Yumurtlamadan kaç gün sonra kan testi verilir ?

gzmm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
108
11
28
25
Hanımlar tekrar merhaba ayın 15 ve 16’sında yumurtla tarihimdi, 2 gün önce heyecanıma yenik düşerek test yaptım negatif çıktı. Yârın sağlık ocağında kan vereceğim varsa çıkar mı ? Birçok kişi yumurtlama gününden itibaren say diyor birçok kişi çatlamadan itibaren ne zaman sayılmalı ?

Merhaba canım çok erken bakıyorsun canım adetine kaç gün var

Hanımlar tekrar merhaba ayın 15 ve 16’sında yumurtla tarihimdi, 2 gün önce heyecanıma yenik düşerek test yaptım negatif çıktı. Yârın sağlık ocağında kan vereceğim varsa çıkar mı ? Birçok kişi yumurtlama gününden itibaren say diyor birçok kişi çatlamadan itibaren ne zaman sayılmalı ?
merhaba canım bende aynı durumdayım 15-16 Haziran yumurtlama günümdü ve bugün regli olmam gerekiyor takvime göre. 3 gün önce kan verdim dayanamadım ve negatif çıktı. Ama yarın kan verirsen kesin çıkar bence. Çatlamadan itibaren 12 günde kanda çıkıyor

Catlamadan itibaren sayılıyor ama geç döllenme olduğu zaman bu süre artiyo

merhaba canım bende aynı durumdayım 15-16 Haziran yumurtlama günümdü ve bugün regli olmam gerekiyor takvime göre. 3 gün önce kan verdim dayanamadım ve negatif çıktı. Ama yarın kan verirsen kesin çıkar bence. Çatlamadan
Catlamadan itibaren sayılıyor ama geç döllenme olduğu zaman bu süre artiyo
anladım çok teşekkür ederim

Adet günümü bilmiyorum 2-3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım geçen ay çok düzensiz olmuştu bende kayıt etmemiştim :(
Anladım canım yani kesin sonuç için doktorlar biraz bekleyin diyor hem hayal kırıklığınada uğramazsın kimyasal genelik için bende geçirdim hep erken bakıyordum hep hayal kırıklığı oluyor sabredebilirsen 1haftacık daha bekle canım

merhaba canım bende aynı durumdayım 15-16 Haziran yumurtlama günümdü ve bugün regli olmam gerekiyor takvime göre. 3 gün önce kan verdim dayanamadım ve negatif çıktı. Ama yarın kan verirsen kesin çıkar bence. Çatlamadan itibaren 12 günde kanda çıkıyor
Sende de adet olacağım diyr bi tedirginlik var mı
Anladım canım yani kesin sonuç için doktorlar biraz bekleyin diyor hem hayal kırıklığınada uğramazsın kimyasal genelik için bende geçirdim hep erken bakıyordum hep hayal kırıklığı oluyor sabredebilirsen 1haftacık daha bekle canım
evet dediğiniz çok doğru ama o kadar sabredilir mi bilemiyorum :(

Sende de adet olacağım diyr bi tedirginlik var mı

evet dediğiniz çok doğru ama o kadar sabredilir mi bilemiyorum :(
Evet canım adet olcakmışım gibi şuan adetimin gecikmesinin 7. Günü bu olabiliyormuş bebek yerleşiyordur diyorlar o yüzden çok normalmiş hatta bu durum 9 ay da olabiliyormuş ara ara evet sabretmesi çok zor bende senin gibiyim ama adetimi bekledim 1hafta geçsin diye bunsefer hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Back
X