İlk otuz saniyede hemen çizgi belirince çok mutlu olmuştum ama sonrası hayal kırıklığı işte sabredemiyorum da pragnant gebelik testi var yarın onu deniyeceğim inşallah çıkarArtimed gibi testler yalancı çizgi verebiliyor canım yada kuruma çizgisi.
Predictor early olana inanmalısın.
Aynı zamanda yumurtlamadan 9 gün sonrası çok erken 1 hafta daha sabret kana bile yansımamıştır daha hcg
İnan ki ben de her ay böyleyim. Örneğin cikmayacagini bile bile daha erken olduğunu bile bile dünya kadar test yapıyorum hem manevi olarak kendimi yoruyorum hem maddi olarakEki Görüntüle 3599599 Eki Görüntüle 3599599
İlk otuz saniyede hemen çizgi belirince çok mutlu olmuştum ama sonrası hayal kırıklığı işte sabredemiyorum da pragnant gebelik testi var yarın onu deniyeceğim inşallah çıkar
Amin inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız Rabbim tüm isteyenlere versinİnan ki ben de her ay böyleyim. Örneğin cikmayacagini bile bile daha erken olduğunu bile bile dünya kadar test yapıyorum hem manevi olarak kendimi yoruyorum hem maddi olarak
Sen bilirsin canım umarım vardır
Allah kucağımızı boş bırakmasın
Aminnn sen yine de yapınca at buraya ama Predictor early gibi testlerle yap canım daha güvenilir sabah ilk israrınla vsAmin inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız Rabbim tüm isteyenlere versin
5 gün kaldıReglinize ne kadar var
Pragnant var onla denicem ı atarım tabikiAminnn sen yine de yapınca at buraya ama Predictor early gibi testlerle yap canım daha güvenilir sabah ilk israrınla vs
Ben 9. Gün yaptım kaset testte aşırı silik çizgi gördüm laboquick marka testArtimed gibi testler yalancı çizgi verebiliyor canım yada kuruma çizgisi.
Predictor early olana inanmalısın.
Aynı zamanda yumurtlamadan 9 gün sonrası çok erken 1 hafta daha sabret kana bile yansımamıştır daha hcg
Benim daha belirgin çıktı bugün benimde dokuzuncu günBen 9. Gün yaptım kaset testte aşırı silik çizgi gördüm laboquick marka testEki Görüntüle 3599626
Ama benimki artımedBenim daha belirgin çıktı bugün benimde dokuzuncu gün
Ben yapmadım test yok elimde laboquick çok güvenilir diye biliyorum ama artımed de çok yalancı gördüm kendimde inşaallah bebeğiniz sizinledir amaBenim daha belirgin çıktı bugün benimde dokuzuncu gün
Benimki geç yumurtlama o yüzden büyük ihtimalle geç döllenmedirBenim daha belirgin çıktı bugün benimde dokuzuncu gün
Laboquick bende geçen ay kuruma çizgisi çıkardı eğer 10 dk den sonra çıktıysa inanmayım tekrarlayınBen yapmadım test yok elimde laboquick çok güvenilir diye biliyorum ama artımed de çok yalancı gördüm kendimde inşaallah bebeğiniz sizinledir ama
Alt karnımda çok yoğun baskı var bide bugün o kadar çok uyudum ki akşam altı buçuğa kadarPeki belirtileriniz varmı? meme hassasiyeti vs.?
Öyle çok belirti yok testte gördükten sonra 2 gün boyunca öyle bi kalça ve bacak ağrım oldu ki tek taraflı anlatamam yürüyemiyodum bile sonra arada hafif mide bulantısı gibi bişey oluyo adetten 3 gün önce de hep baş ağrım oldu ve herkeste olan ara ara giren kasık ağrılarıPeki belirtileriniz varmı? meme hassasiyeti vs.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?