Yumurtlama

arkadaşlar benim yumurtalamamdan 3 gün önce yani 8.gün akıntım geldi.11.günde yumurtladım.monitör kullandığım için yumurtladığımdan eminim.

sağol canım paylaşımın için benimde akıntım 8. gün gelmeye başladı dra gittim bana yumurtlamana 2 3 gün var dedi ısı takibide yapıyorum böylece işimi biraz daha netleştirmeye çalışıyorum bu arada paylaşımın için teşekkürler:teytey:

arkadaşlar benim yumurtalamamdan 3 gün önce yani 8.gün akıntım geldi.11.günde yumurtladım.monitör kullandığım için yumurtladığımdan eminim.

sağol canım benimde 8. gün akıntım gelmeye başladı dra gittim bana 2 3 güne kadar yumurtlaman gerçekleşir dedi ben bide ısı takibi yapıyorum işimi biraz daha netleştirmeye öalışıyorum geçen ay yine 8. gün akıntım geldi ve sabah ısım düştü galiba 9. gün yumurtlamam gerçekleşti bu ay ısım hala düşmedi demek daha yumurtlamam başlamadı ayrıca ben geçen ay 26. günümde adet oldum bakalım bu ay nolacak paylaşımın için teşekkür ederim

kızlar sıze bısey sorcam sacma olabılır ama anlam veremıom benım bılgısayarda bır program var yumurtlama gununu hesap edıyor fakat şöyle son adet tarıhını yazıosunsonra kac gunde adet oldunu yazıosun bazı gunlerı yuzde 99 bazı gunler yuzde 60 vs gosterıyor pekı madem yumurta catlamadan gebelık olusmuyor ve 28 gunde adet olan bırınınde yumurtası genelde 14 gun olgunlasıp catlıo bu yuzde 60 ne demek mantıksız degıl mı valla kafam karıstı

arkadaşlar ben yumurtlamanın olduğu zamanlarda ateş çıkacağını vücut ısısının artacağını duymuşutum ilaçlarla birlikte 23. gün hasta oluyorum ama adetin 21. günü yaptırdığım progesteron testinde 0.14 çıktı dr göstereceğim ama benim gibi olan varmı bide ben ne zaman yumurtlarım nasıl hesaplıcam herzaman akıntım var hemde yumurta akı kıvamında sümük gibi yani.

yumurtlama olduktan sonra gebelik için sadece 24 saatin vardır gebelik şansının enyüksek olduğu gün olarak kabul edilir yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olmuşsa spermler rahimde 72 saat yaşadığı gözönünde bulundurulursa yumurtlamadan 3 gün öncede gebe kalınabiliyor fakat şans yumurtlama günündeki kadar olmadığı için yüzde 60 denmiştir çünkü yumurtlama gününe kadar spermler canlılığını yitirmiş olabilir canım umarım yardımcı olabilmişimdir

canım yumurtlam gününü öğrenmek istiyorsan ovaluasyon kitleri kullanabilirsin yada evde ısı takibi yapabilirsin adetinin ilk gününde başlayarak sabah 07 08 aralığında yataktan kalkmadan dijital ateş ölçerle atesşni ölç ve not al ısının 05 1 derece aralığında düşüp ertesi günlerde 3 gün boyunca yüksek çıkıyorsa ısının düştüğü gün yumurtlama günü olutyo bugünlerde çalışırsan inş hamile kalırsın

arkadaşlar benim akıntım 8. gün gelemye başladı bugün 11. günüm ve sanırım yumurtlama bugün oldu öyle hissediyorum ateşimde sabah biraz düştü ve kasıklarımda ağrı oldu ben dün 10. gece çalışma oldu acaba tutma ihtimali nedeir yumurtlama öncesi olduğu hayırlısıyla tutar inş

sen yine işini sağlama al bu gecede çalış şansa bırakma hadi hayırlı haberini bekliyoruz

havalar çok soğuk burada çalışmalar gecikmeli devam ediyo valla ya bende şu ovulasyon kitlerinden alıcam bakalım yumurtlamam olacakmı bu hastalığımda

Adet döngüm 24 gün benimde.19.unda da adetimin ilk günüydü benim yumurtlama günüm ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…