Şuan o kadar heyecan yaptımki anlatamamEvet kuzum bence çok farkediyorhaberini bekliyorum
Kaç dk sonra böyle oldu canımŞuan o kadar heyecan yaptımki anlatamam
10dakka falanKaç dk sonra böyle oldu canım
Çok idrarda beklettiğin için öncesi olmuş olabilir bi kan ver istersen markası ne testin10dakka falan
3dk içinde belirginleşti, 10.dkda çok daha belirgindiSenin bugünkü yaptığın kaç dakka sonra çıktı
Bebetime dünde yapmıştım daha siliktiÇok idrarda beklettiğin için öncesi olmuş olabilir bi kan ver istersen markası ne testin
Buda dünküBebetime dünde yapmıştım daha silikti
Bence varŞuan o kadar heyecan yaptımki anlatamam
İnanki korkuyorum kan vermekten çünkü kaç defa verdim hep hüsran adetin geçmesini beklicem ama sen ver Banada haber ver canımBence varsen de kan ver derim. Ben bugün gidemiyorum ama yarın vereceğim.
Tamam kuzum ben ilk defa kan vereceğim, daha önce hep negatif çıktığı için bu ilk deneyim oluyor bana şu anİnanki korkuyorum kan vermekten çünkü kaç defa verdim hep hüsran adetin geçmesini beklicem ama sen ver Banada haber ver canım
İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde reglime 16 gün var yumurtlama günümden bu yana çok fena ağrıyor sürekli kontrol ediyorum ağrıyormu diye ama kendi kendime mi yaptım bilmiyorum inşallah bende hamileyimdir
İnşallah canım hergün acabamı diyip duruyorum her belirtiyi yaşadım geçen ay olmayınca çok üzüldüm bu ay Ovulasyon testi denedim ama bilmeyince hergün deneme yaptım artık kafam allak bullak hissediyorum sürekli bunu düşünüyorum odaklanamıyorum hiçbir şeyeİnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım naptın verdinmi kanTamam kuzum ben ilk defa kan vereceğim, daha önce hep negatif çıktığı için bu ilk deneyim oluyor bana şu an
Kuzum verdim ama pazartesi öğlen çıkar sonuç dediler, bilmiyorum doğru muCanım naptın verdinmi kan
Olurmu öyle şey ya kan verdikten 3 saat sonra çıkarKuzum verdim ama pazartesi öğlen çıkar sonuç dediler, bilmiyorum doğru muarada girip kontrol edeceğim artık enabızdan
Benimki de böyle çok silikten başladı, ilk idrarla 2 gün daha yapmaya devam edin; belirginleşiyorsa kan verin derimEki Görüntüle 3643213 Benimde predictor bu sabah böyle dün akşam yaptığımda gözle zor görülen bir gölge vardı bugün bildiğin silik pembe fotoğraf kalitesi düşmüş malesef adetim düzensiz ama yumurtlayalı 8-9 gün oldu daha
Kaç gün var adetineEki Görüntüle 3643213 Benimde predictor bu sabah böyle dün akşam yaptığımda gözle zor görülen bir gölge vardı bugün bildiğin silik pembe fotoğraf kalitesi düşmüş malesef adetim düzensiz ama yumurtlayalı 8-9 gün oldu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?