- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
İnşallah zamani gelmiştir güzel haberi alirsinizİnşallah hepimizin bekleyişi hayırla sonuçlanır sabah test yapcam ama umudum çok az,![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah zamani gelmiştir güzel haberi alirsinizİnşallah hepimizin bekleyişi hayırla sonuçlanır sabah test yapcam ama umudum çok az,![]()
İnşallah ama adet olana kadar bekleyip tekrar yapıcam benİnşallah zamani gelmiştir güzel haberi alirsinizyoksa da insallah en yakin zamanda olur
![]()
Adet olunca femaraya başlayacağız diye konuştuk doktorla ilk defa kullanacağım, bu ay rahim filmi cekildim ondan biraz umitlenmistim amaİnşallah ama adet olana kadar bekleyip tekrar yapıcam ben
Ay ben de rahim filmi çekildim o yüzden unutlanmıştım 2. AyımAdet olunca femaraya başlayacağız diye konuştuk doktorla ilk defa kullanacağım, bu ay rahim filmi cekildim ondan biraz umitlenmistim amavardır bi zamani diyorum bakalim, inşallah size de bana da nasıp eder rabbim.
İgne vs kullandiniz mi yoksa desteksiz sadece yumurtlama mi değerlendirdinizAy ben de rahim filmi çekildim o yüzden unutlanmıştım 2. Ayım
Yok sadece yumurtlama değerlendirdikİgne vs kullandiniz mi yoksa desteksiz sadece yumurtlama mi değerlendirdiniz
Aynen bende,insallah nasibimizde vardirYok sadece yumurtlama değerlendirdik![]()
benimde bugun basladı, demekki bukdr uzun sure agrı cekmek hamilelik belirtisi degilmis, gelecek aya insallahbenim regl geldi maalesef gelecek aya inşallah
Sonuç ne oldu?Bende ayniyim tarihlere kadar birebir. Dün yataktan dogrulamadim birden sag kasığıma kramp girdi, yumurtlamada da baya baya hissettim agrim oldu. Haftaya adet benimde bekliyorum bakalım, inşallah güzel haber aliriz
Sonuç ne oldu?
Aa hadi ya, çok mutlu oldum