- 30 Nisan 2017
- 63
- 13
- 3
- 33
Bence yumurtalarin gayet iyimis catlatma ignesi vermesi lazimdi canim.. Bidr bu boyutlara nasil minicik diyebilir acaba siz mi yanlis anladinizArkadaşlar benim şu an kafam çok karışık 3 gun adet gördüm 3.gun klomene başladım sabah akşam ve 4. Günümde adetim kesildi 3 gun oldum tek 4.5 cm kıstım vardı doktora gittim bana bi açıklama yapmadı verdiği ultrasyon kağıdında yumurta var ama minicik dedi ama burda 22.16mm ve 15.64 mm yazıyor araştırdım ama bu boyuttaki yumurta catlamis örmüş kasiklarima aigne gibi hafif batmalar im oluyor
Yeni girebildim yeni gördüm tekrar gittim doktora haklısın buda dedi çok küçükler var bi sürü ama daha yeni 7mm olmuş ve ben ayın 1 inde regl olmuştum kafam karıştı o görü p de bana kağıdı verdiği şekilde yumurtayı 22.14 mm 15 64mm olan nasıl anlamadım bi türlü kafam çok karıştı bu isdenBence yumurtalarin gayet iyimis catlatma ignesi vermesi lazimdi canim.. Bidr bu boyutlara nasil minicik diyebilir acaba siz mi yanlis anladiniz
Klomen çok ciddiselam kizlar . derdim esim ve cocuk istememiz . ben 5 yillik evliyim 4 dusuk yaptim rahmimin darligindan dusuyormus ve ameliyat oldum hersey normale dondu bu arada yumurtalarim da tembellik var klomen tedavisi goruyorum. Doktor histeroskopiden sonra 3 ay icinde hamile kalabilirsin yoksa tup bebek yapicaz dedi tamam dedik ve ben klomeni ictim doktora gittim. İki tane yumurtam buyumus biri 18.mm biride 17.mm di .catlatma ignesi hemen vurul dedi esimi aradim bende para yok acele etme diger ay vurulursun dedi bende vardir bunda bi hayir dedim tartismamak icin tamam sen bilirsin dedim. Yumurtamin catladigini az cok bilebiliyorum. Yatmamiz gereken gunlerde esim bana yanasmiyor biz bi turlu yumurtlama gunlerini denk getiremedik diceksiniz ki 4 cocuk nasil oldu onceden boyle degildi simdi daha kotu hic yanasmiyor cani ne zaman isterse o zaman ben ne yapayim simdi. Cocugumun olmasini cok istiyorum hayirlisiyla sagliklisiyla belki iliskiye girsek duzenli normal ylla hamile kalacagim ama yok yanasmiyor bana akil verin
Aynen canim cok karisik bende anlamadim biseyYeni girebildim yeni gördüm tekrar gittim doktora haklısın buda dedi çok küçükler var bi sürü ama daha yeni 7mm olmuş ve ben ayın 1 inde regl olmuştum kafam karıştı o görü p de bana kağıdı verdiği şekilde yumurtayı 22.14 mm 15 64mm olan nasıl anlamadım bi türlü kafam çok karıştı bu isden
Mesajını şimdi okuyabildim canım bildirim gelmiş ama sanırım görmemişim. Bu konuyu açtıktan sonra o ay hamile kaldım ve yine düşük oldu .ama gerçekten eşime söylemedim şu gün yatmalıyız bugun yatmalıyız diye ve o ay hamile kaldım tabi yine düştü . Şuan tüp bebek deniyoruz ama Allaha şükür eşim düzeldi,mutluyuz. O da bir evladı olsun istiyor artık yolunda yuvarlanıp yardımcı oluyor şükür bana . Mesajın için tşk ederimZorlu geçen bi süreç olmuş sizin için. İlişkiyi sadece bebek Sahibi olmak adına yaşadıysanız ve her seferinde bı stresi eşinizden yaşattıysanız eşiniz soğumuş olabilir(cinsel birliktelikten) . Biraz heyecan getirin duruma. Sadece yumurtlama günlerinde değil diğer günlerde süprizler yapın onu kendinize çekin. "Spermlerine ihtiyacım var gel buraya" şeklinde olmasın. 2 güne bir yaparsanız yumurtlama günü kaçmaz. Ama yumurtlama gününü bekleyip hadi derseniz oda stres oluyor olabilir. İnilh sağlıklı bir bebeğin olur tez zamanda .
İnşallah güzel haberi alir ve sağlıkla doğurursunuz ... Yıpratıcı bir süreç peki başka sebep varmıydiMesajını şimdi okuyabildim canım bildirim gelmiş ama sanırım görmemişim. Bu konuyu açtıktan sonra o ay hamile kaldım ve yine düşük oldu .ama gerçekten eşime söylemedim şu gün yatmalıyız bugun yatmalıyız diye ve o ay hamile kaldım tabi yine düştü . Şuan tüp bebek deniyoruz ama Allaha şükür eşim düzeldi,mutluyuz. O da bir evladı olsun istiyor artık yolunda yuvarlanıp yardımcı oluyor şükür bana . Mesajın için tşk ederim
Canım doktor ne derse yaptırdık şuan artık tranaferimi bekliyoruz . Tüp bebek yapılması gerekiyor dediler kullandım igneler yumurtalarım toplandı pgtye gitti iyi sonuc geldi şimdi transferi bekliyorum canım normalde geçen adette olcaktı ama kist çıkmıştı bu ay çok şükür kist gitmiş yasmin kullandım 7 sinde kontrolum var bakalım insallah rahim kalınlasmıstırİnşallah güzel haberi alir ve sağlıkla doğurursunuz ... Yıpratıcı bir süreç peki başka sebep varmıydi
Rahim kalınlaşması adet kaçıncı gün olması isteniyorCanım doktor ne derse yaptırdık şuan artık tranaferimi bekliyoruz . Tüp bebek yapılması gerekiyor dediler kullandım igneler yumurtalarım toplandı pgtye gitti iyi sonuc geldi şimdi transferi bekliyorum canım normalde geçen adette olcaktı ama kist çıkmıştı bu ay çok şükür kist gitmiş yasmin kullandım 7 sinde kontrolum var bakalım insallah rahim kalınlasmıstır
Hiç bilmiyorum ki canım yarın gidicem insallah sana da söylerimRahim kalınlaşması adet kaçıncı gün olması isteniyor
selam kizlar . derdim esim ve cocuk istememiz . ben 5 yillik evliyim 4 dusuk yaptim rahmimin darligindan dusuyormus ve ameliyat oldum hersey normale dondu bu arada yumurtalarim da tembellik var klomen tedavisi goruyorum. Doktor histeroskopiden sonra 3 ay icinde hamile kalabilirsin yoksa tup bebek yapicaz dedi tamam dedik ve ben klomeni ictim doktora gittim. İki tane yumurtam buyumus biri 18.mm biride 17.mm di .catlatma ignesi hemen vurul dedi esimi aradim bende para yok acele etme diger ay vurulursun dedi bende vardir bunda bi hayir dedim tartismamak icin tamam sen bilirsin dedim. Yumurtamin catladigini az cok bilebiliyorum. Yatmamiz gereken gunlerde esim bana yanasmiyor biz bi turlu yumurtlama gunlerini denk getiremedik diceksiniz ki 4 cocuk nasil oldu onceden boyle degildi simdi daha kotu hic yanasmiyor cani ne zaman isterse o zaman ben ne yapayim simdi. Cocugumun olmasini cok istiyorum hayirlisiyla sagliklisiyla belki iliskiye girsek duzenli normal ylla hamile kalacagim ama yok yanasmiyor bana akil verin
Kesinlikle katiliyorum. Cocuk icin olmasi gereken bir is gibi görmesin. Hazırlan süslen ne biliyim spontane gelisiyo sansinIstemesini sağlauapmamız lazım yumurtlama günüm falan deme. . Sanki sen istiyormuşsun gibi yada onun başka şekilde aklına getir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?