- 1 Mayıs 2020
- 240
- 72
- 28
- 44
Harika tebrikler Allah tamamına erdirsinKızlar degerım cıktı 330 cıktı çok şükür bugünde
Sagol cnm darısı sana inşallahHarika tebrikler Allah tamamına erdirsin
Çok şükür darısı başıma inşallahKızlar degerım cıktı 330 cıktı çok şükür bugünde
Sagol camım allh razı olsun darısı basınaCanımmm çok sevindim hamilece sağlıkla büyüsüün
İnş cnm bnm ama bır 3 gün bekle öyle kan ver bugun hemşire bana sordu 48 saat gectımı dıye hergun kan verıp kendını yorarsın ınankı Çarşamba ver bırde senÇok şükür darısı başıma inşallah
Aynen bnde öyle yaptım cnm yumurtlama mı takip ederek saglıkla kucagına al kalp atışını duydunmu hıcHiç adet gecikmeden yapmadım ben
İnşallah ben 3-4 gün beklicem adetim normalde bugün olması lazım eğer başlamaşza ki inş başlamaz ozaman 3-4 gün dsha bekleyip gidicem birde dün kasıklarımda ağrı oldu batmalar oldu ara ara gelen ağrılar oldu bunlar normal miMesela benım en son Çarşamba verdıgımde degerım 40 dı bugun 330 çok şükür
Cok normalİnşallah ben 3-4 gün beklicem adetim normalde bugün olması lazım eğer başlamaşza ki inş başlamaz ozaman 3-4 gün dsha bekleyip gidicem birde dün kasıklarımda ağrı oldu batmalar oldu ara ara gelen ağrılar oldu bunlar normal mi
Normal cnm bendede oluyor o agrılar aynen vala bekle 2 3 gün ınslllh sende var diye düşünüyorum benİnşallah ben 3-4 gün beklicem adetim normalde bugün olması lazım eğer başlamaşza ki inş başlamaz ozaman 3-4 gün dsha bekleyip gidicem birde dün kasıklarımda ağrı oldu batmalar oldu ara ara gelen ağrılar oldu bunlar normal mi
Bugün adet olmadım normalde 26 günde bir saat gibi olurum bakalım son 4 gün beklicem dimi adetim geçmesi için ?Normal cnm bendede oluyor o agrılar aynen vala bekle 2 3 gün ınslllh sende var diye düşünüyorum ben
Evet gördüm bende inşallah hamilesindir canım ama emin olmak için adet gününü bekle ve geçmesini bende erken öğrendim gibi oldu ve şimdi kimyasal mo başka birşey mi diye strese girdimKızlar yardımınız lazımm benim gördüğüm silik çizgiyi gören var mıAdete 8 gün var yumurtlamanın 11. Günü ovülasyon testim yine koyu cıktı
yaaaa canımsııınn evet bekliyorum mecburenEvet gördüm bende inşallah hamilesindir canım ama emin olmak için adet gününü bekle ve geçmesini bende erken öğrendim gibi oldu ve şimdi kimyasal mo başka birşey mi diye strese girdim
Evet cnm inş gebesinKızlar yardımınız lazımm benim gördüğüm silik çizgiyi gören var mıAdete 8 gün var yumurtlamanın 11. Günü ovülasyon testim yine koyu cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?