YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE POZİTİF GÖRDÜNÜZ

Canım hamilesin ay nasıl ınsanlar aklına girmiş senin ya gercekten bilip bilmeyen konusuyor
Tam sevindim böyle çığlık attım haber verdim herkes saldırdı işte hemen sevinme değerin çok düşük şöyle böyle birde daha adet olmama var diye adet olursun diyorlar bana. Allaha havale ediyorum

Cnm üzme kendini ben adet günü öğrenmiştim değerim de 25 çıkmıştı 7. Hafta dolana kadar bir daha doktora bile gitmedim kalp atışına gittim direk su an 5 yasında evladım A agnessu

Merhaba bugün acaba ne çıkıcak dün kanda 23,14 çıltı diye idrarda test baktım ama erken gebelik testi değil normal test başka bir markanın ki hiç çizgi çıkmadı. Bu neden oluyor hcg sıfırlandımı acaba

Cnm üzme kendini ben adet günü öğrenmiştim değerim de 25 çıkmıştı 7. Hafta dolana kadar bir daha doktora bile gitmedim kalp atışına gittim direk su an 5 yasında evladım A agnessu
Gec dollenmenolmus olabilir .bekle bakalim 2 gun daha ...benimde cikmamisti gunum gecmeden normal testte

Aa gerçekten mi maşallah ben kimyasal yaşadığım için hep o değerlerde inanamıyorum böle okuyunca Allah ömür versin peki öncesinde hiç kimyasal yaşamışmiydiniz

Yani reglden bir gün önce 23 mu çıktı benimde aynı 1 gün önce 24 çıktı gecikmenin 2 günü sabah 45 çıktı şuan 4.gunu kasık ağrım var ara ara gelen hastalanmadim daha sonucum 1 saat sonra alacağım ama bende pıhtılaşma var kimyasal geçirdim testte pıhtılaşma çıktı

2 gün bekle cnm

Ümidinizi kırmak istemem ama düşük değer olunca ya da en azından bende öyle hep kimyasal oldu biraz önce sonucumu aldım 2 gün degerim 45 ti ya şimdi daha da düşmüş kanama gelir suna şükrediyorum dış gebelik boş gebelik ve ileriki haftalarda ölü doğum olmadı en azından bunaa şükür sadece youldum artık bıraktım Allah olmayanlara versin sizin sonuclariniz inşallah yüzünüzü guldurur

Merhaba ilişkiden kac gün sonra kanda bu değeriniz çıktı. Bende bekliyorum ilişkiden 2 gün sonra kanda baktırdım negatif çıktı. Progesteronum 14 çıktı

Bende 8 aydır gebelik istiyorum. Reglime 1 hafta kala kanda gebelik negatif çıktı. 21. Gün progesteronum 14 çıktı. Adetime 5 gün var şuan ama hala belki bi ihtimal diye ümit ediyorum. İlişkiden kaç gün sonra kanda belli olur ki gebelik testi

Canım ılıskıden degılde yumurtlamanı takip etsen daha net sonuç alırsın yumurtlamadan sonra 10. Günde gebelik cıkar varsa

Üzüldüm bende bugün kan vereceğim ınş hayırlı sonuçlar cıkar allh en kısa zamanda versin sizede inş

Kızlar bugün ki değerim 35,60
Dün 23,14 tü
Yarın daha yükselirmi
İnşallah yükselir kimyasal olursa ki inşallah olmaz hemen genetik test yaptır 1 tane bile kimyasal olsun yaptır devlet Hastanesi'ne git 3kimyasalim var de tıbbi genetijten yaptır size 4 kimyasalı geçirmiş biri olarak söylüyorum bana hiçbir doktor solemedi ben araştırarak buldum ve genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı dusuklerin sebebi bu sizde yaptırın doktorlara bir al bişey dediklerinde inanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…