Yumurtlama

canım benim şansımın en yüksek olduğu gün yumurtlamamın gerçekleştiği gün mü olur?yoksa birgün öncesimi?

canım yumurtlamanın gerçekleştiği gün şansının en yüksek olduğu gün bunun bi gün öncesi ve sonrasıda şans yüksek 3 gün öncesi kalma ihtimlin var ama tabiki spermler ölebilecğinden şansı azalıyor

havalar çok soğuk burada çalışmalar gecikmeli devam ediyo valla ya bende şu ovulasyon kitlerinden alıcam bakalım yumurtlamam olacakmı bu hastalığımda
canım inş yumurtlaman olur dediğin gibi havalar soğuk am a gülü seven dikenine katlanır dimi herşey bebişler için

hayır ateş ölçerim yok ama vazgeçtim çünkü diane kullanıyorum 6 aylık tedaviinin 4. ayındayım olmaz zaten eşim sormuş 6 ay bitsin öyle bakın demiş dr.ama kendimle ilg olanları tedaviyi anlatırım cnm

geçmiş olsun canım allah önce sağlık versin bebişler ondan sonra gelir rabbim kucağını tez zamanda doldurur inş

kızlar, adetimin 16. günü 22mm yumurtam vardı. dr. bugün yarın çatlar, kendi haline bırakalım dedi. iki gündür sancım ve batmalarım vardı. bugün kalmadı ama mukus akıntımda gelmedi. yumurtam çatlamadı mı acaba? o mukusun illede gelmesi gerekiyor mu?:uhm: doktora iğne yapalım mı dedim gerek yok dedi. şimdi de çatlamayıp kist olduysa diye korkuyorum. yarın kontrolüm var ama kist olduysa baya kızıcam.klava:

canım belki akıntın gelmiştir sen farketmemişsindir kasıklardaki ağrı ve betmalar genelde yumurtlamada olur benimde galiba yumurtam dün çatladı hem akıntım yoğunlaştı hemde kasık ağrılarım oldu bende yumurtlama döneminde göğsümdede ağrı oluyor sende oldumu ama inş yumurtan çatlamışdır sen çalışmalara başla sakın aksatma

Yani yumurtlama günü en şansımın yüksek olduğu gün dimi ultlar cım..

Ultlar...saol canım ya ovulayon testi hiç yapmadım daha bu ayıda geçireyim bakalım olmazsa önümüzde ki ay ovulasyon testi alıcam ecz den. Sonra ki iki ay da olmazsa testle de...dr ye gidicem yani 6 ayda denemiş olucam sonra dr ye gidicem.ben 5 ay hap kullandım d.kontrol hapı onuda rolü olabilir diye hemen dr ye gitmek istemiyorum doğru mu yapıyorum sence canım ya?

canım doğum kontrol hapları bırakıldıktan sonra yumurtlamanın düzene girmesi için bi kaç ay geçebiliyor zaten hiçbir sorunun olmayan bçiftler bile denemelerinnin ilk üç ayında yüzde 25 şansları oluyor ilk altı ayda bu yüzde 60oluyor yani hemen hami,le kalamayabilirsin sorunun olmasa bile sen 2 3 ay daha bekle derim inş hamile kalırsın müjdeli haberi alırız sendena.s.

Ayy saol canım.senin çocuğun var 2.yi falan mı düşünüyorsun yoksa sende çalışmalarda mısın ilk bebek için?ne kadar dır çalışıyorsun?

valla gözle görülür bir akıntı ve mukus görmedim canım. ama iki gün özellikle yumurtamın olduğu taraf baya baya ağrıdı ve batma yaptı. bakalım yarın belli olucak artık.

göğüslerimde rahatsız eden bir ağrım olmadı canım. nedir bu her ay çatladı mı çatlamadı mı? Rabbim başka dert vermesin.yerimseniben

Ayy saol canım.senin çocuğun var 2.yi falan mı düşünüyorsun yoksa sende çalışmalarda mısın ilk bebek için?ne kadar dır çalışıyorsun?

bende çalışmadayım canım 4 5 aydır deniyorum ısı takibide yapıyorum hayırlısı canı allah isteyen herkese nasip eder inş

amin canım sakın çok dert etme çatladı çatlamadı diye biliyorsun bazen psikolojik olarakta insan hamile kalamıyor sakin ol çok düşünmemeya çalış zor tabi akıldan çıkarmak ama napacaksın inş yumurtan çatlamışdır mutlaka bugünleri değerlendir pas geçme

yumurtam çatlamış.:dance: çok sevindim çünkü kürtaj sonrası ilk reglin ardından normale dönüyor olmak güzel.

ama ilginçtir hiç mukus falan görmedim.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…