Keske beynıme soz gecırebılsem ben daha once dusuk yaptım 16 haftalıktı yerı dolaun ıstıyorum taktıkça olmuyor sanırımO iki çizgiyi görmeden olmuyor canım. Bu ay olmazsa önümüz yaz hiç takmayalım gezelim eğlenelim biraz kafa dağıtalım stres yapmayalım bence çok takıyoruz ondan olmuyor
Kuzum geçmiş olsun zorluğunu tahmin edebiliyorum olacak inşallah hem bir kere olmuş zaten en azından öyle düşünKeske beynıme soz gecırebılsem ben daha once dusuk yaptım 16 haftalıktı yerı dolaun ıstıyorum taktıkça olmuyor sanırım
İşte bizde o sabır yok demek ki kesin bizim bebişlerde böyle aceleci olurÇok erken yapmışsınız. Spermin yumurtaya ulaşmasını vs sayarsanız en iyi ihtimalle 14. gün çıkıyor.
Mesela hangilerini kullandınız ?Bır suru takvıye aldım ama hala olmıyor
maxıjuno ınovıtol ek olarak arı sutu polen bırde dusukten somra kılo aldım bpyum 160 kılom 73 fazla yanı ondan olabılır mıMesela hangilerini kullandınız ?
Yaşam şeklinizi değiştirmeniz de önemli hayvansal gıdaları çok az tüketmek Akdeniz usulü beslenmek ve en önemlisi yumurtalıklara ve rahime daha çok kan gitmesi adına egzersiz ve yürüyüş
Ama kullandığınız takviyeleri merak ettim
Kilonuzun %10undan kayıp sağlarsanız çok güzel sonuç alabilirsinizmaxıjuno ınovıtol ek olarak arı sutu polen bırde dusukten somra kılo aldım bpyum 160 kılom 73 fazla yanı ondan olabılır mı
En iyisi beklememek ama olmuyorÇok erken yapmışsınız. Spermin yumurtaya ulaşmasını vs sayarsanız en iyi ihtimalle 14. gün çıkıyor.
Benimde bu sabah gene negatiffKızlar test yaptım 10. Gun negatif hayalet gızgı bıle yok
Merhaba kaç haftalık gebesinizolabilir valla. çünkü benim yumurtalarım hızlı büyüyüp birden çatliyordu. yani doğal yoldan olmadı bayağı zordu ama oldu
valla uygulamaya göre 6+1 su an. ama doktora gitmedim hiç. gidince tam kesin öğrenicezMerhaba kaç haftalık gebesiniz
Ohh maşallah hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bende 2 kez kimyasal yaşadım genetik testi kromozom testi yapıldı eşimde ve bende kromozum sa herhangi bir sıkıntı yoktu ama bende çok az derce de kan pıhtılaşması çıktı doktor tekrar gebe kaldığında gel ona göre bir şey veririz dedi . Bende çok istiyorum bir bebeğim olsun tekrar kimyasal yaşamak istemiyorum çünkü doğum kadar sancılı ve ağrılı oluyorvalla uygulamaya göre 6+1 su an. ama doktora gitmedim hiç. gidince tam kesin öğrenicez
inşallah sağlıklı, güzel bir gebelik yaşarsınız. sükür ki en azından bir sağlık sorununuz, engeliniz çıkmadı. inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızOhh maşallah hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bende 2 kez kimyasal yaşadım genetik testi kromozom testi yapıldı eşimde ve bende kromozum sa herhangi bir sıkıntı yoktu ama bende çok az derce de kan pıhtılaşması çıktı doktor tekrar gebe kaldığında gel ona göre bir şey veririz dedi . Bende çok istiyorum bir bebeğim olsun tekrar kimyasal yaşamak istemiyorum çünkü doğum kadar sancılı ve ağrılı oluyor
Amin inşallah teşekkür ederiminşallah sağlıklı, güzel bir gebelik yaşarsınız. sükür ki en azından bir sağlık sorununuz, engeliniz çıkmadı. inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
inşallahAmin inşallah teşekkür ederimadetim yeni bitti yarın Ovülasyon testine başlayacağım inşallah güzel sonuçlar alırım
ya kan ver bence. hiç idrar testiyle uğraşmaLady Guinevere kııız ben hala regl olmadım takvime göre 2 gün geçti testler de negatif çıkıyor kasık ağrısı gidiyor geri geliyor bir bakıyorum regl olacak gibi ağrım var bir bakıyorum yok. Dün yaptım çizgi bile çıkmadı bugün tekrarlayayım mı? Uff kızlar beklemek çok zor
Merhaba gebe misiniz acaba merak ettimBeklemişken biraz daha mı beklesem diyorum. Sanki yok gibiBu ay gebeysem kesin nazlı bir şey olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?