Yumurtlamadan belli geçmeyen göğüs hassasiyeti

Ben dayanamadım test yaptım 6gün var adete

Eklentiler

• IMG_6059.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_6055.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 62
Ben dayanamadım test yaptım 6gün var adete
Silik bir çizgi görüyorum sanki hangi marka?
Vallahi bugün ben de dayanamadım yaptım predictor early ile ama çooook silikti. Akşama kadar beklemiş hali de şöyle oldu. Yarın sabah bir daha yapacağım sanırım

Eklentiler

• IMG_1289.webp
    7 KB · Görüntüleme: 80
Bebetime marka senin kaç gün var adetine sen bence hamilesin baya belirgin

Bebetime marka senin kaç gün var adetine sen bence hamilesin baya belirgin
Benim ovülasyon testim 29 ağustosta pik çıkmıştı, 30unda da yumurtlama oldu. Aslında yumurtlama sonrası 11-12. Günlerdeyim ama döngüm uzun. Regl tarihim 17 eylül, daha 7 gün var. Ondan emin olamadım, sabah tekrar yapacağım
İnşallah ikimiz de hamileyizdir

İnşallah canım yarın haber ver bu arada belirtilerin ney tam olarak

İnşallah canım yarın haber ver bu arada belirtilerin ney tam olarak
Tabii haber edeceğim. Valla kasıklarıma böyle ani ağrılar saplanıyor gibi oluyor geçiyor. Özellikle sol taraf. Bir de gögüslerimdeki hassasiyet geçmedi devam ediyor, artmadı ama aynı belki bir tık az diyebilirim. Bugün de baya halsiz hissettim. Heyecandan uyuyamıyorum şimdi de.

Bende aynı durumdayım seni ümitlendirmek istemem asla ama adetine 7gün var ve senin testinden daha silikler bile hamile oluyor sende kesin var bence ama bende yok gibi

Benimde yumurtlamadan belli göğüs hassasiyetim geçmedi ama çok da ağrımıyor bi o kafamı karıştırdı adete yakın çenemde küçük sivilceler çıkar yine çıktı o yüzden ümidim kesildi

Bende aynı durumdayım seni ümitlendirmek istemem asla ama adetine 7gün var ve senin testinden daha silikler bile hamile oluyor sende kesin var bence ama bende yok gibi
bakalım yarın bir test daha yapacağım insallah vardir normaldr daha çok var ama gün olarak, varsa bile şu anda sende çıkmamış da olabilir; hemen umudu kesme hala belirtin var sonuçta. Sivilceye de takılma, benim de bugün çıktı. Eğer hamileysem demek ki olabiliyor; içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…