Çok şükür zorluğun arkasında ferahlığa kavuştunolabilir valla. çünkü benim yumurtalarım hızlı büyüyüp birden çatliyordu. yani doğal yoldan olmadı bayağı zordu ama oldu
benim esimde de morfoloji sorunu vardı. takviye kullandı o da. valla sıkmayın canınızı. biliyorum kolay değil ama Allah sizin için en güzel zamanda verecektir ben artık buna inanıyorum gercektenÇok şükür zorluğun arkasında ferahlığa kavuştunBenim eşimde hareketlilik sıkıntı benimde sağ tüpüm alındı onun dışında problemimiz yok hamd olsun bakalım ne zaman nasip olur
Yumurta kalitesiyle alakalı doktorunuzla görüşün takviye alabilirsinizCok sabırsızım dayanamıyorum 9 aydır her yumurtlamamı denedım olmuyor hormonlarımda bır sorun yok esımdede yok hsg bıle cekıldım
Kız sen yine iyiynişsin ben 5.6. Günde başladım testleri yapmayabende yaptım negatif acaba çok mu erken davrandık . başka belirtileriniz var mıydı
bende yaptım negatif acaba çok mu erken davrandık . başka belirtileriniz var mıydı
Ovülasyon testi negatif peki hamile olsam testte 2.ci çizgi çıkmaz mıydı
Benı. Baska belırtım yok sızın 10. Gun mu ay keske hamıle olsak sızın belırtınız nedırNe güzel sorun olmaması stres yapmayın yeter olur Allahın izniyle
Sızın sonucunuz neKız sen yine iyiynişsin ben 5.6. Günde başladım testleri yapmaya
Bır suru takvıye aldım ama hala olmıyorYumurta kalitesiyle alakalı doktorunuzla görüşün takviye alabilirsiniz
Ay bilmiyorum bir hayalet çizgi var ama ben mi görüyorum gerçekten orda mı artık emin değilimSızın sonucunuz ne
Ben gördüm sanki canımAy bilmiyorum bir hayalet çizgi var ama ben mi görüyorum gerçekten orda mı artık emin değilim
Ay var kac gun oldu yumurtamadan sonrwAy bilmiyorum bir hayalet çizgi var ama ben mi görüyorum gerçekten orda mı artık emin değilim
İnşallah vardırAy bilmiyorum bir hayalet çizgi var ama ben mi görüyorum gerçekten orda mı artık emin değilim
Kacıncı gunde boyle olduAy bilmiyorum bir hayalet çizgi var ama ben mi görüyorum gerçekten orda mı artık emin değilim
Kızlar gülmeyin ama daha 4 gün oldu çatlayalı işte sonra tekrar koyulaşmaya başladı ovü testlerimAy var kac gun oldu yumurtamadan sonrw
Benim geçen hafta perşembeden beri ovğlasyon pik bir pazar günü çatladı hafif silik oldu sonra yine koyulaştıKacıncı gunde boyle oldu
Kan testı versene bı canımBenim geçen hafta perşembeden beri ovğlasyon pik bir pazar günü çatladı hafif silik oldu sonra yine koyulaştı
Pazartesiye kadar bekleyeceğim canım. Bu testler beni demoralize etmiyor ama kan testinde görünce üzülüyorumKan testı versene bı canım
Tamam camım bende yarın bı daha yapacagım ınsallah bı sılık cızgı gorsemPazartesiye kadar bekleyeceğim canım. Bu testler beni demoralize etmiyor ama kan testinde görünce üzülüyorum
bende iğne etkisi şeyler oluyor, bide sol kasığımda ara ara giren şeyler var tam olarak adlandıramadığım. Keşke olsak inşallah nasip olur Allahın izniyleBenı. Baska belırtım yok sızın 10. Gun mu ay keske hamıle olsak sızın belırtınız nedır
bizde takviyeler kullanıyoruz çabalıyoruz bakalım Rabbimin bir bildiği vardr:)benim esimde de morfoloji sorunu vardı. takviye kullandı o da. valla sıkmayın canınızı. biliyorum kolay değil ama Allah sizin için en güzel zamanda verecektir ben artık buna inanıyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?