Yumurtlamadan 9 gün sonra gebelik testi

O iki çizgiyi görmeden olmuyor canım. Bu ay olmazsa önümüz yaz hiç takmayalım gezelim eğlenelim biraz kafa dağıtalım stres yapmayalım bence çok takıyoruz ondan olmuyor
Keske beynıme soz gecırebılsem ben daha once dusuk yaptım 16 haftalıktı yerı dolaun ıstıyorum taktıkça olmuyor sanırım

Çok erken yapmışsınız. Spermin yumurtaya ulaşmasını vs sayarsanız en iyi ihtimalle 14. gün çıkıyor.

Keske beynıme soz gecırebılsem ben daha once dusuk yaptım 16 haftalıktı yerı dolaun ıstıyorum taktıkça olmuyor sanırım
Kuzum geçmiş olsun zorluğunu tahmin edebiliyorum olacak inşallah hem bir kere olmuş zaten en azından öyle düşün

Çok erken yapmışsınız. Spermin yumurtaya ulaşmasını vs sayarsanız en iyi ihtimalle 14. gün çıkıyor.
İşte bizde o sabır yok demek ki kesin bizim bebişlerde böyle aceleci olur normalde ben çok rasyonalist biriyim ama konu bu olunca aklımı kilitliyorum

Bır suru takvıye aldım ama hala olmıyor
Mesela hangilerini kullandınız ?
Yaşam şeklinizi değiştirmeniz de önemli hayvansal gıdaları çok az tüketmek Akdeniz usulü beslenmek ve en önemlisi yumurtalıklara ve rahime daha çok kan gitmesi adına egzersiz ve yürüyüş
Ama kullandığınız takviyeleri merak ettim

maxıjuno ınovıtol ek olarak arı sutu polen bırde dusukten somra kılo aldım bpyum 160 kılom 73 fazla yanı ondan olabılır mı

maxıjuno ınovıtol ek olarak arı sutu polen bırde dusukten somra kılo aldım bpyum 160 kılom 73 fazla yanı ondan olabılır mı
Kilonuzun %10undan kayıp sağlarsanız çok güzel sonuç alabilirsiniz

valla uygulamaya göre 6+1 su an. ama doktora gitmedim hiç. gidince tam kesin öğrenicez
Ohh maşallah hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bende 2 kez kimyasal yaşadım genetik testi kromozom testi yapıldı eşimde ve bende kromozum sa herhangi bir sıkıntı yoktu ama bende çok az derce de kan pıhtılaşması çıktı doktor tekrar gebe kaldığında gel ona göre bir şey veririz dedi . Bende çok istiyorum bir bebeğim olsun tekrar kimyasal yaşamak istemiyorum çünkü doğum kadar sancılı ve ağrılı oluyor

inşallah sağlıklı, güzel bir gebelik yaşarsınız. sükür ki en azından bir sağlık sorununuz, engeliniz çıkmadı. inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

inşallah sağlıklı, güzel bir gebelik yaşarsınız. sükür ki en azından bir sağlık sorununuz, engeliniz çıkmadı. inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Amin inşallah teşekkür ederim adetim yeni bitti yarın Ovülasyon testine başlayacağım inşallah güzel sonuçlar alırım

Lady Guinevere kııız ben hala regl olmadım takvime göre 2 gün geçti testler de negatif çıkıyor kasık ağrısı gidiyor geri geliyor bir bakıyorum regl olacak gibi ağrım var bir bakıyorum yok. Dün yaptım çizgi bile çıkmadı bugün tekrarlayayım mı? Uff kızlar beklemek çok zor

ya kan ver bence. hiç idrar testiyle uğraşma

Beklemişken biraz daha mı beklesem diyorum. Sanki yok gibi Bu ay gebeysem kesin nazlı bir şey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…