Hayır canım bende gördümFotoğrafta hiç belli olmuyor gözle görülebilir şekilde ben görüyorum
Varmıdır sizce bu kadar test yalancı pozitif çıkaracağını düşünmüyorum hCG yükselir demiHayır canım bende gördüm
Beklemeliyiz bende işte perşembe test yapacağım kaset benim hep böyleVarmıdır sizce bu kadar test yalancı pozitif çıkaracağını düşünmüyorum hCG yükselir demi
Bu zaman geçmek bilmez bize inşallah seninde vardır canım
İnşallah seninde bebeğin vardır canım güzel haberler Alman dileğiyleBeklemeliyiz bende işte perşembe test yapacağım kaset benim hep böyle
Aminnn aminnn kaşık bel ağrım akıntım var regl mi gebelik mi anlamadım emdoskopi olmam bide öğleden sonraBu zaman geçmek bilmez bize inşallah seninde vardır canım
İnşallah seninde bebeğin vardır canım güzel haberler Alman dileğiyle
Aynı belirtiler bendede var günlerdir sol kasığımda akıntı bel ağrısı dünde miğde bulantısı oldu ama geçti bilmiyorum acaba psikolojik mi oluyorAminnn aminnn kaşık bel ağrım akıntım var regl mi gebelik mi anlamadım emdoskopi olmam bide öğleden sonra
Bende genelde oluyor adete az kalaAynı belirtiler bendede var günlerdir sol kasığımda akıntı bel ağrısı dünde miğde bulantısı oldu ama geçti bilmiyorum acaba psikolojik mi oluyor
Kızlaaarrrrrnben hamileyimmmm 27.4 çıktıBende genelde oluyor adete az kala
Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsinKızlaaarrrrrnben hamileyimmmm 27.4 çıktı
Çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bata 2 gün varHayırlı olsun, sağlıkla devam etsinbata ne kadar var?
Amin inşallahÇok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bata 2 gün var
Evetttt çok mutlıyum kızlarAmin inşallah9.gün mü gördünüz ilk çizgiyi?
Daim olsun mutluluğunuz inşallah, sağlıklı ilerlesin. Dualarınızda bize de yer verinEvetttt çok mutlıyum kızlar
Allah razı olsun Rabbim inşallah size de nasip etsin kucağınızı boş bırakmasın allahımDaim olsun mutluluğunuz inşallah, sağlıklı ilerlesin. Dualarınızda bize de yer verin
Amiiiiinn inşallahAllah razı olsun Rabbim inşallah size de nasip etsin kucağınızı boş bırakmasın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?