Yumurtlamadan Sonra Kaç Gün Sonra Idrarda Pozitifi Gördünüz?

Yumurtlamadan Kaç gün Sonra Idrarda Pozitifi Gördünüz?

• Yumurtlamadan 10 gün sonra

OY: 32 33,3%
  • Yumurtlamadan 11 gün sonra

OY: 11 11,5%
  • Yumurtlamadan 12 gün sonra

OY: 14 14,6%
  • Yumurtlamadan 13 gün sonra

OY: 10 10,4%
  • Yumurtlamadan 14 gün sonra (BAT günü)

OY: 15 15,6%
  • Yumurtlamadan 15 gün sonra

OY: 3 3,1%
  • Yumurtlamadan 16 gün ve sonrası

OY: 11 11,5%

• Ankete Katılan
    96

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar :KK25:Başlıkta Belirttigim Gibi yumurtlama gününüzü belirlediniz. kaç gün sonra Idrarda pozitifi yakaladiniz. Anketimizi Oylayin. Benim gibi merak eden arkadaşlara yardimci olalım ve ilk sizi şüphelendiren belirtinizi yazarsanız çok ama çok mutlu oluruz :) :)

Son düzenleme:
5gun sonra normal gebelik testinde gordum. Cizgi yarim saat icinde ciktigi icin onemsememistim. Simdi 6.5 aylik ;)

Diger dpo9 yazanda yumurtadan 9 gun sonra aksam idrariyla yaptigim. Yine normal gebelik testi.

70872-1394549935-3c6ca1d3f249d2f46e9806a01304e5b4.webp
70871-1394549935-257e8ab6c68d457aeb4707b930909ad0.webp

maşallah baya erken gormussun ovulasyon test lemi belirledin yumurtlama gününü?
Yok cnm. Ates ölçme yöntemiyle belirledim. O nedenle tam gunu biliyorum. Hatta yumurtlama gunu ve sonrasinda hic iliski olmadi. Birgun once olmustu :oops: bilgi olsun diye yazdim.

Oncesinde 2 tane kaybim var. Kanda ihtilasmam cikti. O nedenle erkenden ogrenip igneye baslamam lazimdi. O nedenle acele ettim.

Yok cnm. Ates ölçme yöntemiyle belirledim. O nedenle tam gunu biliyorum. Hatta yumurtlama gunu ve sonrasinda hic iliski olmadi. Birgun once olmustu :oops: bilgi olsun diye yazdim.

ben ovulasyon test yaptım 19 Kasım pozitif gördüm.
ondan sonra göğüslerim büyüdü bende ne zaman belli olur diye sizlere sorayim dedim.
çok şaşırdım ama baya erken ogrenmissin.
hayırlı olsun inşallah bende görürüm

ben ovulasyon test yaptım 19 Kasım pozitif gördüm.
ondan sonra göğüslerim büyüdü bende ne zaman belli olur diye sizlere sorayim dedim.
çok şaşırdım ama baya erken ogrenmissin.
hayırlı olsun inşallah bende görürüm
Ben biliyrm sizi. Hatta testlerinize yorum yapiyrm(17.gun pozitifti hatta). Ben de sasirdim ama erken yerlesmis benim kuzu. Normalde 7-10gun arasi surer rahme yerlesmesi. Sonra betahcg salgilar ve once kana, sonra idrara gecer betahcg. O nedenle 10 gun beklenir genelde ama sonuc yaniltmasin diye adet gecikmesini bekler cogu kisi. Dedigim gibi benim ozel durumum var. Ama 5.gunde cikacagini dusunmemistim :KK66: hatta nasil olsa sureyi gecti , gecersiz bu test deyip onemsememistim.
Bendeki tek farklilik yumurtlamadan itibaren gogsun kahve halka yerleri acimisti. Ucu degil ama kahve halka. Onun haricinde tum belirtiler adet ile ayniydi. Belirti arayip da yorup uzmeyin kendinizi. Insallah sonuc pozitif olur.

Ben biliyrm sizi. Hatta testlerinize yorum yapiyrm(17.gun pozitifti hatta). Ben de sasirdim ama erken yerlesmis benim kuzu. Normalde 7-10gun arasi surer rahme yerlesmesi. Sonra betahcg salgilar ve once kana, sonra idrara gecer betahcg. O nedenle 10 gun beklenir genelde ama sonuc yaniltmasin diye adet gecikmesini bekler cogu kisi. Dedigim gibi benim ozel durumum var. Ama 5.gunde cikacagini dusunmemistim :KK66: hatta nasil olsa sureyi gecti , gecersiz bu test deyip onemsememistim.
Bendeki tek farklilik yumurtlamadan itibaren gogsun kahve halka yerleri acimisti. Ucu degil ama kahve halka. Onun haricinde tum belirtiler adet ile ayniydi. Belirti arayip da yorup uzmeyin kendinizi. Insallah sonuc pozitif olur.
Sağol canım allah razı olsun inşallah görürüm bende takmiyacam . ama 10 gün sonra bende yapmaya basliyacam merak içindeyim.
Rabbim bebeginizi size bagislasin

Sağol canım allah razı olsun inşallah görürüm bende takmiyacam . ama 10 gün sonra bende yapmaya basliyacam merak içindeyim.
Rabbim bebeginizi size bagislasin
Amin. Hepimizin evladini bagislasin.
Ben eczaneden 3 tl verip almaktan bikmistim. Netten labquik strip test almistim. 10 tanesi 10tlmi oyle bisidi. 5.gun pozitifi veren test o. Diger arkadaslarimda denedi. Onlar da genelde 10.gun pozitifi gordu bu testle. Aklinizda olsun.

Amin. Hepimizin evladini bagislasin.
Ben eczaneden 3 tl verip almaktan bikmistim. Netten labquik strip test almistim. 10 tanesi 10tlmi oyle bisidi. 5.gun pozitifi veren test o. Diger arkadaslarimda denedi. Onlar da genelde 10.gun pozitifi gordu bu testle. Aklinizda olsun.

Sağol canım bende öğle aliyordum iyi oldu soylediginiz en azından tanesi 1 tl ye gelmiş olur :)

Reglime 3 gün kala, eşimin çok ısrarı üzerine yaptığım testte silik 2.çizgiyi gördük. Hemen kan testi yaptırdık ve orada çıktı 25 olarak değerim.

Reglime 3 gün kala, eşimin çok ısrarı üzerine yaptığım testte silik 2.çizgiyi gördük. Hemen kan testi yaptırdık ve orada çıktı 25 olarak değerim.

cevap için Sağol şekerim inşallah bende ve benim gibi isteyen tüm anne adaylarida görürüz o günleri.
Rabbin bebisinizi size bagislasin inşallah

Cok acil yardım edermisiniz ben 1 hafta önce test Yaptım negatif çıktı ve halen adet olmadım acaba tekrar yapmalımıyım niye böyle oldu ve karnımda git gide büyüyor yanlış bişey yapmaktan korkuyorum

Cok acil yardım edermisiniz ben 1 hafta önce test Yaptım negatif çıktı ve halen adet olmadım acaba tekrar yapmalımıyım niye böyle oldu ve karnımda git gide büyüyor yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
Bi test daha yapin.

Konumu görünce tebessüm oldu yüzümde çünkü konuyu açtığım sonra hamile oldugumu ögrenmistim 10.gün idrarda pozitif vermişti şimdi kızım 3.5 aylik :)
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ama ovülasyon testi çok işime yaradı sayesinde 1 sene beklediğim kızıma kavuştum :)

Back
X