- 19 Eylül 2025
- 118
- 16
- 13
- 21
Batt ne zamandııııAnladim canim yorumlayamiyoda insan hic tecrube olmayincabakalim kolaylikla olsun kuzum ikimizinde. Belirtilerimizde farkli biseyler olursa haber edelim burdan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batt ne zamandııııAnladim canim yorumlayamiyoda insan hic tecrube olmayincabakalim kolaylikla olsun kuzum ikimizinde. Belirtilerimizde farkli biseyler olursa haber edelim burdan
![]()
Takvime gore 11 aralik ama sanki bu ay erken yumurtlama oldu gibi yumurtlama belirtisine gore 8 9 aralik olmasi lazim emin degilim kiBatt ne zamandıııı
Duzenli döngüde yumurtlama dan 14 gun sonra regl oluyor canim. Testlerde regle 3 4 gun yapip ogrenen var. Gecikme yasayipta ogrenen var belli olmuyor ama genelde yumurtlamadan sonra 10. Gunde basliyorlar test yapmaya.Kızlar merhaba yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl günü sayılıyor ve test yapılıyor![]()
Düzensiz regl oluyorum normalde 25 Kasımdı by ay yumurtlama gördüm üzerinden 10 gün geçmesi mi gerekDuzenli döngüde yumurtlama dan 14 gun sonra regl oluyor canim. Testlerde regle 3 4 gun yapip ogrenen var. Gecikme yasayipta ogrenen var belli olmuyor ama genelde yumurtlamadan sonra 10. Gunde basliyorlar test yapmaya.![]()
Benimde 8 Aralık görünüyorrrr beraber bekleyelim haberleseliim baciimTakvime gore 11 aralik ama sanki bu ay erken yumurtlama oldu gibi yumurtlama belirtisine gore 8 9 aralik olmasi lazim emin degilim ki![]()
Yumurtlamayi hangi tarihte gördün. 25 kasimsa suan testte cikmasi lazim senin bence ama yumurtlama tarihi onemli iste en az 10 gun gecmesi gerek canimDüzensiz regl oluyorum normalde 25 Kasımdı by ay yumurtlama gördüm üzerinden 10 gün geçmesi mi gerek![]()
Tammdir kuzumBenimde 8 Aralık görünüyorrrr beraber bekleyelim haberleseliim baciim
Kan sonucunuz ne geldiYok ,şehir hastanesinde verdim.Sonuçları epey geç düşüyor sisteme .Bekliyorum :)
Negatif,adetim de gelmedi ve hatta sonra tarlusal kullandım onu bırakınca anca 1 haftada geldi.Garip bir deneyim oldu bana.Bir sonraki sefer hamilelik olsun inşallahKan sonucunuz ne geldi![]()
22 Kasımda gördüm çiçeğimYumurtlamayi hangi tarihte gördün. 25 kasimsa suan testte cikmasi lazim senin bence ama yumurtlama tarihi onemli iste en az 10 gun gecmesi gerek canim
Hayırla sağlıkla gelsin inşallahNegatif,adetim de gelmedi ve hatta sonra tarlusal kullandım onu bırakınca anca 1 haftada geldi.Garip bir deneyim oldu bana.Bir sonraki sefer hamilelik olsun inşallah![]()
Bugun 6. Gunun o zaman az kalmis test gunlerine hadi bakalim hayirli haberler bekliyoruz senden22 Kasımda gördüm çiçeğim![]()
İnşallahBugun 6. Gunun o zaman az kalmis test gunlerine hadi bakalim hayirli haberler bekliyoruz senden![]()
Canııım günaydın bugün nasılsın belirtiler devam mı farklı bişeyler oldu muTammdir kuzum![]()
Gunaydinn kuzum bugun bende degisiklik yok. Akıntım kesildi kuruluk var suanda kasiklarimda igne batmasi gibi devam ediyor ara ara. Sabahta vucut sıcaklığım 36.4 cikti dün 36.3 du bakalim artis olacakmi. Sende varmi biseyler nasilsinCanııım günaydın bugün nasılsın belirtiler devam mı farklı bişeyler oldu mu
Bende de akıntı yok bugün kasıklarımda bi baskı var sanki ara ara giriyor gece göğüslerimin üstüne yatamadım bi süre baya acıdılar sırt ağrısından zaten bahsetmiyorum bileGunaydinn kuzum bugun bende degisiklik yok. Akıntım kesildi kuruluk var suanda kasiklarimda igne batmasi gibi devam ediyor ara ara. Sabahta vucut sıcaklığım 36.4 cikti dün 36.3 du bakalim artis olacakmi. Sende varmi biseyler nasilsin