Hayir korktugunu sanmiyorum cani istemiyor adamin iliskiye girmek butun dert bu aslinda biraz fazla bencil hep kendini dusunuyor o ne zaman isterseKorkuyor olabilir mi
4 kayıp az değil
Biraz zamana bırakın bence
Bir kere hamile kaldıysanız yine kalırsınız
Istemesini sağlaHayir korktugunu sanmiyorum cani istemiyor adamin iliskiye girmek butun dert bu aslinda biraz fazla bencil hep kendini dusunuyor o ne zaman isterse
Suanlik bir sorunumuz yok ama bilmiyorum ki is yerine gidince ariyor beni konusuyoruz normal eve geliyor konusmuyor tersliyor yatakta sarilmiyor kolunu cekip basimin altina koymaya calisiyorum sinirleniyor ben hic yaranamiyorum bir anda boyle oldu ..Bunun dışında eşinizle aranızda bir problem var mı peki? Belki tekrar umutlanmak istemiyor, korkuyor olabilir. Oturup güzelce konuşun bence eşinizle durumunuzu.. baskı yapmayın. . Siz de kendi korkularınızdan bahsedin.. onu anladığınızdan aynı durumda olduğunuzdan. . Birbirinize destek olmanız gerektiğinden
Aynen canim ben hic soylemiyorum doktor soyle dedi boyle dedi filan diye kendim istiyormusum gibi yapiyorum yanasiyorum sinirleniyor arkasina donuyor sastim kaldim vallaIstemesini sağlauapmamız lazım yumurtlama günüm falan deme. . Sanki sen istiyormuşsun gibi yada onun başka şekilde aklına getir. .
Canim insallah ilk sanirim asilama yapilcak tam bilmiyorum yani doktor neyi soylerse biz onu yapcazda normalde kalabilirim ama :-( :-( sinirleniyorum beni geri cevirmesine sadece cocuk icin degil daha 24 yasindayim yaa icim kayniyor vallaesinizin bence bir problemi var madem oyle yapiyor siz bosa cabaliyorsunuz şuan bu durumda yumurtladiginizi bildigiiz gunlerde iliskiye girmemek icin cabalamasinin bir suru sebebi olabilir.bir sure sizde cocuk isteginizi bir kenara birakip esinizin derdini anlamaya calisin bence.
benim aklima takilan yumurta tembelligi dediginiz pko sanirim asilama islemi denendimi acaba bendede pko var ve igneli tedavi ile asilama sonrasi hamile kaldim
Haklisin canim benim dersim hem yumurtlama donemi hemde bana olan ilgisizligi yani ben esimle yatmak istiyorum onun istemesini beklemekten birazda yruldumEşinizle olan mesele için bir şey diyemem ama, diğer günler olmuyor diye bir şey yok. Rahat olun.
5 ay ovülasyon testleri ile bildiğin saatli sevişip hamile kalamadım. 6. Ay "öeeef olmuyor zaten" diye ilişkiye girmedim (hatta kist vs vardı, uzun meseleler olmayacaktı yani) pat o ay hamileydim. Önceki günlerden biriydi heralde.
İnanki catlatma ignesinden sonra ne yapilcagini bilmiyor ben gorev gibi olmasin diye hic soylemiyorum ama cok bencil o da pek sormuyor zatenGenelde erkekler cinsellik böyle görev gibi geldiği zaman kaçınıyorlar nedense. Ona yumurtam çatladı, iğne oldum şu bu demeden doğal bir ilişki akışında yaklaşırsanız tavrı değişir belki.
bende 2 sene ugrastim artik son zamanlarda gercekten ben kendim bikmistim tedaviyi birakip kacmak bile istedim bu durumun psikolojik baskisi herkeste farkli sekilde disa vurabiliyor.Canim insallah ilk sanirim asilama yapilcak tam bilmiyorum yani doktor neyi soylerse biz onu yapcazda normalde kalabilirim ama :-( :-( sinirleniyorum beni geri cevirmesine sadece cocuk icin degil daha 24 yasindayim yaa icim kayniyor valla
:):) tsk.ederim guldurdun beni sagol canim. Hayirlisi artik ne yapalim. Hayir benimle ilgilense bende kafaya takmicam yani ben esimi yasamak istiyorum sanirim ya o cok isteksiz yada ben cok istekliyim bilmiyorum hem cocugum olsun istiyorum hem de esimi istiyorum .bende 2 sene ugrastim artik son zamanlarda gercekten ben kendim bikmistim tedaviyi birakip kacmak bile istedim bu durumun psikolojik baskisi herkeste farkli sekilde disa vurabiliyor.
bence kisa bir surede olsa tedaviye ara ver esinle yapabiliyorsan iyi bir tatile cik 2 gunde olsa beyninizi bosaltin bir kac ay tedavi ve cocuk mevzusunu acmayin.
ben ne zaman bosverdim aman oldu oldu olmadi tatile gidecegim hemen araliga kadarda cocukta tedavide yok dedim ki o ay hamile kaldim tedaviyle birazda kafadan atmak lazim daha yasin genv bu yasta bukadar tedavi dusuk ve bi okadarda stres yasamissiniz hayati kisa bir sure akisina birak cocuk icin yasama daha gencsin bukadar skinti yapma artik erkekleri bile dogurtuyorlar fazla kasma
iste esin suan sen sacini oksasan cocuk istiyosun diye onu kendi amaclarin icin bir makina olarak arac olarak gordugunu dusunuyo.:):) tsk.ederim guldurdun beni sagol canim. Hayirlisi artik ne yapalim. Hayir benimle ilgilense bende kafaya takmicam yani ben esimi yasamak istiyorum sanirim ya o cok isteksiz yada ben cok istekliyim bilmiyorum hem cocugum olsun istiyorum hem de esimi istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?