- 6 Ağustos 2022
- 96
- 38
- 38
- 30
- Konu Sahibi kelebekketkisii
-
Tamam bize de bildir sonucuO zaman ben yarın erken gebelik testi yapayım en iyisi bi şekilde günü bitircem artık
Öyle yapayım teşekkürlerben 3 gun kala cok silik ogrenmistim 1 gun daha once yapsam muhtemelen gorunmezdi diye dusunuyorum bence birkac gun daha bekleyin negatif gorurseniz moraliniz bozulabilir
Tamm cnmTamam bize de bildir sonucu
Koskoca bir tek çizgi gördüm benTamm cnm
Aaaaavvv neyse ki daha erken yaptığını söyleyebilirizKoskoca bir tek çizgi gördüm ben
Aynen bakalım hayırlısıAaaaavvv neyse ki daha erken yaptığını söyleyebilirizadet gününü bekle bakalım cnm hayırlısı olsun
Benim de 5 gün var yapsam mı diye düşünüyordum yarın eşimle evlilik yıl dönümümüz çıksaydı sizin ben de cesaretlenip yapacaktım sabahKoskoca bir tek çizgi gördüm ben
Valla çıkmadı ama sabah tekrar deneyeceğim çakarsa bişey yazarım ama belki sizin çıkar bende olmaya da bilir belirtim yok zaten pek sadece adet sancısı varBenim de 5 gün var yapsam mı diye düşünüyordum yarın eşimle evlilik yıl dönümümüz çıksaydı sizin ben de cesaretlenip yapacaktım sabah
Bende de pek bi belirti yok kasık batması dışında yarın sabah yapayım o zaman ben de belki bir sürpriz yapar erkenden gösterir kendini varsa tabiiValla çıkmadı ama sabah tekrar deneyeceğim çakarsa bişey yazarım ama belki sizin çıkar bende olmaya da bilir belirtim yok zaten pek sadece adet sancısı var
İnşallah vardırBende de pek bi belirti yok kasık batması dışında yarın sabah yapayım o zaman ben de belki bir sürpriz yapar erkenden gösterir kendini varsa tabii
İnşallah canımİnşallah vardır
Benim de var baş dönmesi testi ne zaman yaptın canımErken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten bugün enfeksiyon olmuşum sanırım en son vardı zaten ilacı düzgün içmemiştim doktorun yazdığı ilacı içtim bugün testte de çıkmayınca ama ilacı içtiğimden beri başım dönüyor hiç böyle bi etkisi olmamıştı napsam ki hamile olduğumu düşünmüyorum artık test ve enfeksiyondan sonra ama başım neden dönüyor anlamadım
Arkadaşlar merhaba 16 Eylül pik 17 Eylül ovulasyonda çatlama gördüm adete 5 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?
Ben de sabah yaptım erken gebelik testi silik çıktı sonra kaset test yaptım kaset negatif anlamadım heralde erken test hatalıErken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten bugün enfeksiyon olmuşum sanırım en son vardı zaten ilacı düzgün içmemiştim doktorun yazdığı ilacı içtim bugün testte de çıkmayınca ama ilacı içtiğimden beri başım dönüyor hiç böyle bi etkisi olmamıştı napsam ki hamile olduğumu düşünmüyorum artık test ve enfeksiyondan sonra ama başım neden dönüyor anlamadım
Belirsizlik kalksın diye insan öğrenmek istiyor bugün 3 gün kaldı ama hala belirsiz haklısınızHeyecanınızı anlıyorum ama en doğru sonuç için adetin geçmesini bekleyin.
Cnm aynıyız senle testi dün 4 gün kala yaptım hiçbişey çıkmadı bugün 3 günüm kaldı yumurtlama günümüzde aynı ama testi yaptım çıkmadı ya kafamdan attım ben artık yoktur hamilelikBelirsizlik kalksın diye insan öğrenmek istiyor bugün 3 gün kaldı ama hala belirsiz haklısınız
Valla ben de atacaktım sabahki testte silik çıkınca atamadımCnm aynıyız senle testi dün 4 gün kala yaptım hiçbişey çıkmadı bugün 3 günüm kaldı yumurtlama günümüzde aynı ama testi yaptım çıkmadı ya kafamdan attım ben artık yoktur hamilelik
Ben dün yaptığımda çıkmamıştı bu arada bu sabah ilk uyandığımda çıktı silik ama erken testler yanıltabiliyor daCnm aynıyız senle testi dün 4 gün kala yaptım hiçbişey çıkmadı bugün 3 günüm kaldı yumurtlama günümüzde aynı ama testi yaptım çıkmadı ya kafamdan attım ben artık yoktur hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?