Yumurtlamadan 9 gün sonra kan testi negatif

Ppetunyaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
44
30
8
Bugün 2 Kasım olan çatlama günüm ile beraber 9. gün kan testi verdim ama negatif regle üç gün var hamile olma ihtimalim hala var mı negatif görünce moral düzeyim alt üst oldu

Bugün 2 Kasım olan çatlama günüm ile beraber 9. gün kan testi verdim ama negatif regle üç gün var hamile olma ihtimalim hala var mı negatif görünce moral düzeyim alt üst oldu
Herkeste erkenden kan testinde çıkacak diye bir kaide yok. Genelde kan testinde 8.-10. günlerde eğer çatlama günü biliniyorsa çıkar. Yani 9.gün negatif olup da 10.gün pozitif olabilir. Bir de yumurtlamayı ovülasyon testi ile mi takip ettiniz? Etti iseniz çatlama tarihinden emin misiniz? Birkaç gün sonra da artmaya başlayabilir, belli olmaz. Ama gebelik yoksa da çok istediğinizi anlıyorum fakat böyle aceleci davranıp kendinizi yıpratmamanızı tavsiye ederim. En iyisi adet gecikmesi olur ise test yaptırmak. Çünkü erkenden öğrenseniz bile kimyasal gebelik olabiliyor. Böyle olursa da üzülürsünüz. Uzun zamandır mı deniyordunuz (sormamın bir sakıncası yok ise)?

Herkeste erkenden kan testinde çıkacak diye bir kaide yok. Genelde kan testinde 8.-10. günlerde eğer çatlama günü biliniyorsa çıkar. Yani 9.gün negatif olup da 10.gün pozitif olabilir. Bir de yumurtlamayı ovülasyon testi ile mi takip ettiniz? Etti iseniz çatlama tarihinden emin misiniz? Birkaç gün sonra da artmaya başlayabilir, belli olmaz. Ama gebelik yoksa da çok istediğinizi anlıyorum fakat böyle aceleci davranıp kendinizi yıpratmamanızı tavsiye ederim. En iyisi adet gecikmesi olur ise test yaptırmak. Çünkü erkenden öğrenseniz bile kimyasal gebelik olabiliyor. Böyle olursa da üzülürsünüz. Uzun zamandır mı deniyordunuz (sormamın bir sakıncası yok ise

Herkeste erkenden kan testinde çıkacak diye bir kaide yok. Genelde kan testinde 8.-10. günlerde eğer çatlama günü biliniyorsa çıkar. Yani 9.gün negatif olup da 10.gün pozitif olabilir. Bir de yumurtlamayı ovülasyon testi ile mi takip ettiniz? Etti iseniz çatlama tarihinden emin misiniz? Birkaç gün sonra da artmaya başlayabilir, belli olmaz. Ama gebelik yoksa da çok istediğinizi anlıyorum fakat böyle aceleci davranıp kendinizi yıpratmamanızı tavsiye ederim. En iyisi adet gecikmesi olur ise test yaptırmak. Çünkü erkenden öğrenseniz bile kimyasal gebelik olabiliyor. Böyle olursa da üzülürsünüz. Uzun zamandır mı deniyordunuz (sormamın bir sakıncası yok ise)?
Ovulasyon testi ile takip ediyorum henüz 3 aydır deniyoruz ama bu ovulasyon testi kullandığım ilk ay 1 Kasım piki gördüm 2 Kasım çatlama olarak takip ettim. Yorumunuz için teşekkür ederim içimi bir nebze olsa rahatlattınız dediğiniz gibi iyisi gecikmeyi beklemek olacak sanırım

Back
X