arkadaşlar benim yumurtalamamdan 3 gün önce yani 8.gün akıntım geldi.11.günde yumurtladım.monitör kullandığım için yumurtladığımdan eminim.
arkadaşlar benim yumurtalamamdan 3 gün önce yani 8.gün akıntım geldi.11.günde yumurtladım.monitör kullandığım için yumurtladığımdan eminim.
kızlar sıze bısey sorcam sacma olabılır ama anlam veremıom benım bılgısayarda bır program var yumurtlama gununu hesap edıyor fakat şöyle son adet tarıhını yazıosunsonra kac gunde adet oldunu yazıosun bazı gunlerı yuzde 99 bazı gunler yuzde 60 vs gosterıyor pekı madem yumurta catlamadan gebelık olusmuyor ve 28 gunde adet olan bırınınde yumurtası genelde 14 gun olgunlasıp catlıo bu yuzde 60 ne demek mantıksız degıl mı valla kafam karıstı
arkadaşlar ben yumurtlamanın olduğu zamanlarda ateş çıkacağını vücut ısısının artacağını duymuşutum ilaçlarla birlikte 23. gün hasta oluyorum ama adetin 21. günü yaptırdığım progesteron testinde 0.14 çıktı dr göstereceğim ama benim gibi olan varmı bide ben ne zaman yumurtlarım nasıl hesaplıcam herzaman akıntım var hemde yumurta akı kıvamında sümük gibi yani.
ovulasyon kitleri nasıl bişey nerden bulucam onu eczaneden mi
selam arkadaşlar nasılsınız?
sen yine işini sağlama al bu gecede çalış şansa bırakma hadi hayırlı haberini bekliyoruz
Yumurtlama günü hesaplamayı bilen birşey söylesin nolur?
Teşekkür ederim canım ama link açılmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?