Yumurtlama

girme cnm fazla radyasyon biliyosun telefondanda uzak dur cep telefonundan yani

merhaba kizlar bi sorum olacak..yumurtlamayi adet gününden nasil sayiyorduk??bi anlatabilirmisiniz lütfen??

cnm heralde ilk gününden sayıyosun 8. gün ile 16. güne kadar olan arada normal bir insan yumurtluyomuş

heralde dedim çünkü bende yumurtlama yok ama internette araştırdığım için.

cnm heralde ilk gününden sayıyosun 8. gün ile 16. güne kadar olan arada normal bir insan yumurtluyomuş

heralde dedim çünkü bende yumurtlama yok ama internette araştırdığım için.

normal derken.:uhm: ben bu ay 17. gün yumurtladım. anormalim ben.sırnaşık şeysırnaşık şey-tatlicadiarzu-

yok hayatım genelde 16.gün normalmiş ama tabiki daha sonrada olunuyomuş ben hiç yumurtlamıyorum ya bende duyduğumu ve araştırdığım kadarıyla biliyorum

yok hayatım genelde 16.gün normalmiş ama tabiki daha sonrada olunuyomuş ben hiç yumurtlamıyorum ya bende duyduğumu ve araştırdığım kadarıyla biliyorum

canim yumurtlamadigini nerden biliosun? dr mi soledifisfisfis
ani ates yukselmesi yumurtlamayi mi gosterio

progesteron 0.14 olduğu için dr yumurtlama yok diyor normalde bende biliyorum zaten progesteron sıfırlardaysa olmaz zaten

kızlar yumurtlama olmuş ama fazla büyümemiş yalnız akıntım var beyaza yakın ve sümük gibi uzuyor cuma daha belli olcak büyümüşmü diye

kızlar yumurtlama olmuş ama fazla büyümemiş yalnız akıntım var beyaza yakın ve sümük gibi uzuyor cuma daha belli olcak büyümüşmü diye

çok sevindim canım senin için önemli bir adım inş diğer aya yumurtan daha çok gelişir ve büyür senden güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla

saol cnm benim sen nasılsın bende seni mrk ediyorum

canım benimde mide bulantılarım var ama çok şükür fazla değil ama ne yesem çok şişkinlik yapıyor 7+3 günlük oldum bugün çok şükür kız kardeşlerim adanadan geldiler onlar olduğu için fazla giremiyorum nete senin güzel haberlerinide bekliyorum allahın izniyle kendine iyi bak canım

cnm benim inş hayırlısıysa olsun hep öyle istiyorum ilk sana haber veririm heralde

kızlar ben klomen kulanmıştım buay ve bugün adetin 16.günü iki gündür yanaklarım heidi gibi oluyo ateş çıkıyo acaba yumurtammı büyüyo dr fazla gelişmemiş demişti 2 gün sonra gittiğimde bira daha gelişmiş demişti sizce bi alakası varmı ara ara kasık ağrım da var sol kasığımda

kızlar bişey sorucam...yumurtlama ile birlikte mi göğüs acısı başlıyor yoksa yumurtlamadan sonra mı acı başlıyor????bu ay adetim önce açık renk ile başladı 2 gün sonra tam akıntı başladı...bu nedenle tam yumurtlama gününü bilmiyorum....1-2 gündür göğsüm fena acıyor..kasıklarda ağrı ve gaz var ....

bebişim saol canım inşallah bir bilen vardır
kızlarrr cevappppp:))

canım bende yumurtlama olacağına yakın göğüs ağrısı başalmıştı yumurtlama günüde ağrı oldu sonra geçti adet günüme yakın tekrar başladı ama çok şükür adet olmadım ve hamiş kalmışım inş sizlerde yakın zamanda hamiş kalırsınız ayrıca göğüs ağrısıyla birlikte kasıktada ağrı oluyor yumurtlama günü

canım tabi olabilir sen sakın fırsatları kaçırma yumurtlama olduysa boş dönmesin canım inş yumurtan çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…