Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Benim aşırı iştahım açık habire yemek yiyesim var
Ben iştahın çok belırtı gıbı olduğunu düşünmüyorum ya ıstah bı mutlulukla yada moral bozukluğu stresle hatta hava degısımı ıle bıle degısen birsey . Her ay hamıle gıbı hareketlere gırıyorum

vall benim yumurtlamadan sonra hemen başladı gerçi hamilemiyim bilmiyorum ama ateş yükselmesi kasık ağrısı göbeğimde çizgi hepsi oldu ama bugün sanki hepsi birden kayboldu
Canım göbektekı düzgün hemen olması mümkün degıl o önceden vardır . Yumurtlama dan hemen sonra olması da mümkün degıl . Daha dollenıyor fallop tuplerınde bölünüyor . En az 6 gün sonra (6-10) gun arasında yerlesıyor rahme

cnm o zaman hamile değilim blmiyorumki ama çizgi ilk defa çıktı ona eminim hep bikini giydim olsa görürdüm

canım benim de 14 Ağustos'ta yumurtlama çatlama oldu Ben de bekliyorum şu an herhangi bir belirti bende de yok
gerçi daha 7-8 gün olmuş yumurtlama üzerinden geçeli ama

Kızlar merhaba ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtanın ne zaman nasıl çatladığı konusunda bilgim yok yardımcı olur musunuz rica etsem

cnm o zaman hamile değilim blmiyorumki ama çizgi ilk defa çıktı ona eminim hep bikini giydim olsa görürdüm
Olur mu hıc böyle belırtılerle hamıle degılım o zaman deme ama vücudunu dınlemede benım ılk gebelıgımde 1 tane bıle belırtım yoktu hersey çok normaldı . Sadece korunmayı bıraktığım ıcın merak dan bat dan 3 gun önce ogrenmıstım . Sımdı yıne düşünüyorum ama her ay kendımde belırtı arıyorum sankı daha önce yaşamış gıbı

birsürü belirtim vardı bi anda hepsi kayboldu bende belki adet olurum diyorum ama dayanamadım erken gebelk testi sipariş verdm birazdan gelsinde yapcam

birsürü belirtim vardı bi anda hepsi kayboldu bende belki adet olurum diyorum ama dayanamadım erken gebelk testi sipariş verdm birazdan gelsinde yapcam
Valla bende daha adet donemınde sıparıs verdım . 2 tane ovulasyon testının ıcınde gebelık testı vardı . 5 tane de ben aldım oldu mu sana 7 dpo nın 10. Gununden ıtıbaren kafayı yemelık benım durum habıre test yaparım

Testte tam 12. günde çıkmıştı. çok fazla akıntım vardı. o dikkatimi çekmişti sadece

of gelmek bilmedi benimki çişimi tutmaktan kahroldum

vall benim yumurtlamadan sonra hemen başladı gerçi hamilemiyim bilmiyorum ama ateş yükselmesi kasık ağrısı göbeğimde çizgi hepsi oldu ama bugün sanki hepsi birden kayboldu
Bence herşey psikolojik düşünmezsek rahat olursak herşey düzelecek ama yok yapamıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…