YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE POZİTİF GÖRDÜNÜZ

Mesela benım en son Çarşamba verdıgımde degerım 40 dı bugun 330 çok şükür
İnşallah ben 3-4 gün beklicem adetim normalde bugün olması lazım eğer başlamaşza ki inş başlamaz ozaman 3-4 gün dsha bekleyip gidicem birde dün kasıklarımda ağrı oldu batmalar oldu ara ara gelen ağrılar oldu bunlar normal mi

Cok normal

Normal cnm bendede oluyor o agrılar aynen vala bekle 2 3 gün ınslllh sende var diye düşünüyorum ben

Kızlar yardımınız lazımm benim gördüğüm silik çizgiyi gören var mı Adete 8 gün var yumurtlamanın 11. Günü ovülasyon testim yine koyu cıktı

Eklentiler

• 04EF4302-9D1D-4B9A-8A0A-F3401B328AD6.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 2.275
Kızlar yardımınız lazımm benim gördüğüm silik çizgiyi gören var mı Adete 8 gün var yumurtlamanın 11. Günü ovülasyon testim yine koyu cıktı
Evet gördüm bende inşallah hamilesindir canım ama emin olmak için adet gününü bekle ve geçmesini bende erken öğrendim gibi oldu ve şimdi kimyasal mo başka birşey mi diye strese girdim

Merhaba kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve çok ağrı çektim hatta pazar gecesinden başladı ağrı bugünde adet olmadım çok şükür ama ağrılarım geçti bel ve kasık ağrım vaya hafifledi sebebi ne olabilir bilen varmı perşembe doktora gidicem inşallah hcg 35,64 den yukarı çıkmıştır

Evet gördüm bende inşallah hamilesindir canım ama emin olmak için adet gününü bekle ve geçmesini bende erken öğrendim gibi oldu ve şimdi kimyasal mo başka birşey mi diye strese girdim
yaaaa canımsııınn evet bekliyorum mecburen inşallah yükselmiştir canını sıkma canım benim, ben daha hiç pozitifi göremedim senden kötü durumdakileri düşünerek kendine güç ver. inşallah meleğin seninledir:)

Kızlar merhaba yarın doktor kontrolüm var 35,64 olan değerim yükselmişmidir bilmiyorum çok tedirginim bana dua edin lütfen yarın adetimin 29. Günü olucak henüz adet tarihim geçmedi ama normalde 26 günde bir olurdum olmadım henüz inşallah olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…