ayyyyyyyyyy canım okadar sevindimki allahım ya gözlerim doldu sanki ben hamile kalmışım gibi ya ben hamileyim topiği açıyolarya kendim miş gibi seviniyorum allah hayırlı uğurlu etsin canım allah devamın ı getirsin.ama arada buraya uğra konuşalım.
cnm naber nasılsın bugün bakalım hiç çocuğun yokmuydu senin sen şimdi bu ay nerden yumurtlamıştın acaba cinsiyeti ne olacak ben şimdiden merak ettim ki ben hamile kalsam meraktan çatlarım heralde
ayrıca duaların için teşekkür ederim hamilelerin duaları kabul olurmuş haberin olsun.
çok tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallah.:)))
kimse yokmu.................................
yarın görüşürüz cnm hamilelik nasıl gidiyor bakalım
annem derdiki sana hamileyken durmadan uyurdum ama 3 erkek doğurdum okadar uyumadım derdi genelde kız olunca uyku basarmış halsizlik olurmuş ay cnm ya belkide kızın olur inş sağlıkla doğurursun bitanem resminide koyarsın buraya k.i.b
mrb kızlar benimde bugün akıntım yumurta akı kıvamındaydı ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın akşam yine yapıcam inş. bu ay tutar.
teşekkürler neden kalkmış ya
inş bende bi kalsaydım aslında hamile kalmakta ençok hani rahatsızım ya sanki ilerde hiç olmazmış gibi üsteliyorum çünkü pek maddi iyi değiliz bu aralar ama allah zamanını bilir
inşallah canım nasılsın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?