YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE POZİTİF GÖRDÜNÜZ

Canımm yükselmiş mi değerin?

Canımm yükselmiş mi değerin?
Merhaba bugün doktora gittim değerim 329,1 olmuştu doktor 4 haftalık hamile olduğumu söyledi ama ultrason ile görünmeyeceğini alttan bakmadı gerektiğini söyledi baktı görünmedi çok küçük şuan görünmez dedi 18 temmuza randevu verdi 1500-2000 hcg ile görünebilir dedi

Gözün aydın cnm çok sevındım ben dedım sana

G Gördünmü birde sikinti yaptin kac gündür .biz dedik sana takma diye ...hayirlisi olsun cok sevindim

Kızlar 4 haftalıkken alttan muayene ile görünmeyen durum sakıncalımıdır acaba dün görünmedi

Kızlar 4 haftalıkken alttan muayene ile görünmeyen durum sakıncalımıdır acaba dün görünmedi
Cnm o değerle görunmesı ımkansız zaten ben gıtmedım bıle ayın 5 de degerım 340 dı daha haftaya 15 16 gıdıcem 1000 li degerlerde ancak görunır o degerde kese olusmamıs oluyor zayen

Cnm o değerle görunmesı ımkansız zaten ben gıtmedım bıle ayın 5 de degerım 340 dı daha haftaya 15 16 gıdıcem 1000 li degerlerde ancak görunır o degerde kese olusmamıs oluyor zayen
Benim kide 18 temmuzda 1000 kere ulaşırmı sizce

Kızlar merhaba dün doktora gıttım 5 haftalık olmusuz 10 15 güne kalp atısı oiçin cagırdı

Merhaba canim suan bende senin yasadigini yasiyorum 25 haziran sefaf akintiyla yumurtlamam oldugunu anladim daha onceleri ov.testi kullaniyodum ama yakalayamamistim bu sefer kullanmadan yakaladim sans eseri 1 gun sonrasina degerlendirdim ama aradan tam 24 saat gecmemisti akintinin gelmesi bende konu actim ama fazla yazan olmadi 25 haziran yumurtlama gunum bugun 10 gun gecti uzerinden ben yarin test yapsam cikarmi yoksa 12.gun bekleyip persembe gunumu yapsam sen biraz anlatirmisin lutfen sen neler yasamistin kacinci gun yaptin positif gordun

10 gün . Adetime 4 gun kala. Iki hamileligimdede bu sekilde ogrendim erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…