Yumurtlamadan 9 gün sonra gebelik testi

Sizi görüşüyorum buralarda hamile kalmanıza sevindim :) kaç haftalık hamilesiniz? Pcos vardı sizde sanırım nasıl başardiniz hamileliği

valla doğal yoldan oldu su an 6+4 haftalık
Sevindim sizin adınıza ya. Tedavi falan gördünüz mü veya bitkisel birşeyler içtiniz mi? Ben bu ay adetten iki gün sonra yumurtladim normalde 13-14 gün sonra yumurtlardim. Tam günleri değerlendiremedik o yüzden. Yumurtlamadan 3 gün öncesi değerlendirme olmuştu tam ama o da tutmadı sanırım. Belirti var gibiydi test yaptım negatif çıktı. Yumurtlaminin üstünden 14 gün geçti. Döllenme olsaydı çoktan çıkardı sanirimm.

önceki ay femara ve çatlatma iğnesi kullanmistim ama tutmadı. sonraki ay diyete ve pilatese başladım bebeğe ara vermeyi düsünüyorduk ama tuttu valla hiç bekleniyordum ben de. normalde reglin 13-15.günleri yumurtlama oluyordu bende de. esimle sadece reglin ertesi günü ilişki oldu ve o da tuttu valla cidden beklemediğin anda oluyormus

Bende regl sonrası zaten yumurtlama günü değil diye ilişki olmuştu ama iki üç gün sonra yumurtladim o anları degerlendirmedim bir umut belki 3 gün öncesi de olsa tutar diye umut ettim bir an ama uzerinden 14 gün geçti test yaptım negatif çıktı. Adetime 9 gün var ama erken yumurtladim işte dediğim gibi. Döllenme olsaydı şimdiye çıkardı of ya insan bir buruk oluyor. Test yaparken umutlandim pozitif çıkacak gibi hissetmiştim

yine de sabret ben ilişkiden 16 gün sonra belirtilerden süphelenip test yapmıştım

yine de sabret ben ilişkiden 16 gün sonra belirtilerden süphelenip test yapmıştım
Benim de adetime 12 gün varken adet olcam gibi hafif kasik batmasi göğüs hassaslaşmasi gibi şeylerden şüphelendim. Adete yakinken olurdu normalde bazende hiç olmaz. Ben adetlerimi ağrısız belirtisiz geciririm. Neyse işte ya bir buruk oldum belki pozitife döner:)

Silik çizgi miydi yoksa köyü belirgin miydi? Ne bileyim işte 14 gün sonra falan test yapmiş miydiniz? Yoksa ilk 16 gün sonra test yapıp pozitif mi gördünüz
benim hamilelik beklentim yoktu hiç o yüzden test yapmadım hiç. ilk defa 16.gün şüphelendim bir de burda bir arkadas belki hamilesindir bi test yapsana falan diyince sırf ona hamile olmadığımı kanıtlamak için yapmıştım testi reglime 4 gün daha vardı test yaptığımda ve gece yapmıştım testi. benimki böyle çıkmıştı. ertesi gün kan verdiğimde de değerim 306 çıkmıştı.

Eklentiler

• IMG_2113.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 229
Hm anladimm. Bakalım benimde vakti zamanı vardır belki. Bence bu ay olmadı benim gene 14 gün de silikte olsa birşeyler olurdu. İnşallah gelecek aya olur :)

Sizin birde erken gebelik testi sanırım ona benzettim. Benim artimed

Sizin birde erken gebelik testi sanırım ona benzettim. Benim artimed
evet benimki predictor erken gebelik testiydi. normal gebelik testinde çok silikti. normal testim böyleydi

Eklentiler

• 76f2cf58-aba9-4949-be7e-eacdb9b37b40.webp
    117,6 KB · Görüntüleme: 210
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…