YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA ADET OLDUNUZ??

Ayni kaliba sokmuyorum bu bizim dogamiz bende artik uzmani oldum 3 senedir. Ozaman sizde baska bir sorun var yada yasiniz ileri bilemiyorum illa bir aciklamasi vardir
😊 26 yaşındayım, çok şükür bir sorunum da yok. Bi forum açıp sorun isterseniz buradaki kadınlara “yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz?” Diye..

😊 26 yaşındayım, çok şükür bir sorunum da yok. Bi forum açıp sorun isterseniz buradaki kadınlara “yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz?” Diye..
Ilk defa duyuyorum bunu butun kitaplarda sitelerde arastirabilirsin bu bir kuraldir ve 3 senedir ovü testim yumurtlama gunum tutmaz ama yumurtlamadan tam 14.gun sonra adet olurum bi cok arkadasimda boyledir. Yinede arastirin derim :)

Ilk defa duyuyorum bunu butun kitaplarda sitelerde arastirabilirsin bu bir kuraldir ve 3 senedir ovü testim yumurtlama gunum tutmaz ama yumurtlamadan tam 14.gun sonra adet olurum bi cok arkadasimda boyledir. Yinede arastirin derim :)
Ben burda bir çok yerde okudum herkes 14. Günde olmuyor buna emin olabilirsiniz.
Hayırlı günler size ☺️

Arkadaşlar bu konuda 6 yıllık bir uzman olarak soyleyebilirm ki silikleştigi gün dahil 13,14,15,16 da regl başladıgı oldu benim
Ortalama 14 gün sonra denilebilir ama kesin olarak 14.günde oluyor diyemeyiz

Ben 11. Günde oluyorum. Bir veya iki kere 12. De oldum ve bu 11 güne testin silikleştiği gün dahil, yani çatlama gününü saymazsak 10. Gün bile diyebiliriz. Kişiden kişiye değişir.
Bende de 11. Günde oluyor 2 aydın neden bu şekilde oluyor acaba canım bu şekilde olması sıkıntı olabilir mi doktora falan danışma şansın oldu mu hiç

Hanimefendi lutfen yanlis bilgilendirmeyelim kimseyi. Yumurtlama gunu farklilik gosterir. Yumurtlamadan sonraki gun her kadinda aynidir. 16.gun yumurtluyo.olabilirsiniz ama 14.gun sonra adet olcaginiz degismez. Saglicakla
Ben 2 aydır 11. Gün adet oluyorum bu bir sorun mu acaba

Ben kendim takip ettigim zamanda
Doktor takibiyle de 16 gun sonra adet oluyorum
Herkeste farklilik gosterir
12. Gun olan arkadasimda var 18. gun olanda

Bende de 11. Günde oluyor 2 aydın neden bu şekilde oluyor acaba canım bu şekilde olması sıkıntı olabilir mi doktora falan danışma şansın oldu mu hiç
Yok canım sormak istiyordum ama hastanelere gidemediğim için soramadım. İnan bunu bende merak ediyorum

Ben kendim takip ettigim zamanda
Doktor takibiyle de 16 gun sonra adet oluyorum
Herkeste farklilik gosterir
12. Gun olan arkadasimda var 18. gun olanda
Ya merhaba bişey sorabilir miyim kafam çok karıştı. Ben en fazla 33.günde adet olurdum geçen ay 31.günde oldum şimdi ise adetin 36.günü hala olmadım üstelik 8 martta doktora gittiğimde doktorum yumurtamın çatlamış olduğunu söylemişti. Üstünden 17 gün geçti ama dün test yaptım negatif çıktı hiç anlamadım böyle olmamıştı hiç

Ya merhaba bişey sorabilir miyim kafam çok karıştı. Ben en fazla 33.günde adet olurdum geçen ay 31.günde oldum şimdi ise adetin 36.günü hala olmadım üstelik 8 martta doktora gittiğimde doktorum yumurtamın çatlamış olduğunu söylemişti. Üstünden 17 gün geçti ama dün test yaptım negatif çıktı hiç anlamadım böyle olmamıştı hiç
Merhaba canım
Doktorun catlamış dediği yumurta İcin daha once doktora gidip baktırmış mıydın yoksa, dırekt gittiğinde mi doktor catlamış dedi.
Belki daha so ra yumurta gelişip catlamıştır.
Şoyle ornek vereyim, adetin 17. Gunu doktora gıttıgımde yumurtan catlamış sıvı var demişti ama ben yumurtlama olamdıgını biliyordum çünkü ben testle takip yapıyordum.
Gercekten de yumurtlama olmamıs tı çünkü adetin 21. Gunu testi pik yaptı ve tekrar doktora gıttım,
Bazen o rahimde ki o sıvıyı yumurta catlama sıvısı sanabiliyorlar
Bir Kac gun daha bekleyin, umarım pozitif i gorursunuz

Merhaba canım
Doktorun catlamış dediği yumurta İcin daha once doktora gidip baktırmış mıydın yoksa, dırekt gittiğinde mi doktor catlamış dedi.
Belki daha so ra yumurta gelişip catlamıştır.
Şoyle ornek vereyim, adetin 17. Gunu doktora gıttıgımde yumurtan catlamış sıvı var demişti ama ben yumurtlama olamdıgını biliyordum çünkü ben testle takip yapıyordum.
Gercekten de yumurtlama olmamıs tı çünkü adetin 21. Gunu testi pik yaptı ve tekrar doktora gıttım,
Bazen o rahimde ki o sıvıyı yumurta catlama sıvısı sanabiliyorlar
Bir Kac gun daha bekleyin, umarım pozitif i gorursunuz
Bana sıvı var demedi de direk bak burda çatlamış bu dedi büyük bi yumurta görüntüsü vardı bende gelişiyor heralde dedim hatta tekrar tekrar sordum hayır çatlamış dedi çok emin şekilde bide adetim hala bu kadar gecikince çok ümitlenmiştim ama dün testte negatifi görünce tabi hayal kırıklığı oldu aslında umudum yoktu ama bir kaç kişi testte negatif görüp kanda gebelik olduğunu öğrenmiş ondan tekrar umutlandım inşallah pozitif görürüm çok zor gibi geliyor gözüm alıştı negatife artık

Hanimefendi lutfen yanlis bilgilendirmeyelim kimseyi. Yumurtlama gunu farklilik gosterir. Yumurtlamadan sonraki gun her kadinda aynidir. 16.gun yumurtluyo.olabilirsiniz ama 14.gun sonra adet olcaginiz degismez. Saglicakla
Ben bu ay yumurtlamadan 16 gün sonra adet oldum.

Bana sıvı var demedi de direk bak burda çatlamış bu dedi büyük bi yumurta görüntüsü vardı bende gelişiyor heralde dedim hatta tekrar tekrar sordum hayır çatlamış dedi çok emin şekilde bide adetim hala bu kadar gecikince çok ümitlenmiştim ama dün testte negatifi görünce tabi hayal kırıklığı oldu aslında umudum yoktu ama bir kaç kişi testte negatif görüp kanda gebelik olduğunu öğrenmiş ondan tekrar umutlandım inşallah pozitif görürüm çok zor gibi geliyor gözüm alıştı negatife artık
Anladım canım
İnsAllah hamilesindir. RABBİM gönlüne göre versin inşallah

Ovulasyon takibi yapan arkadaşlar yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra adet oldunuz acaba yardımcı olurmusunuz ?:emir_bebek:
Sanırım en net bilgiyi ben vericem. Ovulasyon testinde T çizginin patladığı gün( eşit olduğu gün değil) bizim yumurtlama günümüz. Yani ilişkinin o günde olması çok önemli. T nin patlama gününün 14 gün sonrası adet günümüzdür. T nin silikleşme zamanı bizi çok ilgilendirmez çünkü bazen geç silikleşebiliyor hatta günler alıyor. Özetle T çizgisinin pik yaptığı gün bizim için en önemli gün😊

Back
X