Yok kuzum ya dün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı adete 5 gün var umudum diğer aylardaEvet cnm inş gebesin
Canımm yükselmiş mi değerin?Kızlar merhaba yarın doktor kontrolüm var 35,64 olan değerim yükselmişmidir bilmiyorum çok tedirginim bana dua edin lütfen yarın adetimin 29. Günü olucak henüz adet tarihim geçmedi ama normalde 26 günde bir olurdum olmadım henüz inşallah olmam.
Merhaba bugün doktora gittim değerim 329,1 olmuştu doktor 4 haftalık hamile olduğumu söyledi ama ultrason ile görünmeyeceğini alttan bakmadı gerektiğini söyledi baktı görünmedi çok küçük şuan görünmez dedi 18 temmuza randevu verdi 1500-2000 hcg ile görünebilir dediCanımm yükselmiş mi değerin?
Daha vakti var cnm cıkar inşYok kuzum ya dün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı adete 5 gün var umudum diğer aylardaSizlerde durum ne:)
Gözün aydın cnm çok sevındım ben dedım sanaMerhaba bugün doktora gittim değerim 329,1 olmuştu doktor 4 haftalık hamile olduğumu söyledi ama ultrason ile görünmeyeceğini alttan bakmadı gerektiğini söyledi baktı görünmedi çok küçük şuan görünmez dedi 18 temmuza randevu verdi 1500-2000 hcg ile görünebilir dedi
Gördünmü birde sikinti yaptin kac gündür .biz dedik sana takma diye ...hayirlisi olsun cok sevindimMerhaba bugün doktora gittim değerim 329,1 olmuştu doktor 4 haftalık hamile olduğumu söyledi ama ultrason ile görünmeyeceğini alttan bakmadı gerektiğini söyledi baktı görünmedi çok küçük şuan görünmez dedi 18 temmuza randevu verdi 1500-2000 hcg ile görünebilir dedi
Cnm o değerle görunmesı ımkansız zaten ben gıtmedım bıle ayın 5 de degerım 340 dı daha haftaya 15 16 gıdıcem 1000 li degerlerde ancak görunır o degerde kese olusmamıs oluyor zayenKızlar 4 haftalıkken alttan muayene ile görünmeyen durum sakıncalımıdır acabadün görünmedi
Adetime üç gün kala öğrendim öncesinde de iki hafta çok şiddetli sırt ve bel ağrım olduhanımlar yumurtlama gününüzden kaç gün sonra idrar testinde pozitif gördünüz
Hayırlı olsun cnm ne kadarlıkAdetime üç gün kala öğrendim öncesinde de iki hafta çok şiddetli sırt ve bel ağrım oldu
Benim kide 18 temmuzda 1000 kere ulaşırmı sizceCnm o değerle görunmesı ımkansız zaten ben gıtmedım bıle ayın 5 de degerım 340 dı daha haftaya 15 16 gıdıcem 1000 li degerlerde ancak görunır o degerde kese olusmamıs oluyor zayen
Teşekkür ederim canm dört aylık yavrmHayırlı olsun cnm ne kadarlık
Masallh cinsiyetı belli olmusturTeşekkür ederim canm dört aylık yavrm☺
Ulaşır cnm 2 günde bır 2 ye katlıyorBenim kide 18 temmuzda 1000 kere ulaşırmı sizce
Geçen gün gittik göstermedi canmm sıpaMasallh cinsiyetı belli olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?