Yumurtlama

Benim göğüs ağrım yumurtlama olmadan önce sıvı gelmeye başladığı gün olmaya başlıyor. Zaten ondan sonra artarak adet olacağım güne kadar devam ediyor. Buna önceden dikkat etmezdim ama son iki aydır dikkat ediyorum. Geçen ay yumurtlamayı yakalamamıza rağmen sonuç negatif. Bu ay da tam bu günler yumurtlama günlerim değerlendiriyoruz tabii:))Kısmet sanki böyle yumurtlamayı da yakalayınca bir de o ay olmayınca problem var gibi bir hisse kapılıyorum. Ki bu hisse kapılmamak için oldukça çaba sarfediyorum(

Bir de yumurtlama belirtisi olarak, ellerimin içi yanıyor, akıntım artıyor, göğüslerimde hassasiyet oluyor. Yani bir şekilde her ay farklı günlerde de olsa bu belirtilerin hepsini yaşıyorum.

benimde 3 gündür aşırı derecede yanaklarım yanıyo al al oluyo ateşim çıkmış gibi ama vucudum soğuk yumurtam hala kiste dönüşmedimi acaba

kızlarrrrrrrrrrrr kafam çok karışık yaaa offfffffffff adet tarihlerim 5 aralık ,03 ocak,31 ocak şimdi ben ne zaman yumurtlayacam akıntım var biraz uzayan şekilde

kızlarrrrrrrrrrrr kafam çok karışık yaaa offfffffffff adet tarihlerim 5 aralık ,03 ocak,31 ocak şimdi ben ne zaman yumurtlayacam akıntım var biraz uzayan şekilde

o akıntı geldiği zaman anlayabilirsin yumurtladığını. Çünkü benim de korunmayı bıraktığımdan beri çok düzensiz adetlerim. Ama o akıntı ve diğer belirtiler olduğu zaman ona göre adet oluyorum. O yüzden adet düzeninin şaşmasını pek kafaya takma. Belirtiler oldu mu zaten o tarihlerden 15-16 gün sonra adet olursun takip et bak sen de göreceksin.

canım sen 29 günde bir adet görüyorsum muhtemelende 15. gün yumurtan çatlıyor sen bugünlerin 3 gün öncesini ve bir gün sonrasını değerlerndir

29 günde bir oluyorum .15.günüm yani cumartesi günü değil mi

evet canım cumartesi günü sen bundan önceki günlerde gün aşırı yumurtlama günü ve sonrasında gergün çalış umarım hamiş kalırsın bu ay yumurtlamadan 3 gün önce bile ilişki olursa hamile kalma şansın azda olsa var

naber cnm nasılsın ya benim bu aralar çalışmam lazım nedense içimden gelmiyo sanki mecbur hissediyorum kendimi nolcak bilmiyorum.

Dün gece ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı. Güya bu sabah çalışacaktık uyuya kaldık her zaman ki gibi:))Zaten iş güç yeterince stress ve yorgunluk yapıyor. Bence kendini mecbur hissetme ne zaman istersen o zaman birlikte olun. Bu da önemli bir etken diyorlar.

evet canım haklısın ama yatıyorum bebek kalkıyorum bebek insan beynine hükmemedemiyorki

isteksizlik var heralde çocuk diğer aya kaldı bence bu ay bidaha olmaz yani yumurtamın mm olarak bilmiyom dr daha çalışmadı çalışın dedi of ya anlamadım ama bu ay dr dicem ya doğrudürüst allattan bak şu yumurtalara yada bidaha gelmim beni kasıklarımdan ultrasonla baktı

gülşahcım aynen bende senin gibiyim canım..buna bir çare bulmak lazım...

ben dün testi yaptım pozitif çıktı ama bugün yaptım gerçi biraz erken saat ve 2 saat idrar tuttum renk açılmış( Fakat akıntı bugün de devam ediyor şaşırdım kaldım. Sabahı da değerlendiremedik((Sadece bir gün önce olmuştu. Bakalım kısmet artık...

bebişim52 nerelerdesin ya uzun süredir görüşemiyoruz bebişimin cinsiyetini öğrendim merk edersen mutaka bu topiğe gel ozaman söylicağim bu arada senin durumun nasıl gidiyor tedavin bittimi inş hamişsindir canım

iyiyim cnm sen nasılsın bence kızın olacak içime öyle doğuyo kaç aylık oldun cnm ben pek girmiyorum bu topiklere hamiş kalamıyorum ya depresyona giriyorum o yüzden

benim yumurta çatlamadan 2-3 gün önce şeffaf yoğun bi akıntım oluyo..yumurta çatlayınca 17 yada 19 gün kahverengi akıntı veya kanamam oluyo..bunuda yeni öğrendim..ovulasyon kanaması hastalığım varmışşhihoyyythihoyyyt..kanama olunca ben ilişkiye girmezdimm..yani yanlış zamanda çalışma yapıyomuşumm..ilk iki dr bunu anlamadı şükürki 3.dr anladıgamyoncuiremsu

iyiyim cnm sen nasılsın bence kızın olacak içime öyle doğuyo kaç aylık oldun cnm ben pek girmiyorum bu topiklere hamiş kalamıyorum ya depresyona giriyorum o yüzden

sağol canım ya sakın moralini bozma inş en yakın zamanda sende annalik duygusunu tadarsın hemen yelkenleri suya indirme herşeyin mutlaka bi vakti zamanı vardır senin içind edoğru zamanda mutlaka bebişin gelecektir cinsiyete gelince oğluşum olacakmış hayırlısıyla 5 aylık oldum şimdi canım haberleşelim tamammı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…