Yumurtlama zamani ve iliski

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar benim şu an kafam çok karışık 3 gun adet gördüm 3.gun klomene başladım sabah akşam ve 4. Günümde adetim kesildi 3 gun oldum tek 4.5 cm kıstım vardı doktora gittim bana bi açıklama yapmadı verdiği ultrasyon kağıdında yumurta var ama minicik dedi ama burda 22.16mm ve 15.64 mm yazıyor araştırdım ama bu boyuttaki yumurta catlamis örmüş kasiklarima aigne gibi hafif batmalar im oluyor

Bence yumurtalarin gayet iyimis catlatma ignesi vermesi lazimdi canim.. Bidr bu boyutlara nasil minicik diyebilir acaba siz mi yanlis anladiniz

Bence yumurtalarin gayet iyimis catlatma ignesi vermesi lazimdi canim.. Bidr bu boyutlara nasil minicik diyebilir acaba siz mi yanlis anladiniz
Yeni girebildim yeni gördüm tekrar gittim doktora haklısın buda dedi çok küçükler var bi sürü ama daha yeni 7mm olmuş ve ben ayın 1 inde regl olmuştum kafam karıştı o görü p de bana kağıdı verdiği şekilde yumurtayı 22.14 mm 15 64mm olan nasıl anlamadım bi türlü kafam çok karıştı bu isden

Klomen çok ciddi
Bir ilaç
Öyle bu ay olmadı diğer ay da kullanayım denilecek bir ilac değil
Ben de gecen ay kullandım ve 30 gün içinde 15 kere ilişkiye girdik( bazen sıkılarak hatta)
Bu bir tedavidir
Ben sizin yenizde olsam kullanmam ilaç
Eşiniz bencil

Evet asiri bencil . biz ayda 6 kere anca girebiliyoruz iliskiye banyo yapinca basim agriyor diyo anlamadim gitti bu adami ben sinuziti varmis beyfendinin . ilac kullanmadan adet olamiyorum bu sefer cok sisiyorum sinirli biri oluyorum. Tup bebek sonucta zor yani bi yolundan yuvarlan dimi sonrasini Allah a birak ama yok demekki tup bebekle ugrasmak istiyor.

Aynen canim cok karisik bende anlamadim bisey

Düşüklerden dolayı soyutlamış kendisini. Üzerine gitmeyin. Bi ara bende buna benzer sorun yasamiştim cok ters tepti

Aynisini yasadim canım.yumurtlama günleri haydi dedim mi tuhaf bir inat ve naz yapardı benim eşim de.Hatta öyle ki kıyın kıyın yanaştığım birgün yum.günü mü demişti:)çok hissettirme geriliyorlar.

Yumurta çatladikdan kaç gün sonra ultrasyonda görülmez yani yumurta yokmuş gibi görülür hiç böyle bişey yaşayan oldumu

geçmiş olsun öncelikle canım.. Düşük için KAN PIHLASMASINA baktırdın mı genelde doktorlar bunu es geçiyor çünkü kan pıhlaşmasına baktırmak istiyorum de onun sonuca baktır birde.
bende klomen kullanıyorum yarın randevum var tekrardan inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
eşini anla bence önce çocuğu sonra ki aşamada düşün derim çünkü önce evliliğinde sıkıntıyı çözmen gerekiyor bu sıkıntıyı aşmadan çocuk olsa dahi sonraki ilişkiniz çok sağlıklı olmaz. tabi bu benim düşüncem.
biraz daha zamana bırak umarım rabbim önce eşinle arandaki sıkıntıyı giderip kucağına da hayırlı zamanda bebeğinizi versin.

Zorlu geçen bi süreç olmuş sizin için. İlişkiyi sadece bebek Sahibi olmak adına yaşadıysanız ve her seferinde bı stresi eşinizden yaşattıysanız eşiniz soğumuş olabilir(cinsel birliktelikten) . Biraz heyecan getirin duruma. Sadece yumurtlama günlerinde değil diğer günlerde süprizler yapın onu kendinize çekin. "Spermlerine ihtiyacım var gel buraya" şeklinde olmasın. 2 güne bir yaparsanız yumurtlama günü kaçmaz. Ama yumurtlama gününü bekleyip hadi derseniz oda stres oluyor olabilir. İnilh sağlıklı bir bebeğin olur tez zamanda .

Mesajını şimdi okuyabildim canım bildirim gelmiş ama sanırım görmemişim. Bu konuyu açtıktan sonra o ay hamile kaldım ve yine düşük oldu .ama gerçekten eşime söylemedim şu gün yatmalıyız bugun yatmalıyız diye ve o ay hamile kaldım tabi yine düştü . Şuan tüp bebek deniyoruz ama Allaha şükür eşim düzeldi,mutluyuz. O da bir evladı olsun istiyor artık yolunda yuvarlanıp yardımcı oluyor şükür bana . Mesajın için tşk ederim

İnşallah güzel haberi alir ve sağlıkla doğurursunuz ... Yıpratıcı bir süreç peki başka sebep varmıydi

İnşallah güzel haberi alir ve sağlıkla doğurursunuz ... Yıpratıcı bir süreç peki başka sebep varmıydi
Canım doktor ne derse yaptırdık şuan artık tranaferimi bekliyoruz . Tüp bebek yapılması gerekiyor dediler kullandım igneler yumurtalarım toplandı pgtye gitti iyi sonuc geldi şimdi transferi bekliyorum canım normalde geçen adette olcaktı ama kist çıkmıştı bu ay çok şükür kist gitmiş yasmin kullandım 7 sinde kontrolum var bakalım insallah rahim kalınlasmıstır

Rahim kalınlaşması adet kaçıncı gün olması isteniyor

Allah razı olsun canım senin için de güzel Haberler alırsın inşaAllah

Eşine cinsellik görev gibi geliyor şimdi,yaşadım biliyorum bu süreçleri...
Üstüne gitme çok fazla
Baktın ki hiç çaba sarf etmiştir,tek başıma mücadele etmekten yoruldum,yanımda olmayacaksan ben de artık tedaviyi bırakıyorum de ona...
İşe yarayacaktir

Bizde gectik o evrelerden ama erkekler malesef robot gbi olamiyor. Bizde 4 senelik evliyiz cocugumuz olmuyor. Ben bu isteksizligin onune gecmek icin haftada 1 gun belirledim o gun iliski oluyo. O gunu belirlemeden once cok sorunlar yasiyorduk esimde bu istegime cok cabuk adapte oldu. Doktorumda bugun yumurtlama gunum diye iliskiye girmenin yanlis oldugunu soyledi. Bende ayni fikirdeyim. Siz klomen tedavinizi gorup esinize bundan bahsetmeyin ve doktorun dedigi gun veya ondan once siz esinize yanasin sanki normal bir iliskiymis gbi... benim esimde hic belli etmedi ama cok sogumustu iliskiden cunku x yarin yumurtlama gunum isimiz var ha tarzi cumleler hos olmuyr. O da bir sure sonra bunu gorev olarak goruyo suan cok daha iyiyiz zaten ocakta da tup bebek yaptiriyoruz ve cok uzun zamandir da cocuk icin iliskiye girmiyoruz. Sizde esinizi anlayin biraz. Catlatma ignesini de o kadar onemsemeyin olacagi varsa olur zaten... insallah hayirli haberler alirsiniz.

Istemesini sağla uapmamız lazım yumurtlama günüm falan deme. . Sanki sen istiyormuşsun gibi yada onun başka şekilde aklına getir. .
Kesinlikle katiliyorum. Cocuk icin olmasi gereken bir is gibi görmesin. Hazırlan süslen ne biliyim spontane gelisiyo sansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…