Yumurtlama

dün benim 10. günümdü. az birşey mukusumsu akıntım geldi. yumurtladım herhalde dedim, ama bugün doktor 14mm folikül gördü. yani henüz yumurtlama olmamış. 16.gün tekrar çağırdı. dünkü neydi acaba o zaman? fikri olan?:uhm:

o akıntıyı gördüğünde yumurtan çatlamış anlamına gelmiyorki zaten o akıntıdan sonraki 2-3 gün içinde yumurtlamanın gerçekleşeceği ifade ediliyor yani senin 12-13-14 günlerin muhtemel yumurtlama günlerin anladınmı canım eşinin sperm değerleri yüksekse hergün değilse iki günde bir ilişkide bulunabilirsiniz

ama canım deniliyorki akıntın yumurta akına benziyorsa iki parmak arasında çektikçe uzuyorsa o gün yani akıntının en yoğun olduğu gün yumurtlama günü olarak kabul ediliyor ben yanlışmı biliyorum acaba

utlarcım o mukus yumurtlamanın habercisi a.s
yani o mukusu gördükten bir kaç gün sonra yumurtluyorsun. vücut bize haber veriyor yani

utlarcım o mukus yumurtlamanın habercisi a.s
yani o mukusu gördükten bir kaç gün sonra yumurtluyorsun. vücut bize haber veriyor yani

yani akıntı yumurta akı kıvamında olup iki parmak arasında çektikçe uzayan bir hal aldıktan 2 3 gün sonramı yumurtlama oluyor ama internetten okudum akıntının en yoğun olduğu gün yumurtlama günü deniliyor benim şimdi kafam karıştı

canım kaç günde bir adet oluyorsun

ortalama yumurtlama gunun mesela 16. gun mu? 5 gun oncsinden basla. 11, 13 ve 15. gunler dene. 15 ya da 16 da pozitigf verecektir. pozitif verdigi aksam ve diger aksam mutlaka deneyin. yani illa pozitif olacak diye bekleme. bu benden sana en buyuk tavsiye

korunmayi biraktigimdan beri adetim sacmaladi. 2 aydir 1 er hafta erken gelio. o yuzden anlayamiyorum

canım eğer düzensizse çok fazla o zaman ancak doktor kontrolünde yakalayabilirsin. ben bu ay içinde çom olan bir ovulasyon testi aldım 16 lı. ve 30lira. internetten aldım. ama eczanelerde satılanlar 100küsür ve içinde 6/7 tane oluyor sanırım. .. sana tavsizyem çoklu paketlerden al ve her gün dene(ne kaybedersin ki)
idrarını plasttık bir bardağa yapıyorsun ve test çubuğunu 5saniyeliğine içine batırıyorsun. sonra tek yada çift çizgi çıkıyor. bu testlerin 20li olanlarıda var. olmazsa bidahaki ay ondan almak istiyorum. aslında bir ovulasyon monitörü var, onu sürekli kullanıyorsun falat oda çok pahalıymış 400-500 civarı diyorlar.

Arkadaşlar yumurtlamasını akıntı yoluyla anlayıp yumurtlama testiyle doğrulayanlar oldumu

canım çok güzel bir konu açmışsın. ben aylardır akıntı olduğu zaman anlıyordum yumurtladığımı ve denildiği gibi kasığıma ağrı giriyordu. ama hiçte tutturamadım maalesef
bu ay internetten ovulasyon testi aldım. bu gun regl olmam lazım reglim bitince hiç gün atlamadan taaki birdaki regl günüme kadar yapmayı düşünüyorum, çünkü hiçç belli olmuyor insanın ne zaman yumurtlayacağı. çok duydum adeti biter bitmez daha tam temizlenmeden gebe kalanlarıkaydirigubbakcemile2
bunu doktorlarda soylüyor zaten hiç belli olmayabiliyormus.(tabi bazılarında )
ama bu ay tutturmaya çok ihtiyacım var kızlar yaa hepinize dua ediyorum sizde bizlere edin nolurr

cvp veren herkese tesekkur ederim. ovulasyon testi kolaymis. cift cizgiyi gordugum gun yumurtlama gunu oluyor oylemi? iliskiye girmek icin en uygun gun mu, yani cift cizgi gorulen gun hamile olasiginin en fazla oldugu gun mu?

canım inş tutturursun ama adet döngünün uzunluğuna dikkat et eğer çok erken yaparsan kitlerin yetmeyebilir ağer 28 günde bir adet oluyorsan 10.12.14.16. günlerde test yap çift çizgiyi gördüğün günlerde hergün ilişki öncesi ve sonrasında gün aşırı çalış sperm kalitesi düşmesin

cvp veren herkese tesekkur ederim. ovulasyon testi kolaymis. cift cizgiyi gordugum gun yumurtlama gunu oluyor oylemi? iliskiye girmek icin en uygun gun mu, yani cift cizgi gorulen gun hamile olasiginin en fazla oldugu gun mu?

canım sen çift çizgiyi gördüğünde her gün çalış diğer günlerdede tembellik yapma gün aşırı çalış işini garantiye al ma çit çizgi olduğu günü sakın kaçırma allahın izniyle en kısa zamanda hamiş kalırsın

canım birde eğer ovaluasyon testlerini kullandığın zaman izlenimlerini bizlere aktarabilirmisin gerçektende senin dediğin gibi akıntınolduğu zaman yumurtlaman oluyormuymuş

canım birde eğer ovaluasyon testlerini kullandığın zaman izlenimlerini bizlere aktarabilirmisin gerçektende senin dediğin gibi akıntınolduğu zaman yumurtlaman oluyormuymuş

selam arkadaşlar,
paylaşımlar çok güzel herkese ve bu topici açan arkadaşımıza teşekkür ederim...ultların dedğigi gibi izlenimleri paylaşabilirsen memnun oluruz...

selam arkadaşlar,
paylaşımlar çok güzel herkese ve bu topici açan arkadaşımıza teşekkür ederim...ultların dedğigi gibi izlenimleri paylaşabilirsen memnun oluruz...

sağo canım gerçektende hepimizin ihtiyacı var bazen ufak saydığımız detaylar çok önemli oluyor inş hepimise faydası olu bu sayfanın gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim gazamız mübarek olsun

korunmayi biraktigimdan beri adetim sacmaladi. 2 aydir 1 er hafta erken gelio. o yuzden anlayamiyorum
buketcim forumdaa bi topic var hamile kalmadan önceki bikaç ay adeti çok düzensizleşmiş arkadaşlaarın, hatta bitanesinin doktoru rahim bebek arıyo derler bu duruma demiş, çok düzenli gien adetin bir anda düzensizleşiyosa hamilelik yakınmış canım, üzülme.

arkadaşlar benim yumurtalamamdan 3 gün önce yani 8.gün akıntım geldi.11.günde yumurtladım.monitör kullandığım için yumurtladığımdan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…