Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Bide mast yoluyla verdikleri için testi yapmaz neyse bu ayda keçiboynuzu pekmezi falan yedireyim de belki faydası olur
Ne kadar sığ bi düşünce ya sinir oldum. Tabi ki vermek zorunda oda testi. Neden tek başınıza mücadele etmek zorundasınız ki siz? Belki onda sorun var bilmediğiniz ve o yüzden olmuyor gebelik…

Ne kadar sığ bi düşünce ya sinir oldum. Tabi ki vermek zorunda oda testi. Neden tek başınıza mücadele etmek zorundasınız ki siz? Belki onda sorun var bilmediğiniz ve o yüzden olmuyor gebelik…
Gelince tekrar konuşucam artık çocuk istiyorsa kendi testlerini de yaptıracak ben yaptırdım temiz eğer spermde bişey çıkmazsa ben rahim filmi çekilicem doktor dedi sperm testi vermeden sana hiç bir doktor ilaç vermez dedi

Bide mast yoluyla verdikleri için testi yapmaz neyse bu ayda keçiboynuzu pekmezi falan yedireyim de belki faydası olur
Valla bende bu ay hayit tohumu ictim ucuncu ayim deniyoruz umidim var gibi kullananlar cabuk hamile kalmis hatta biri 7 ay fln denemis olmamis hayır tohumu icmeye baslamis o ay hamile kalmis denemekten zarar gelmez

Gerçekten öyle lütfen kendinize yüklenmeyin. Bu süreç gerçekten yorucu bi süreç, tek başınıza mücadele etmek zorunda da asla değilsiniz. Madem oda istiyor bi çocuk, elini taşın altına koymak zorunda. Ha daha da inat eder gitmem derse, çok özür dilerim ama bu adamdan çocuk yapmayın zaten. Tek başınıza büyütürsünüz muhtemelen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…