- 10 Nisan 2016
- 8.679
- 12.715
- 248
- 37
- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
Rica ederim bence başlamış çatlama diye düşünüyorum. Ağrı filan var mı yada başka bir belirti?Bende bilemedimbiraz silik gibi görümce anlamadığım için size sorayım dedim teşekkür ederim
Akıntım var sadeceRica ederim bence başlamış çatlama diye düşünüyorum. Ağrı filan var mı yada başka bir belirti?
Şuan keseyi görmeyi mi bekliyorsunuz pekiİyi yapmışsın
Benim çok geçti öyle zamanlarım heran düşündüğüm. Sürekli aynı konudan konuştuğum, birşeyler araştırdığım. Kendimden sıkıldım bu yüzden geçti benden o şeyler. Pozitif testi geçtim kese de Bebek görmeden heyecanlanmam ben artık.
Merhaba ben de 2.çocuk istiyorum bekleme sürecindeyim konuları yorumları takip ediyorum burdan. Burada da yeniyim ve bu DPO konusu nedir açıklar mısınız size zahmet. Okuduğumu anlayamıyorum bazenEvet olabılır . Benım her ay oluyor pıskolojık olarak . Bunu senı üzmek ıcın soylemıyorım . Bende aynı seylerı yaşıyorum vücudumuzu dınlememek gerekıyor . Ben dpo 3 deyım ve emınım kı 4-5 gün sonra bende vücudumu dınlemeye başlıcam. Allah bır an önce isteyen herkese versın ınsallah
Çatlama başlamış sen bugün hemen değerlendir çünkü catladiktan sonra yumurtanın ömrü 12 ila 24 saat. Bugün yarın diğer günü degerlendir sen gerisini düşünme.Akıntım var sadecehangi günleri değerlendirmem gerekiyor ve çatlama kaç gün sürüyor bunların hakkında da bi bilgim yok
Allah söyletti sanaŞuan keseyi görmeyi mi bekliyorsunuz peki
Çok teşekkür ederim gülümÇatlama başlamış sen bugün hemen değerlendir çünkü catladiktan sonra yumurtanın ömrü 12 ila 24 saat. Bugün yarın diğer günü degerlendir sen gerisini düşünme.
Rica ederim canım birşey yapmadım ki.Çok teşekkür ederim gülümbi de test yapmak için bugünden itibaren mi 14 gün saymalıyım
Teşekkür ederim yine de gören kimse cevap vermiyor çünküRica ederim canım birşey yapmadım ki.
Bugünü de baz alabilirsin yarını da. Sen yeterki değerlendir. Birde teste devam et iyice siliklestiğini görene kadar. Hem emin olmuş olursun.
Test içinde stress yapma bana kalırsa gecikmeyi bekle veya en azından adet gününü.
Rabbim 9 ay sonra kucağını bebişinle doldursun.
Merhaba.DPO yumurtlama gününden sonraki günler benim bildiğim.Mesela dpo 15 olduğunda gebelik varsa testte net belli olur.Merhaba ben de 2.çocuk istiyorum bekleme sürecindeyim konuları yorumları takip ediyorum burdan. Burada da yeniyim ve bu DPO konusu nedir açıklar mısınız size zahmet. Okuduğumu anlayamıyorum bazen
Yumurtanız çatlamış gibi görünüyor.Bugünü mutlaka değerlendirin.Sperm sorunu yoksa yarını da değerlendirin.Hakkinizda hayirlisi.Merhaba canımlarYardımcı olabilir misiniz
Anladım çünkü test pozitif çıksada kese görene kadar risk var bencede aslında dediğiniz doğru heyecan yapmamak lazım aydınlandım şuan teşekkürlerAllah söyletti sana
Demek istediğim şuydu yani test için zaten erken ayın sonunda test yapıcam ve eğer gebelik varsa ki şuan anca yerleşme moduna yeni başlıyordur tahmini, test pozitif olsa bile kese ve icind Bebek görmeden heyecanlanmam. Çünkü belirtileri artık takmıyorum. Bunu demek istemiştim.
Erken öğrenince gerçekten çok stres oluyor.2.cocugumda kalp atisini duyana kadar yaşlandım resmen.Dpo 10 da silik çizgi ile öğrendim.Günler yıl gibi geldi.Beta düzgün artacak mı telaşı.Sonra kese görünecek mi kese göründü bebek var mi bebek göründü kalp atisi var mi vs.Hiç tavsiye etmem erken öğrenmeyi.Anladım çünkü test pozitif çıksada kese görene kadar risk var bencede aslında dediğiniz doğru heyecan yapmamak lazım aydınlandım şuan teşekkürler
Merhaba tabıkıde . Oncelıkle yumurtlama gununuzu ovulasyon testi ile takıp edıyor musunuz ? Eğer takıp edıyorsanız yumurtalarımızın catladıgı günün bır gun sonrasından itibaren dpo 1 -2-3 dıye adet tarihimize kadar sayıyoruz. Bizim için dpo tarihi neden önemli dersek, mesela ben dpo 4 deyım hıc bır belırtı olmaz olamaz depo 10 dan ıtıbaren düşük de olsa testte çıkma ıhtımalı var genellıkle yumurtlama gününden 12.14 gün aralığında daha net çıkıyor yanı yumurtlama dan 12 - 14 gün sonraMerhaba ben de 2.çocuk istiyorum bekleme sürecindeyim konuları yorumları takip ediyorum burdan. Burada da yeniyim ve bu DPO konusu nedir açıklar mısınız size zahmet. Okuduğumu anlayamıyorum bazen
Kesinlikle haklısınız 4 aydan sonra rahata eriyor sanırım insan tabi risk her zaman var ama ilk aylar kadar yormuyordurErken öğrenince gerçekten çok stres oluyor.2.cocugumda kalp atisini duyana kadar yaşlandım resmen.Dpo 10 da silik çizgi ile öğrendim.Günler yıl gibi geldi.Beta düzgün artacak mı telaşı.Sonra kese görünecek mi kese göründü bebek var mi bebek göründü kalp atisi var mi vs.Hiç tavsiye etmem erken öğrenmeyi.
Teşekkür ederimYumurtanız çatlamış gibi görünüyor.Bugünü mutlaka değerlendirin.Sperm sorunu yoksa yarını da değerlendirin.Hakkinizda hayirlisi.
Tabi bakarım. Beni etiketle mutlaka bakarimTeşekkür ederim yine de gören kimse cevap vermiyor çünküTestleri yapıp buraya atsam bakar mısınız peki
Yumurta catlamısMerhaba canımlarYardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim ballarımTabi bakarım. Beni etiketle mutlaka bakarim
Teşekkür ederim nette de çok araştırdım ama bulamamıştım:)Merhaba.DPO yumurtlama gününden sonraki günler benim bildiğim.Mesela dpo 15 olduğunda gebelik varsa testte net belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?