Yumurtlamadan Sonra Kaç Gün Sonra Idrarda Pozitifi Gördünüz?

Yumurtlamadan Kaç gün Sonra Idrarda Pozitifi Gördünüz?

• Yumurtlamadan 10 gün sonra

OY: 32 33,3%
  • Yumurtlamadan 11 gün sonra

OY: 11 11,5%
  • Yumurtlamadan 12 gün sonra

OY: 14 14,6%
  • Yumurtlamadan 13 gün sonra

OY: 10 10,4%
  • Yumurtlamadan 14 gün sonra (BAT günü)

OY: 15 15,6%
  • Yumurtlamadan 15 gün sonra

OY: 3 3,1%
  • Yumurtlamadan 16 gün ve sonrası

OY: 11 11,5%

• Ankete Katılan
    96
Nisaberatim Nisaberatim bu sayfayıda oku bacım bak kızıma hamile kaldıgım zaman belirti imiş gögüs agrısı ben heyecan yaptım unutmusum

Bu konuyu guncellemek istedim cunku anket cok az oylanmis cok az kisi yorum yapmis. Aslinda adete kac gun kaldigi degilde yumurtlamadan kac gun sonra gordugunuz hepimiz icin daha net sonuc saglicak cunku kimi erken yumurtluyor kimi zaten adetine yakin bir tarihte yumurtlayabiliyor. Lutfen goren arkadaslar yorumlar yaparsa cok sevinirim. Benim henuz 8. Gun bende umarim pozitifi gorebilirsem mutlaka yazacagim♥️

Bu konuyu guncellemek istedim cunku anket cok az oylanmis cok az kisi yorum yapmis. Aslinda adete kac gun kaldigi degilde yumurtlamadan kac gun sonra gordugunuz hepimiz icin daha net sonuc saglicak cunku kimi erken yumurtluyor kimi zaten adetine yakin bir tarihte yumurtlayabiliyor. Lutfen goren arkadaslar yorumlar yaparsa cok sevinirim. Benim henuz 8. Gun bende umarim pozitifi gorebilirsem mutlaka yazacagim♥
Bugün kaçıncı gününüz.
Bu konuyu guncellemek istedim cunku anket cok az oylanmis cok az kisi yorum yapmis. Aslinda adete kac gun kaldigi degilde yumurtlamadan kac gun sonra gordugunuz hepimiz icin daha net sonuc saglicak cunku kimi erken yumurtluyor kimi zaten adetine yakin bir tarihte yumurtlayabiliyor. Lutfen goren arkadaslar yorumlar yaparsa cok sevinirim. Benim henuz 8. Gun bende umarim pozitifi gorebilirsem mutlaka yazacagim♥
Test yaptınız mı? Benim son adet 8 Mayıs yumurtlamadan 9 gün geçti bende 1 yada 2. Gün sonra test yapıcam bakalım

merhaba arkadaşlar
bende anketi oyladım ama aslında ovulasyon testi yapmamıştım. adetlerim düzenli olur 28 günde bir. özellikle 14. gün civarları çalışma yapmaya özen gösteririrm :eek: son ilişkimz 18. günde olmuştu. sonra eşim yurt dışına gitti zaten.
adetim 1. gün gecikince idrar testi yaptım çift çizgi, aynı gün kan testi yaptım negatif çıkmıştı. 4-5 gün sonra kan testini tekrarladım pozitif oldu.... herkese sağlıklı bebişler nasip olsun....

Yok cnm. Ates ölçme yöntemiyle belirledim. O nedenle tam gunu biliyorum. Hatta yumurtlama gunu ve sonrasinda hic iliski olmadi. Birgun once olmustu :oops: bilgi olsun diye yazdim.
Merhaba, bizde yumurtlamadan 2 gün once birlikte olduk ovülasyon testi pik oldugunda ve erteai günü olmadı umarim3bizimde olur 🙏🏻

Back
X