Yumurtlamadan sonra başlayan kasık bel sırt ağrısı

Kızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi

Eklentiler

• IMG20220712080812.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 428
  • IMG20220712080456.webp
    9 KB · Görüntüleme: 358
D Duygulumm canım bence gayet belirgin öyle hemen bir günde kıpkırmızı çıkmaz. Pozitif ol ve sabırla bekle canim benim iki gebeliğimde testte bile çıkmadı sen yine şanslısın maşallah

D Duygulumm canım bence gayet belirgin öyle hemen bir günde kıpkırmızı çıkmaz. Pozitif ol ve sabırla bekle canim benim iki gebeliğimde testte bile çıkmadı sen yine şanslısın maşallah
Öylemi dersin canım benim sabırsızlıkla bekliyorum kan vermeyi ben ısrarla bugün vermek istiyorum ama yarın verelim diyor eşim garanti olur mus

Canim umitlerini kirmak istemem ama benim ilkkey yumurtlama gunumden hemen sonra cok siddetli kasik ve bel agrim olmustu 8 aydir deniyoruz ama ilkkez yumurtlama günü agrim oldu gecen gun adetime 5 gun kala ogrendim Rabbim kucagini bos birakmasin seninde

Kızlar dün bekleyip pozitif çıkan testten sonra bugün ilk on dk da böyle çıktı sizce var mı ben mi görüyorum yoksa sadece , bata 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20220715_105510.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 636
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…