Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Belirtiler adete 2 3 gün kala başlıyor diyo çoğu kişi
evet genel olarak öyle
benim ilk gebe kaldığımda mesela adete 2 gün kala aynı adette olan bel ağrısının aynısı olmuştu sadece geceleri daha yoğundu ama sonra tam adet olmam gereken günde test yaptım o bile o kadar silikti ki yani

Yaa bende yarın yapmayı düşünüyordum 10. Gün yumurtlamanın adete 7 gün kalmış oluyor yapmıyım o zaman

Selam cümleten buhün dpo 10. Gün sabah 3 te test yaptım negatif, dün yaptığım negatifti sonra bir baktım belli belirsiz bir çizgi ama bugınde tek çizgi. Yumurtlamadan 8 gün sonraki progestron sonuçu var ekte sizce nasıl gebelik ihtimali var mı erken mi yaptım acaba. Şişkinlik, gaz var sadecw

Eklentiler

• 1000085187.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 63
İlk idrarla yapmıyorsun dimi o önemli konu
Eğer değerlendirme şansın varsa bugünü değerlendir ama pik olmamış henüz aynı koyulukta değil yarın da yapar atarsın yakalarız inşAllah çatlama gününü

Son düzenleme:
Bu arada bizim çatlama günleri aynı bende 14 ağustosta pik gördüm benimde adetime 8 gün var sizin belirtileriniz oldu mu acaba benim belirtim yok ne akıntı ne başka bişey

Bu arada bizim çatlama günleri aynı bende 14 ağustosta pik gördüm benimde adetime 8 gün var sizin belirtileriniz oldu mu acaba benim belirtim yok ne akıntı ne başka bişey
Benim de suan belirtim yok gibi. Hafif bi kasik batması var ama regl icin mi bilmiyorum. Birde uyku hali var yoğunlukta olabilir. Hic bir fikrim yok yani. Belirtiler bir birine girdi yarın sabah tekrar test yapicam hayırlısı allahtan.

İnşAllah, cevap verirseniz atarım mutlu olurum neden olmasın

Çatladığı günün akşamı göğüs ucu hassasiyeti başlamıştı ama tabi bu gebelik belirtisi olmuyor
Sadece çatlamanın getirdiği belirtiler
Ve giderek şiddetlenince o acı,şüphe duymaya başlamıştım

Teşekkür ederim testi ne zaman yapmalıyım beklemek çok zor erken gebelik testi aldım 6 gün önceye kadar diyor pazartesi yapmayı düşünüyorum 12. Gün olmuş oluyor çıkar mı acaba
Varsa çıkar.Ben 10.günde kaset testle öğrenmistim.Önce hissettim.Hislerime dayanarak test yaptım pozitifi gördüm.Belirtiler regl belirtileri ile aynıydı.Bel ağrısı çok fazlaydı.

Kafayı sıyırmazsak iyi haber edin mutlaka

Varsa çıkar.Ben 10.günde kaset testle öğrenmistim.Önce hissettim.Hislerime dayanarak test yaptım pozitifi gördüm.Belirtiler regl belirtileri ile aynıydı.Bel ağrısı çok fazlaydı.
Çok teşekkürler bende yarın yapacağım gecenin şu saati kasık ağrım var hayr olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…