o akıntıyı gördüğünde yumurtan çatlamış anlamına gelmiyorki zaten o akıntıdan sonraki 2-3 gün içinde yumurtlamanın gerçekleşeceği ifade ediliyor yani senin 12-13-14 günlerin muhtemel yumurtlama günlerin anladınmı canım eşinin sperm değerleri yüksekse hergün değilse iki günde bir ilişkide bulunabilirsiniz
ama canım deniliyorki akıntın yumurta akına benziyorsa iki parmak arasında çektikçe uzuyorsa o gün yani akıntının en yoğun olduğu gün yumurtlama günü olarak kabul ediliyor ben yanlışmı biliyorum acaba
utlarcım o mukus yumurtlamanın habercisi a.s
yani o mukusu gördükten bir kaç gün sonra yumurtluyorsun. vücut bize haber veriyor yani
kizlarrr ovulasyon testi alsam nasil yapicam? hangi donem yapiyorum. benim adetime az kaldi da
canım kaç günde bir adet oluyorsun
korunmayi biraktigimdan beri adetim sacmaladi. 2 aydir 1 er hafta erken gelio. o yuzden anlayamiyorum
Arkadaşlar yumurtlamasını akıntı yoluyla anlayıp yumurtlama testiyle doğrulayanlar oldumu
canım çok güzel bir konu açmışsın. ben aylardır akıntı olduğu zaman anlıyordum yumurtladığımı ve denildiği gibi kasığıma ağrı giriyordu. ama hiçte tutturamadım maalesef
bu ay internetten ovulasyon testi aldım. bu gun regl olmam lazım reglim bitince hiç gün atlamadan taaki birdaki regl günüme kadar yapmayı düşünüyorum, çünkü hiçç belli olmuyor insanın ne zaman yumurtlayacağı. çok duydum adeti biter bitmez daha tam temizlenmeden gebe kalanlarıkaydirigubbakcemile2
bunu doktorlarda soylüyor zaten hiç belli olmayabiliyormus.(tabi bazılarında )
ama bu ay tutturmaya çok ihtiyacım var kızlar yaa hepinize dua ediyorum sizde bizlere edin nolurr
cvp veren herkese tesekkur ederim. ovulasyon testi kolaymis. cift cizgiyi gordugum gun yumurtlama gunu oluyor oylemi? iliskiye girmek icin en uygun gun mu, yani cift cizgi gorulen gun hamile olasiginin en fazla oldugu gun mu?
canım çok güzel bir konu açmışsın. ben aylardır akıntı olduğu zaman anlıyordum yumurtladığımı ve denildiği gibi kasığıma ağrı giriyordu. ama hiçte tutturamadım maalesef
bu ay internetten ovulasyon testi aldım. bu gun regl olmam lazım reglim bitince hiç gün atlamadan taaki birdaki regl günüme kadar yapmayı düşünüyorum, çünkü hiçç belli olmuyor insanın ne zaman yumurtlayacağı. çok duydum adeti biter bitmez daha tam temizlenmeden gebe kalanlarıkaydirigubbakcemile2
bunu doktorlarda soylüyor zaten hiç belli olmayabiliyormus.(tabi bazılarında )
ama bu ay tutturmaya çok ihtiyacım var kızlar yaa hepinize dua ediyorum sizde bizlere edin nolurr
canım birde eğer ovaluasyon testlerini kullandığın zaman izlenimlerini bizlere aktarabilirmisin gerçektende senin dediğin gibi akıntınolduğu zaman yumurtlaman oluyormuymuş
selam arkadaşlar,
paylaşımlar çok güzel herkese ve bu topici açan arkadaşımıza teşekkür ederim...ultların dedğigi gibi izlenimleri paylaşabilirsen memnun oluruz...
buketcim forumdaa bi topic var hamile kalmadan önceki bikaç ay adeti çok düzensizleşmiş arkadaşlaarın, hatta bitanesinin doktoru rahim bebek arıyo derler bu duruma demiş, çok düzenli gien adetin bir anda düzensizleşiyosa hamilelik yakınmış canım, üzülme.korunmayi biraktigimdan beri adetim sacmaladi. 2 aydir 1 er hafta erken gelio. o yuzden anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?