• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Bir daha regl en az üç gün gecikmeden test yapmıcam o kadar çok pozitif gördüm ki… bir düşük dört defa tüp bebek denemesi… sanırım artık olmadığını kabul etmem gerek…sizler adına çok çok sevindim ama🥰

Adet gecikmesinin 8. ve 9. Günü artımed erken gebelik testi böyleydi 9. Gün kan testi 2.3 çıktı

Eklentiler

• IMG_0033.webp
    IMG_0033.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 152
Bugün 11. Gün bu da awox baya pembe ikinci çizgi çizgiler hemen oluştu bugün kan verdim 0.11 çıktı… gerçekten çok üzüldüm artık gebelik testlerine güvenemiyorum

Eklentiler

• IMG_0034.webp
    IMG_0034.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 149
Bugün reglim başlıyor gibi gebelik yokmuş bir sürü testte ikinci çizgiyi gördüm maalesef…insan umutlanıyor haliyle

Benim de gecikmemin bugün 8.günü. Gecikmenin 4.günü test yaptım negatifti.Tüm hamilelik belirtilerini yoğunca yaşadım.4.gün gecikmeden sonra ne kan verdim ne de test yaptım.Adet de olmadım.4.gün negatiften sonra pozitif gören yoktur herhalde

Benim de gecikmemin bugün 8.günü. Gecikmenin 4.günü test yaptım negatifti.Tüm hamilelik belirtilerini yoğunca yaşadım.4.gün gecikmeden sonra ne kan verdim ne de test yaptım.Adet de olmadım.4.gün negatiften sonra pozitif gören yoktur herhalde
Test regl oldunuzmu benim 11. Gün hala gelen giden yok tarlusal içiyorum son 4 tane kaldı hap

Back
X