Yumurtlamadan belli geçmeyen göğüs hassasiyeti

Aclyrdm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
282
33
18
26
Kızlar merhaba eylülün 2 si yumurtlama günümdü ama öncesinde göğüs hassasiyetim başladı ve hala geçmedi adetime 7gün var bazı saatler geçiyor akşama doğru bi ağrı artışı oluyor ilk defa başıma böyle bir şey geldi normalde adete birkaç gün kala başlar ve adet olunca geçerdi bu ay yumurtlamada başladı ve hala geçmedi çok kötü bir ağrı değil ama hassas dokununca falan ağrıyor gebelik olabilirmi sizce bu arada 3ay önce rahim filmi çektirmiştim ve temiz çıktı

Canım benim böyleydi bu ay adet günüme yaklaştı baya büyüdü arttı ve hamile olduğumu öğrendim :)

Benim de böyleydi inşallah sizin de gebeliktendir

Lütfen detaylı anlatın test alıp yapmaktan çok yoruldum inat ettim adetimin geçmesini bekliyorum
Normalde adetime yakın göğüslerim acırdı ama hamile kaldığım ay yumurtlamanın ertesi günü başladı 2 3 gün sonra da kasıklarımda sızı vardı.
Yeni yumurtluyorum herhalde diye düşündüm. Oturduğum sokakta fırın yok bi akşam burnuma taze pişmiş ekmek kokusu geldi eşim dedi ki fırın çok uzak nasıl aldın kokuyu reglime 3 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı.

Peki göğüs hassasiyetiniz kaç gün sürdü

Bende göğüs ağrısı oldu tek belirtim gögüslerimin yan kısımları farımaya başladı ve uçlar ögredikten sonra da sertleşti baya canın

Yazıyı ben yazdım sandım ay benim de böyle bu ay ya. Yumurtlamadan beri geçmedi gögüs hassasiyeti. Arada sol kasığıma sancı giriyor bir de. Normalde reglden 5-7 gün önce olur tam regl olmadan geçer. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum

Bendeki belirtiler şu an ay inşallah böyle sonuçlanır benim de, negatif test görmekten yoruldum artık

Çoook teşekkür ederim ne tatlısınız ben de size ve bebişinize kucak dolusu güzellikler diliyorum
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizin de bebişiniz gelsin inşallah

Ayy adetini ne zaman haberleşelim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…