- 6 Ağustos 2022
- 96
- 38
- 38
- 30
- Konu Sahibi kelebekketkisii
-
Erken gebelik testinde özellikle predictor early markasında çıkma ihtimali var ama negatif çıkarsa da canınızı sıkmayın en mantıklısı gecikmeyi beklemek ya da adete 1-2 gün kala yapmakArkadaşlar merhaba 16 Eylül pik 17 Eylül ovulasyonda çatlama gördüm adete 5 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?
En azından adet gününü bekliyim diyorum ama sabırsızlık işte teşekkür ederim yorumunuz içinErken gebelik testinde özellikle predictor early markasında çıkma ihtimali var ama negatif çıkarsa da canınızı sıkmayın en mantıklısı gecikmeyi beklemek ya da adete 1-2 gün kala yapmak
Ayyy benimde 5 gün var ve test yapasım varArkadaşlar merhaba 16 Eylül pik 17 Eylül ovulasyonda çatlama gördüm adete 5 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?
O zaman birlikte yapalım şans getirsin ben de kendimi tutamayacağım gibiAyyy benimde 5 gün var ve test yapasım var
Hahahahha cnm elimde bi tane test var kaset test yarında erken gebelik testim gelcek beklesem mi ki ya gaza getirme beniiiiO zaman birlikte yapalım şans getirsin ben de kendimi tutamayacağım gibi
AnammmmBen adete 5 gun kala silik cizgiyle ogrendim
Arkadaşlar merhaba 16 Eylül pik 17 Eylül ovulasyonda çatlama gördüm adete 5 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?
Anammmm
Bende ani batmalar var sadece yumurtlamadan sonra adete bir hafta kalana kadar ağrılarım vardı pek belirtim de yok ama yumurtlama günlerini değerlendirdimBelirtileriniz var mı
testin fazlaysa olabilir yani ben eve gidince denicem kaset test var elimdeeHahahahha cnm elimde bi tane test var kaset test yarında erken gebelik testim gelcek beklesem mi ki ya gaza getirme beniiii
Yaa sabah mı denediniz ilk idrarlaBen adete 5 gun kala silik cizgiyle ogrendim
Benim de kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında pek yok belirtimBelirtileriniz var mı
Ne zaman gidiyon evetestin fazlaysa olabilir yani ben eve gidince denicem kaset test var elimdee
Beşte canım sen yumurtlama gününü biliyor musun net ovulasyon yaptın mıNe zaman gidiyon eve
Evet cnm yaptım biliyorum adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü çatlama oldu ilişkide zaten 12.13.14. Günlerde olduBeşte canım sen yumurtlama gününü biliyor musun net ovulasyon yaptın mı
Beş gün kala öğrenenler var ama daha sonra çıkanlar da oluyor şans biraz da heralde benim elimde test var 5 tane adet gününe kadar yaparım diye düşünüyorum en kötü çıkmazsa adet olurum zaten diye düşündüm son günEvet cnm yaptım biliyorum adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü çatlama oldu ilişkide zaten 12.13.14. Günlerde oldu
Yok valla oglen kahve mahve ictim bu ayi kafamdan cikarayim negatif goreyimde dedim. Pozitif ciktiYaa sabah mı denediniz ilk idrarla
Hadi inşallah biz de görürüzYok valla oglen kahve mahve ictim bu ayi kafamdan cikarayim negatif goreyimde dedim. Pozitif ciktitabi bu yaklasik 1 yil onceydi
O zaman ben yarın erken gebelik testi yapayım en iyisi bi şekilde günü bitircem artıkBeş gün kala öğrenenler var ama daha sonra çıkanlar da oluyor şans biraz da heralde benim elimde test var 5 tane adet gününe kadar yaparım diye düşünüyorum en kötü çıkmazsa adet olurum zaten diye düşündüm son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?