Yumurtlama

teşekkür ederim canım inş sende en yakın zamanda bu duyguyu tadarsın sanada bol bol dua edeceğim merak etme ben buralardayım bol bol konuşacağız inş

cnm naber nasılsın bugün bakalım hiç çocuğun yokmuydu senin sen şimdi bu ay nerden yumurtlamıştın acaba cinsiyeti ne olacak ben şimdiden merak ettim ki ben hamile kalsam meraktan çatlarım heralde
ayrıca duaların için teşekkür ederim hamilelerin duaları kabul olurmuş haberin olsun.

canım nerden yumurtladığımı bilmiyorum doğrusu bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama napim beklemek zorundayım canım inan bana senin hamiş haberini duymayı çok istiyorum inş sende en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsın amiiiiin

yarın görüşürüz cnm hamilelik nasıl gidiyor bakalım

canım daha henüz birşey anlayamadım ama çok uyku basmaya başladı onun dışında pek birşey yok sen naptın tedavi nasıl gidiyor inş sonuçlar iyi olurda yakın zamanda seninde hamiş haberini alırız

annem derdiki sana hamileyken durmadan uyurdum ama 3 erkek doğurdum okadar uyumadım derdi genelde kız olunca uyku basarmış halsizlik olurmuş ay cnm ya belkide kızın olur inş sağlıkla doğurursun bitanem resminide koyarsın buraya k.i.b

hayırlısı olsun canım artık rabbim ne yazmışsa o olur en yakın zamanda senini bebiş haberinde gelir inş canım

mrb kızlar benimde bugün akıntım yumurta akı kıvamındaydı ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın akşam yine yapıcam inş. bu ay tutar.

teşekkürler neden kalkmış ya

inş bende bi kalsaydım aslında hamile kalmakta ençok hani rahatsızım ya sanki ilerde hiç olmazmış gibi üsteliyorum çünkü pek maddi iyi değiliz bu aralar ama allah zamanını bilir

canım hiç öyle düşünme bebek kısmetiyle gelir derler belkide bubebek size uğur getirir refahada kavuşursunuz allah mı söyletiyorne sanki hamileymişsin gibi konuştum inş canım en kısa zamanda hamiş kalırsın

bebişim52 napıyorsun canım senin tedavi nasıl gidiyor inşallah hayırlı haberler alırsın canım

inş cnm beklemedeyimhasta olamadım bir türlü hasta olim 3.günü dr gitcem haber ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…