- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum burda bı arkadaş 5. gun cıkmış yazmş şok oldumNisaberatim bu sayfayıda oku bacım bak kızıma hamile kaldıgım zaman belirti imiş gögüs agrısı ben heyecan yaptım unutmusum
Aynen sasırmıştım bende :)kuzum burda bı arkadaş 5. gun cıkmış yazmş şok oldum
sende erknden başla bakalım ne xıkcak :)Aynen sasırmıştım bende :)
Ögle yapıcam gögüslerim taş oldu çok ageıyorsende erknden başla bakalım ne xıkcak :)
Bugün kaçıncı gününüz.Bu konuyu guncellemek istedim cunku anket cok az oylanmis cok az kisi yorum yapmis. Aslinda adete kac gun kaldigi degilde yumurtlamadan kac gun sonra gordugunuz hepimiz icin daha net sonuc saglicak cunku kimi erken yumurtluyor kimi zaten adetine yakin bir tarihte yumurtlayabiliyor. Lutfen goren arkadaslar yorumlar yaparsa cok sevinirim. Benim henuz 8. Gun bende umarim pozitifi gorebilirsem mutlaka yazacagim♥
Test yaptınız mı? Benim son adet 8 Mayıs yumurtlamadan 9 gün geçti bende 1 yada 2. Gün sonra test yapıcam bakalımBu konuyu guncellemek istedim cunku anket cok az oylanmis cok az kisi yorum yapmis. Aslinda adete kac gun kaldigi degilde yumurtlamadan kac gun sonra gordugunuz hepimiz icin daha net sonuc saglicak cunku kimi erken yumurtluyor kimi zaten adetine yakin bir tarihte yumurtlayabiliyor. Lutfen goren arkadaslar yorumlar yaparsa cok sevinirim. Benim henuz 8. Gun bende umarim pozitifi gorebilirsem mutlaka yazacagim♥
Bugün kaçıncı gününüz.
Test yaptınız mı? Benim son adet 8 Mayıs yumurtlamadan 9 gün geçti bende 1 yada 2. Gün sonra test yapıcam bakalım
Merhaba, bizde yumurtlamadan 2 gün once birlikte olduk ovülasyon testi pik oldugunda ve erteai günü olmadı umarim3bizimde olurYok cnm. Ates ölçme yöntemiyle belirledim. O nedenle tam gunu biliyorum. Hatta yumurtlama gunu ve sonrasinda hic iliski olmadi. Birgun once olmustubilgi olsun diye yazdim.