Yumurtlamadan belli geçmeyen göğüs hassasiyeti

İnanki korkuyorum kan vermekten çünkü kaç defa verdim hep hüsran adetin geçmesini beklicem ama sen ver Banada haber ver canım
Tamam kuzum ben ilk defa kan vereceğim, daha önce hep negatif çıktığı için bu ilk deneyim oluyor bana şu an

Benimde reglime 16 gün var yumurtlama günümden bu yana çok fena ağrıyor sürekli kontrol ediyorum ağrıyormu diye ama kendi kendime mi yaptım bilmiyorum inşallah bende hamileyimdir

Benimde reglime 16 gün var yumurtlama günümden bu yana çok fena ağrıyor sürekli kontrol ediyorum ağrıyormu diye ama kendi kendime mi yaptım bilmiyorum inşallah bende hamileyimdir
İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım hergün acabamı diyip duruyorum her belirtiyi yaşadım geçen ay olmayınca çok üzüldüm bu ay Ovulasyon testi denedim ama bilmeyince hergün deneme yaptım artık kafam allak bullak hissediyorum sürekli bunu düşünüyorum odaklanamıyorum hiçbir şeye

Benimde predictor bu sabah böyle dün akşam yaptığımda gözle zor görülen bir gölge vardı bugün bildiğin silik pembe fotoğraf kalitesi düşmüş malesef adetim düzensiz ama yumurtlayalı 8-9 gün oldu daha

Eklentiler

• IMG_4902.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
Benimki de böyle çok silikten başladı, ilk idrarla 2 gün daha yapmaya devam edin; belirginleşiyorsa kan verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…