Bende aynı şekil çatlamadan sonra hafif ağrılar başladıbenim çatlama gününden 6 gün sonra adet gibi hafif kasık ağrısı yaşadım
şimdi çatlamanın 8nci gündeyim ovulasyon testi yaptım pik olmadıBende aynı şekil çatlamadan sonra hafif ağrılar başladı
gebelik oluşmuş mu diye tekrar ovulasyon yapıyorsunuzşimdi çatlamanın 8nci gündeyim ovulasyon testi yaptım pik olmadı
evet gebelik için bazıları ovulasyonda görüyr ben bugünde negatif adet 5 gün sonra bekliyorum artıkgebelik oluşmuş mu diye tekrar ovulasyon yapıyorsunuz
Bende hem erken gebelik yapıyorum hem ovulasyonevet gebelik için bazıları ovulasyonda görüyr ben bugünde negatif adet 5 gün sonra bekliyorum artık
Çok merak edıyorum senıBende hem erken gebelik yapıyorum hem ovulasyonkafayı sıyırdım en sonunda
Ben elendim çoktanÇok merak edıyorum senı
Testindendir cnm cogu marka yalanci pozitiflik veriyor ne yazikkiBen elendim çoktan
Adet oldum doktora gittim 2. Günü hormon testi verdim güzel çıktı tüm sonuçlar eşimden sperm testi istedi ama tanıyorsam eşimi hayatta vermez testTestindendir cnm cogu marka yalanci pozitiflik veriyor ne yazikki
Ne kadar suredir deniyorsunhzAdet oldum doktora gittim 2. Günü hormon testi verdim güzel çıktı tüm sonuçlar eşimden sperm testi istedi ama tanıyorsam eşimi hayatta vermez test
1 yılNe kadar suredir deniyorsunhz
Biraz olmus aslinda esinin de gorunmesinde fayda var ayip birsey degil kj anlamiyorum erkekleri
Bide mast yoluyla verdikleri için testi yapmazBiraz olmus aslinda esinin de gorunmesinde fayda var ayip birsey degil kj anlamiyorum erkekleri
Ne kadar sığ bi düşünce ya sinir oldum. Tabi ki vermek zorunda oda testi. Neden tek başınıza mücadele etmek zorundasınız ki siz? Belki onda sorun var bilmediğiniz ve o yüzden olmuyor gebelik…Bide mast yoluyla verdikleri için testi yapmazneyse bu ayda keçiboynuzu pekmezi falan yedireyim de belki faydası olur
Gelince tekrar konuşucam artık çocuk istiyorsa kendi testlerini de yaptıracak ben yaptırdım temiz eğer spermde bişey çıkmazsa ben rahim filmi çekilicem doktor dedi sperm testi vermeden sana hiç bir doktor ilaç vermez dediNe kadar sığ bi düşünce ya sinir oldum. Tabi ki vermek zorunda oda testi. Neden tek başınıza mücadele etmek zorundasınız ki siz? Belki onda sorun var bilmediğiniz ve o yüzden olmuyor gebelik…
Valla bende bu ay hayit tohumu ictim ucuncu ayim deniyoruz umidim var gibi kullananlar cabuk hamile kalmis hatta biri 7 ay fln denemis olmamis hayır tohumu icmeye baslamis o ay hamile kalmis denemekten zarar gelmezBide mast yoluyla verdikleri için testi yapmazneyse bu ayda keçiboynuzu pekmezi falan yedireyim de belki faydası olur
Nasıl bişey o nasıl kullanılıyorValla bende bu ay hayit tohumu ictim ucuncu ayim deniyoruz umidim var gibi kullananlar cabuk hamile kalmis hatta biri 7 ay fln denemis olmamis hayır tohumu icmeye baslamis o ay hamile kalmis denemekten zarar gelmez
Gerçekten öyle lütfen kendinize yüklenmeyin. Bu süreç gerçekten yorucu bi süreç, tek başınıza mücadele etmek zorunda da asla değilsiniz. Madem oda istiyor bi çocuk, elini taşın altına koymak zorunda. Ha daha da inat eder gitmem derse, çok özür dilerim ama bu adamdan çocuk yapmayın zaten. Tek başınıza büyütürsünüz muhtemelen..Gelince tekrar konuşucam artık çocuk istiyorsa kendi testlerini de yaptıracak ben yaptırdım temiz eğer spermde bişey çıkmazsa ben rahim filmi çekilicem doktor dedi sperm testi vermeden sana hiç bir doktor ilaç vermez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?