Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Şuan keseyi görmeyi mi bekliyorsunuz peki

Merhaba ben de 2.çocuk istiyorum bekleme sürecindeyim konuları yorumları takip ediyorum burdan. Burada da yeniyim ve bu DPO konusu nedir açıklar mısınız size zahmet. Okuduğumu anlayamıyorum bazen

Akıntım var sadece hangi günleri değerlendirmem gerekiyor ve çatlama kaç gün sürüyor bunların hakkında da bi bilgim yok
Çatlama başlamış sen bugün hemen değerlendir çünkü catladiktan sonra yumurtanın ömrü 12 ila 24 saat. Bugün yarın diğer günü degerlendir sen gerisini düşünme.

Şuan keseyi görmeyi mi bekliyorsunuz peki
Allah söyletti sana

Demek istediğim şuydu yani test için zaten erken ayın sonunda test yapıcam ve eğer gebelik varsa ki şuan anca yerleşme moduna yeni başlıyordur tahmini, test pozitif olsa bile kese ve icind Bebek görmeden heyecanlanmam. Çünkü belirtileri artık takmıyorum. Bunu demek istemiştim.

Çatlama başlamış sen bugün hemen değerlendir çünkü catladiktan sonra yumurtanın ömrü 12 ila 24 saat. Bugün yarın diğer günü degerlendir sen gerisini düşünme.
Çok teşekkür ederim gülüm bi de test yapmak için bugünden itibaren mi 14 gün saymalıyım

Çok teşekkür ederim gülüm bi de test yapmak için bugünden itibaren mi 14 gün saymalıyım
Rica ederim canım birşey yapmadım ki.
Bugünü de baz alabilirsin yarını da. Sen yeterki değerlendir. Birde teste devam et iyice siliklestiğini görene kadar. Hem emin olmuş olursun.

Test içinde stress yapma bana kalırsa gecikmeyi bekle veya en azından adet gününü.

Rabbim 9 ay sonra kucağını bebişinle doldursun.

Teşekkür ederim yine de gören kimse cevap vermiyor çünkü Testleri yapıp buraya atsam bakar mısınız peki

Merhaba ben de 2.çocuk istiyorum bekleme sürecindeyim konuları yorumları takip ediyorum burdan. Burada da yeniyim ve bu DPO konusu nedir açıklar mısınız size zahmet. Okuduğumu anlayamıyorum bazen
Merhaba.DPO yumurtlama gününden sonraki günler benim bildiğim.Mesela dpo 15 olduğunda gebelik varsa testte net belli olur.

Anladım çünkü test pozitif çıksada kese görene kadar risk var bencede aslında dediğiniz doğru heyecan yapmamak lazım aydınlandım şuan teşekkürler

Anladım çünkü test pozitif çıksada kese görene kadar risk var bencede aslında dediğiniz doğru heyecan yapmamak lazım aydınlandım şuan teşekkürler
Erken öğrenince gerçekten çok stres oluyor.2.cocugumda kalp atisini duyana kadar yaşlandım resmen.Dpo 10 da silik çizgi ile öğrendim.Günler yıl gibi geldi.Beta düzgün artacak mı telaşı.Sonra kese görünecek mi kese göründü bebek var mi bebek göründü kalp atisi var mi vs.Hiç tavsiye etmem erken öğrenmeyi.

Merhaba tabıkıde . Oncelıkle yumurtlama gununuzu ovulasyon testi ile takıp edıyor musunuz ? Eğer takıp edıyorsanız yumurtalarımızın catladıgı günün bır gun sonrasından itibaren dpo 1 -2-3 dıye adet tarihimize kadar sayıyoruz. Bizim için dpo tarihi neden önemli dersek, mesela ben dpo 4 deyım hıc bır belırtı olmaz olamaz depo 10 dan ıtıbaren düşük de olsa testte çıkma ıhtımalı var genellıkle yumurtlama gününden 12.14 gün aralığında daha net çıkıyor yanı yumurtlama dan 12 - 14 gün sonra

Kesinlikle haklısınız 4 aydan sonra rahata eriyor sanırım insan tabi risk her zaman var ama ilk aylar kadar yormuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…