Canım benim böyleydi bu ay adet günüme yaklaştı baya büyüdü arttı ve hamile olduğumu öğrendim :)Kızlar merhaba eylülün 2 si yumurtlama günümdü ama öncesinde göğüs hassasiyetim başladı ve hala geçmedi adetime 7gün var bazı saatler geçiyor akşama doğru bi ağrı artışı oluyor ilk defa başıma böyle bir şey geldi normalde adete birkaç gün kala başlar ve adet olunca geçerdi bu ay yumurtlamada başladı ve hala geçmedi çok kötü bir ağrı değil ama hassas dokununca falan ağrıyor gebelik olabilirmi sizce bu arada 3ay önce rahim filmi çektirmiştim ve temiz çıktı
Yaaa gerçektenmi biraz anlatırmın belirtilerini lütfen konuşacak kimsem yokCanım benim böyleydi bu ay adet günüme yaklaştı baya büyüdü arttı ve hamile olduğumu öğrendim :)
Benim de böyleydi inşallah sizin de gebeliktendirKızlar merhaba eylülün 2 si yumurtlama günümdü ama öncesinde göğüs hassasiyetim başladı ve hala geçmedi adetime 7gün var bazı saatler geçiyor akşama doğru bi ağrı artışı oluyor ilk defa başıma böyle bir şey geldi normalde adete birkaç gün kala başlar ve adet olunca geçerdi bu ay yumurtlamada başladı ve hala geçmedi çok kötü bir ağrı değil ama hassas dokununca falan ağrıyor gebelik olabilirmi sizce bu arada 3ay önce rahim filmi çektirmiştim ve temiz çıktı
Lütfen detaylı anlatın test alıp yapmaktan çok yoruldum inat ettim adetimin geçmesini bekliyorumBenim de böyleydi inşallah sizin de gebeliktendir
Normalde adetime yakın göğüslerim acırdı ama hamile kaldığım ay yumurtlamanın ertesi günü başladı 2 3 gün sonra da kasıklarımda sızı vardı.Lütfen detaylı anlatın test alıp yapmaktan çok yoruldum inat ettim adetimin geçmesini bekliyorum
Peki göğüs hassasiyetiniz kaç gün sürdüNormalde adetime yakın göğüslerim acırdı ama hamile kaldığım ay yumurtlamanın ertesi günü başladı 2 3 gün sonra da kasıklarımda sızı vardı.
Yeni yumurtluyorum herhalde diye düşündüm. Oturduğum sokakta fırın yok bi akşam burnuma taze pişmiş ekmek kokusu geldi eşim dedi ki fırın çok uzak nasıl aldın kokuyureglime 3 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı.
Gebeliğimin 5. Ayına kadarPeki göğüs hassasiyetiniz kaç gün sürdü
Sizi çok bunaltmak istemem ama soracak kimsem yok çok şidetlimiydi ağrı mesela benim ki çok hafif ve koltuk altima doğru bir hassaslık ucu falan ağrıyormuyduGebeliğimin 5. Ayına kadar
Yazıyı ben yazdım sandımKızlar merhaba eylülün 2 si yumurtlama günümdü ama öncesinde göğüs hassasiyetim başladı ve hala geçmedi adetime 7gün var bazı saatler geçiyor akşama doğru bi ağrı artışı oluyor ilk defa başıma böyle bir şey geldi normalde adete birkaç gün kala başlar ve adet olunca geçerdi bu ay yumurtlamada başladı ve hala geçmedi çok kötü bir ağrı değil ama hassas dokununca falan ağrıyor gebelik olabilirmi sizce bu arada 3ay önce rahim filmi çektirmiştim ve temiz çıktı
Ağzınızdan bal damlıyor balCanım benim böyleydi bu ay adet günüme yaklaştı baya büyüdü arttı ve hamile olduğumu öğrendim :)
Bendeki belirtiler şu anNormalde adetime yakın göğüslerim acırdı ama hamile kaldığım ay yumurtlamanın ertesi günü başladı 2 3 gün sonra da kasıklarımda sızı vardı.
Yeni yumurtluyorum herhalde diye düşündüm. Oturduğum sokakta fırın yok bi akşam burnuma taze pişmiş ekmek kokusu geldi eşim dedi ki fırın çok uzak nasıl aldın kokuyureglime 3 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı.
Umarım hamilesinizdirAğzınızdan bal damlıyor bal
Benimde aynı böyle oldu hatta son 2 gündür uçları baya belirginleştiBende göğüs ağrısı oldu tek belirtim gögüslerimin yan kısımları farımaya başladı ve uçlar ögredikten sonra da sertleşti baya canın
Ahh umarım, hamişlerin duası kabul olur derler; çok teşekkür ederimUmarım hamilesinizdir
İnşallah Allah gönlünüze göre versinBendeki belirtiler şu anay inşallah böyle sonuçlanır benim de, negatif test görmekten yoruldum artık
Çoook teşekkür ederim ne tatlısınızİnşallah Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizin de bebişiniz gelsin inşallahÇoook teşekkür ederim ne tatlısınızben de size ve bebişinize kucak dolusu güzellikler diliyorum
Ayy adetini ne zaman haberleşelim olurmuYazıyı ben yazdım sandımay benim de böyle bu ay ya. Yumurtlamadan beri geçmedi gögüs hassasiyeti. Arada sol kasığıma sancı giriyor bir de. Normalde reglden 5-7 gün önce olur tam regl olmadan geçer. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?