Yumurtlamadan kaç gün sonra kan testi yapilir

Ayyy demeyin lütfen. İnşallah hamile iseniz çok etkilemez isler .olan olmuş ama bari bundan sonra dikkat etseniz keşke
Kaynanamlar bir hafta bizde. Muhtemelen bir hafta böyle devam edecek. Anca yarın kan testi yapayım hamileysem söylerim hamileyim yormayın diye:D regle 6 gün kala kanda belli olur mu

Regle 6 gün kala kanda belli olur mu
Dollenmenin ne zaman olduğunu yüksek ihtimalle tahmin ediyorsanız belki bir ihtimal çıkar ama epey varmis aslında. En erken Adete bir iki gün kala baksanız daha iyi olur .Bari eşinize citlatin o size yardımcı olur işlerde en azından serviste vs . Yaaa ben hem meraktan ölüyorum hem negatif görmekten korktuğum için adet tarihini birkaç gün bekleyecem

Dollenmenin ne zaman olduğunu yüksek ihtimalle tahmin ediyorsanız belki bir ihtimal çıkar ama epey varmis aslında. En erken Adete bir iki gün kala baksanız daha iyi olur .Bari eşinize citlatin o size yardımcı olur işlerde en azından serviste vs . Yaaa ben hem meraktan ölüyorum hem negatif görmekten korktuğum için adet tarihini birkaç gün bekleyecem
Muhtemelen varsa da çıkmaz zaten. O yüzden bir iki gün daha bekleyip öyle test edeyim

Yeni evliyim. 8 ocakta ovulasyon testim pik çıktı. İki gün sürdü. 7,8,9,10,11,13,14 Ocak günlerini değerlendirdik. İkimizde sorun yok. Reglim düzenli sayılır. Bazen 28 günde bir bazen 30 günde bir oluyor. Bu ay iki gün erken yumurtladim. Bat 22 Ocak. Arada sol kasıkta batmalar ağrımalar oluyor. Özellikle yürürken. Zaten her ay olduğu gibi yumurtlama günlerinden itibaren memeler hassaslasiyor. Onu belirti olarak saymıyorum çünkü yanıltıcı. Kan testi ne zaman yapayım sizce?
durum nedirr

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-21 at 00.24.39.webp
    WhatsApp Image 2023-02-21 at 00.24.39.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 569
Back
X