Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

LAZ KIZI15

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
120
30
13
23
Kızlar herkese merhaba yumurtam 14 ağustosta çatladı değerlendirim bugün 9.gün adete 8 gün var ama belirtim yok belirti aramam için erken mi yoksa bu ay da mı hüsran birkaç bişey var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz belirtileriniz varmıydı yada belirti olmadan gebeliğinizi öğrendiniz mi

En az 10 gün geçtikten sonra yavaş yavaş hissedilir, bazıları hiç hissetmez hakkınızda hayırlısı olsun

Benım kardesım adete 1 hafta kala hıssetmıstı canım . Ama hamılelık olarak dusunmedı . Erken adet olacam sandı 1 hafta dışarı çıkarken ped le gezdı .cunku genel olarak korunuyorlardı . Adet yenı bıttı hamıle kalmam nasıl olsa dedıgı zaman hamıle kalmış takvıme aldanmış

Ben ovulasyon takibi yaptım belirti de yaşadım çatladığı gün ufacık bir kanama oldu değerlendirdik ama belirti yok kafayı yicem sadece aşırı gaz sorunum var bide ara sıra sağlı sollu kasık sızlaması ama saniyelik oluyor psikolojik olabilir dimi

En az 10 gün geçtikten sonra yavaş yavaş hissedilir, bazıları hiç hissetmez hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim testi ne zaman yapmalıyım beklemek çok zor erken gebelik testi aldım 6 gün önceye kadar diyor pazartesi yapmayı düşünüyorum 12. Gün olmuş oluyor çıkar mı acaba

Be

Peki belirtileri neydi kardeşinizin

Evet olabılır . Benım her ay oluyor pıskolojık olarak . Bunu senı üzmek ıcın soylemıyorım . Bende aynı seylerı yaşıyorum vücudumuzu dınlememek gerekıyor . Ben dpo 3 deyım ve emınım kı 4-5 gün sonra bende vücudumu dınlemeye başlıcam. Allah bır an önce isteyen herkese versın ınsallah

Be

Peki belirtileri neydi kardeşinizin
Sadece adet olacakmış gıbı hıssedıyordu kasıklarında . Adet gününden 2.3 gün önce de gogus hassasıyetı başladı . Adet gününden ıtıbaren gögus ağrımaya başlamış goguslerı ama onda normal de de az bıraz ağrı oluyordu süt bezesı fazla kardesımde o yüzden oluyordu normalde o günler harcı tahmını yumurtlama dönemlerinde korunduğu ıcın hamılelıge ıhtımal vermedı . 2 gün gecıkık kasık ve gogus agrısı devam edınce test yaptı Sımdı 5 aylık hamıle

Be

Peki belirtileri neydi kardeş
amin inşAllah isteyen herkese nasip olsun

Ha bıde hamılelıgı öğrendıgınde 2 kılo verdıgını farketmıs bulantı yoktu ama ıstahım azdı dedı

Yaaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah bize de nasip olsun

Merhaba,,,

Benim sat 26 temnuz bat 27 agustos bu ay artimed marka ovulasyon testi kullandım. 14 ağustosta pik ti biraz once erken gebelik testi yaptım ama bilemiyorum. Yani heveslenmelimiyim bi ağlama geldi. Kutulu olan görsel 5. Dk sonucu elimde tuttuğum 1. Dk sonucu diğeri de ovulasyon testi. Hic belirti yok bu arada kan vermeye mi gitsem beklesem mi eve sığamıyorum suan

Eklentiler

• 1000023962.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000023951.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000023640.webp
    25 KB · Görüntüleme: 46
Başka markayla tekrarlayın yarın ama gebelik var bariz gözüküyor ama dediğim gibi tekrarlayın sonra kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…