- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
Hep dua ediyorum inan allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 37. Haftada olu dogum yaptım 4 senedir de istiyordukHayırlı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
vall benim yumurtlamadan sonra hemen başladı gerçi hamilemiyim bilmiyorum ama ateş yükselmesi kasık ağrısı göbeğimde çizgi hepsi oldu ama bugün sanki hepsi birden kaybolduHayırlı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben iştahın çok belırtı gıbı olduğunu düşünmüyorum ya ıstah bı mutlulukla yada moral bozukluğu stresle hatta hava degısımı ıle bıle degısen birsey . Her ay hamıle gıbı hareketlere gırıyorumBenim aşırı iştahım açık habire yemek yiyesim var
Amin canım ınsallah bütünün ısteyenlerınAyy çok heyecanlı gönlünüze göre olsun herşey
Canım göbektekı düzgün hemen olması mümkün degıl o önceden vardır . Yumurtlama dan hemen sonra olması da mümkün degıl . Daha dollenıyor fallop tuplerınde bölünüyor . En az 6 gün sonra (6-10) gun arasında yerlesıyor rahmevall benim yumurtlamadan sonra hemen başladı gerçi hamilemiyim bilmiyorum ama ateş yükselmesi kasık ağrısı göbeğimde çizgi hepsi oldu ama bugün sanki hepsi birden kayboldu
cnm o zaman hamile değilim blmiyorumki ama çizgi ilk defa çıktı ona eminim hep bikini giydim olsa görürdümCanım göbektekı düzgün hemen olması mümkün degıl o önceden vardır . Yumurtlama dan hemen sonra olması da mümkün degıl . Daha dollenıyor fallop tuplerınde bölünüyor . En az 6 gün sonra (6-10) gun arasında yerlesıyor rahme
canım benim de 14 Ağustos'ta yumurtlama çatlama oldu Ben de bekliyorum şu an herhangi bir belirti bende de yokKızlar herkese merhaba yumurtam 14 ağustosta çatladı değerlendirim bugün 9.gün adete 8 gün var ama belirtim yok belirti aramam için erken mi yoksa bu ay da mı hüsran birkaç bişey var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz belirtileriniz varmıydı yada belirti olmadan gebeliğinizi öğrendiniz mi
Kızlar merhaba ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtanın ne zaman nasıl çatladığı konusunda bilgim yok yardımcı olur musunuz rica etsemKızlar herkese merhaba yumurtam 14 ağustosta çatladı değerlendirim bugün 9.gün adete 8 gün var ama belirtim yok belirti aramam için erken mi yoksa bu ay da mı hüsran birkaç bişey var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz belirtileriniz varmıydı yada belirti olmadan gebeliğinizi öğrendiniz mi
Olur mu hıc böyle belırtılerle hamıle degılım o zaman deme ama vücudunu dınlemedecnm o zaman hamile değilim blmiyorumki ama çizgi ilk defa çıktı ona eminim hep bikini giydim olsa görürdüm
birsürü belirtim vardı bi anda hepsi kayboldu bende belki adet olurum diyorum ama dayanamadım erken gebelk testi sipariş verdm birazdan gelsinde yapcamOlur mu hıc böyle belırtılerle hamıle degılım o zaman deme ama vücudunu dınlemedebenım ılk gebelıgımde 1 tane bıle belırtım yoktu hersey çok normaldı . Sadece korunmayı bıraktığım ıcın merak dan bat dan 3 gun önce ogrenmıstım . Sımdı yıne düşünüyorum ama her ay kendımde belırtı arıyorum sankı daha önce yaşamış gıbı
Valla bende daha adet donemınde sıparıs verdım . 2 tane ovulasyon testının ıcınde gebelık testı vardı . 5 tane de ben aldım oldu mu sana 7birsürü belirtim vardı bi anda hepsi kayboldu bende belki adet olurum diyorum ama dayanamadım erken gebelk testi sipariş verdm birazdan gelsinde yapcam
of gelmek bilmedi benimki çişimi tutmaktan kahroldumValla bende daha adet donemınde sıparıs verdım . 2 tane ovulasyon testının ıcınde gebelık testı vardı . 5 tane de ben aldım oldu mu sana 7dpo nın 10. Gununden ıtıbaren kafayı yemelık benım durum habıre test yaparım
sabredecezof gelmek bilmedi benimki çişimi tutmaktan kahroldum
Amin canım inşAllahHep dua ediyorum inan allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 37. Haftada olu dogum yaptım 4 senedir de istiyorduk
Evet doğru vallaBen iştahın çok belırtı gıbı olduğunu düşünmüyorum ya ıstah bı mutlulukla yada moral bozukluğu stresle hatta hava degısımı ıle bıle degısen birsey . Her ay hamıle gıbı hareketlere gırıyorum
Belirtiler adete 2 3 gün kala başlıyor diyo çoğu kişicanım benim de 14 Ağustos'ta yumurtlama çatlama oldu Ben de bekliyorum şu an herhangi bir belirti bende de yok
gerçi daha 7-8 gün olmuş yumurtlama üzerinden geçeli ama
Örnek testlerini at canım bakalımKızlar merhaba ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtanın ne zaman nasıl çatladığı konusunda bilgim yok yardımcı olur musunuz rica etsem
Bence herşey psikolojik düşünmezsek rahat olursak herşey düzelecek ama yok yapamıyoruz iştevall benim yumurtlamadan sonra hemen başladı gerçi hamilemiyim bilmiyorum ama ateş yükselmesi kasık ağrısı göbeğimde çizgi hepsi oldu ama bugün sanki hepsi birden kayboldu
Ben dayanamicam yarın yapıcam herhalde 10. Gün olacakTestte tam 12. günde çıkmıştı. çok fazla akıntım vardı. o dikkatimi çekmişti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?