TabiiiAyy adetini ne zaman haberleşelim olurmu
Silik bir çizgi görüyorum sankiBen dayanamadım test yaptım 6gün var adete
Bebetime marka senin kaç gün var adetine sen bence hamilesin baya belirginSilik bir çizgi görüyorum sankihangi marka?
Vallahi bugün ben de dayanamadım yaptım predictor early ile ama çooook silikti. Akşama kadar beklemiş hali de şöyle oldu. Yarın sabah bir daha yapacağım sanırım
Benim ovülasyon testim 29 ağustosta pik çıkmıştı, 30unda da yumurtlama oldu. Aslında yumurtlama sonrası 11-12. Günlerdeyim ama döngüm uzun. Regl tarihim 17 eylül, daha 7 gün var. Ondan emin olamadım, sabah tekrar yapacağımBebetime marka senin kaç gün var adetine sen bence hamilesin baya belirgin
İnşallah canım yarın haber ver bu arada belirtilerin ney tam olarakBenim ovülasyon testim 29 ağustosta pik çıkmıştı, 30unda da yumurtlama oldu. Aslında yumurtlama sonrası 11-12. Günlerdeyim ama döngüm uzun. Regl tarihim 17 eylül, daha 7 gün var. Ondan emin olamadım, sabah tekrar yapacağım
İnşallah ikimiz de hamileyizdir
Tabii haber edeceğim. Valla kasıklarıma böyle ani ağrılar saplanıyor gibi oluyor geçiyor. Özellikle sol taraf. Bir de gögüslerimdeki hassasiyet geçmedi devam ediyor, artmadı ama aynı belki bir tık az diyebilirim. Bugün de baya halsiz hissettim. Heyecandan uyuyamıyorum şimdi de.İnşallah canım yarın haber ver bu arada belirtilerin ney tam olarak
Bende aynı durumdayım seni ümitlendirmek istemem asla ama adetine 7gün var ve senin testinden daha silikler bile hamile oluyor sende kesin var bence ama bende yok gibiTabii haber edeceğim. Valla kasıklarıma böyle ani ağrılar saplanıyor gibi oluyor geçiyor. Özellikle sol taraf. Bir de gögüslerimdeki hassasiyet geçmedi devam ediyor, artmadı ama aynı belki bir tık az diyebilirim. Bugün de baya halsiz hissettim. Heyecandan uyuyamıyorum şimdi de.
bakalım yarın bir test daha yapacağımBende aynı durumdayım seni ümitlendirmek istemem asla ama adetine 7gün var ve senin testinden daha silikler bile hamile oluyor sende kesin var bence ama bende yok gibi
Sanırım varBebetime marka senin kaç gün var adetine sen bence hamilesin baya belirgin
Ayyyy evet vaar yaaaa tebrikler canımSanırım varawox ve predictorda hemen silik çizgiler belirdi. Yarın kan vereyim diyorum
Çoook teşekkür ederim yarın da kana gidince kesinleşirse haber edeceğim: içini ferah tut belirtilerimiz aynı tamamen; sivilcelerim devam ediyor. Senden de güzel haber bekliyorumAyyyy evet vaar yaaaa tebrikler canım
Elimde bir tane daha test var aynı marka yapıyımmıÇoook teşekkür ederim yarın da kana gidince kesinleşirse haber edeceğim: içini ferah tut belirtilerimiz aynı tamamen; sivilcelerim devam ediyor. Senden de güzel haber bekliyorum
İlk idrarsa yapElimde bir tane daha test var aynı marka yapıyımmı
İlk idrarsa yapama değilse dayan sabah yap. Benim bir önceli akşam yaptığımda hiç çıkmamıştı çünkü. Yanıltmasın
Evet kuzum bence çok farkediyorİlk idrar yapıyorum o zaman
Senin bugünkü yaptığın kaç dakka sonra çıktıEvet kuzum bence çok farkediyorhaberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?