Yumurtlamadan 9 gün sonra gebelik testi

olabilir valla. çünkü benim yumurtalarım hızlı büyüyüp birden çatliyordu. yani doğal yoldan olmadı bayağı zordu ama oldu
Çok şükür zorluğun arkasında ferahlığa kavuştun Benim eşimde hareketlilik sıkıntı benimde sağ tüpüm alındı onun dışında problemimiz yok hamd olsun bakalım ne zaman nasip olur

Çok şükür zorluğun arkasında ferahlığa kavuştun Benim eşimde hareketlilik sıkıntı benimde sağ tüpüm alındı onun dışında problemimiz yok hamd olsun bakalım ne zaman nasip olur
benim esimde de morfoloji sorunu vardı. takviye kullandı o da. valla sıkmayın canınızı. biliyorum kolay değil ama Allah sizin için en güzel zamanda verecektir ben artık buna inanıyorum gercekten

Cok sabırsızım dayanamıyorum 9 aydır her yumurtlamamı denedım olmuyor hormonlarımda bır sorun yok esımdede yok hsg bıle cekıldım
Yumurta kalitesiyle alakalı doktorunuzla görüşün takviye alabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20240606_130056_Chrome.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 369
  • 20240606_121921.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 315
O iki çizgiyi görmeden olmuyor canım. Bu ay olmazsa önümüz yaz hiç takmayalım gezelim eğlenelim biraz kafa dağıtalım stres yapmayalım bence çok takıyoruz ondan olmuyor

Benı. Baska belırtım yok sızın 10. Gun mu ay keske hamıle olsak sızın belırtınız nedır
bende iğne etkisi şeyler oluyor, bide sol kasığımda ara ara giren şeyler var tam olarak adlandıramadığım. Keşke olsak inşallah nasip olur Allahın izniyle

benim esimde de morfoloji sorunu vardı. takviye kullandı o da. valla sıkmayın canınızı. biliyorum kolay değil ama Allah sizin için en güzel zamanda verecektir ben artık buna inanıyorum gercekten
bizde takviyeler kullanıyoruz çabalıyoruz bakalım Rabbimin bir bildiği vardr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…