- 2 Mayıs 2024
- 456
- 123
- 23
- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
evet genel olarak öyleBelirtiler adete 2 3 gün kala başlıyor diyo çoğu kişi
Yaa bende yarın yapmayı düşünüyordum 10. Gün yumurtlamanın adete 7 gün kalmış oluyor yapmıyım o zamanevet genel olarak öyle
benim ilk gebe kaldığımda mesela adete 2 gün kala aynı adette olan bel ağrısının aynısı olmuştu sadece geceleri daha yoğundu ama sonra tam adet olmam gereken günde test yaptım o bile o kadar silikti ki yani
Örnek testlerini at canım bakalım
Bu arada bizim çatlama günleri aynı bende 14 ağustosta pik gördüm benimde adetime 8 gün var sizin belirtileriniz oldu mu acaba benim belirtim yok ne akıntı ne başka bişeyMerhaba,,,
Benim sat 26 temnuz bat 27 agustos bu ay artimed marka ovulasyon testi kullandım. 14 ağustosta pik ti biraz once erken gebelik testi yaptım ama bilemiyorum. Yani heveslenmelimiyim bi ağlama geldi. Kutulu olan görsel 5. Dk sonucu elimde tuttuğum 1. Dk sonucu diğeri de ovulasyon testi. Hic belirti yok bu arada kan vermeye mi gitsem beklesem mi eve sığamıyorum suan
Benim de suan belirtim yok gibi. Hafif bi kasik batması var ama regl icin mi bilmiyorum. Birde uyku hali var yoğunlukta olabilir. Hic bir fikrim yok yani. Belirtiler bir birine girdi yarın sabah tekrar test yapicam hayırlısı allahtan.Bu arada bizim çatlama günleri aynı bende 14 ağustosta pik gördüm benimde adetime 8 gün var sizin belirtileriniz oldu mu acaba benim belirtim yok ne akıntı ne başka bişey
Aynen canım yapma varsa negatife çıkarsa üzülürsün felanYaa bende yarın yapmayı düşünüyordum 10. Gün yumurtlamanın adete 7 gün kalmış oluyor yapmıyım o zaman
İnşAllah, cevap verirseniz atarım mutlu olurum neden olmasınİlk idrarla yapmıyorsun dimi o önemli konu
Eğer değerlendirme şansın varsa bugünü değerlendir ama pik olmamış henüz aynı koyulukta değil yarın da yapar atarsın yakalarız inşAllah çatlama gününü
Çatladığı günün akşamı göğüs ucu hassasiyeti başlamıştı ama tabi bu gebelik belirtisi olmuyorKızlar herkese merhaba yumurtam 14 ağustosta çatladı değerlendirim bugün 9.gün adete 8 gün var ama belirtim yok belirti aramam için erken mi yoksa bu ay da mı hüsran birkaç bişey var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz belirtileriniz varmıydı yada belirti olmadan gebeliğinizi öğrendiniz mi
Varsa çıkar.Ben 10.günde kaset testle öğrenmistim.Önce hissettim.Hislerime dayanarak test yaptım pozitifi gördüm.Belirtiler regl belirtileri ile aynıydı.Bel ağrısı çok fazlaydı.Teşekkür ederim testi ne zaman yapmalıyım beklemek çok zor erken gebelik testi aldım 6 gün önceye kadar diyor pazartesi yapmayı düşünüyorum 12. Gün olmuş oluyor çıkar mı acaba
Kafayı sıyırmazsak iyi haber edin mutlakaBenim de suan belirtim yok gibi. Hafif bi kasik batması var ama regl icin mi bilmiyorum. Birde uyku hali var yoğunlukta olabilir. Hic bir fikrim yok yani. Belirtiler bir birine girdi yarın sabah tekrar test yapicam hayırlısı allahtan.
Ben buradayım canım sen at yakalayalım çatlama gününüİnşAllah, cevap verirseniz atarım mutlu olurum neden olmasın
Peki son durumunuz nedirÇatladığı günün akşamı göğüs ucu hassasiyeti başlamıştı ama tabi bu gebelik belirtisi olmuyor
Sadece çatlamanın getirdiği belirtiler
Ve giderek şiddetlenince o acı,şüphe duymaya başlamıştım
Gerçekten oyle olduk. Çizgi aramaktan sasi belirti aramaktan şizofren oldukKafayı sıyırmazsak iyi haber edin mutlaka
Hamile kaldım o ayPeki son durumunuz nedir
KesinlikleeeeGerçekten oyle olduk. Çizgi aramaktan sasi belirti aramaktan şizofren olduk
Allah bağışlasın darısı bize inşAllahHamile kaldım o ay
1,5 yaşındadarısı en tezinden buradaki isteyen herkese olsun inşaAllah sağlıklı hayırlı şekilde
Teşekkür ederim çiçeğimBen buradayım canım sen at yakalayalım çatlama gününü
Çok teşekkürler bende yarın yapacağım gecenin şu saati kasık ağrım var hayr olsun inşAllahVarsa çıkar.Ben 10.günde kaset testle öğrenmistim.Önce hissettim.Hislerime dayanarak test yaptım pozitifi gördüm.Belirtiler regl belirtileri ile aynıydı.Bel ağrısı çok fazlaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?