Alt karnımda çok yoğun baskı var bide bugün o kadar çok uyudum ki akşam altı buçuğa kadar
Belirtilerin çoğu zaten adet öncesi ile benzer oluyor evet... Umarım vardır bebişlerinizÖyle çok belirti yok testte gördükten sonra 2 gün boyunca öyle bi kalça ve bacak ağrım oldu ki tek taraflı anlatamam yürüyemiyodum bile sonra arada hafif mide bulantısı gibi bişey oluyo adetten 3 gün önce de hep baş ağrım oldu ve herkeste olan ara ara giren kasık ağrıları
Benim adetim 4 gün gecikti zaten yarın sabah tekrarliycam haber veririm tabiBelirtilerin çoğu zaten adet öncesi ile benzer oluyor evet... Umarım vardır bebişleriniztesti tekrarlayınca bize de haber verin
Haber bekliyoruzBenim adetim 4 gün gecikti zaten yarın sabah tekrarliycam haber veririm tabi
Birazdan vermeye gidicemBugün testi tekrarladım ve çiGi bir dakika olmadan çıktı pragnant
Ay var gibi görünüyor adete ne kadar varSoftec marka test ne kadar güvenilir bilmiyorum ama yaptım 2 farklı marka daha test aldım onları da yarın yapcam
Eki Görüntüle 3600101
4 gün geciktiAy var gibi görünüyor adete ne kadar var
Kan testi versene bence çıkar4 gün gecikti
Novacekh taşı güvenilir mi4 gün gecikti
Vermek istiyorum da küçük bi yerdeyim memlekete geldim bayram diye bugün verecektim öğleden sonra bakmıyoruz sabah gel dedilerKan testi versene bence çıkar
Hmm sabah verirsen haber versene bence var gibi hissettim benVermek istiyorum da küçük bi yerdeyim memlekete geldim bayram diye bugün verecektim öğleden sonra bakmıyoruz sabah gel dediler
Onu hiç denemedim ama bence gebelik varsa her testte böyle bi kırmızılıkta çıkıyordur çok silik olanlar yalancıdır çünkü bende çok yalancı durumu yaşadımNovacekh taşı güvenilir mi
Tabi buraya yazarımHmm sabah verirsen haber versene bence var gibi hissettim ben
Onu hiç denemedim ama bence gebelik varsa her testte böyle bi kırmızılıkta çıkıyordur çok silik olanlar yalancıdır çünkü bende çok yalancı durumu yaşadım
Testi at bakalımKızlar bugünde novacech erken gebelik testi yaptım ilk beş dakikada gözle görebileceğim çizgi çıktı bu üçüncü farklı test hepsinde çıktı
Fotoğrafta hiç belli olmuyor gözle görülebilir şekilde ben görüyorumTesti at bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?