Yumurtlamadan sonra

ya olsa başka testlerde de çıkardı bence bi tek bunda çıktı markası da dandik zaten bunun bilmiyorum
Cnm sen erken gebelik testi yapmışsın erken gebelik testinde çıkan kaset testte çıkmaz zaten erken gebelik testi daha hassas ya ben daha test yapmadım çünkü hiiiiçççç inancım kalmadı

Cnm sen erken gebelik testi yapmışsın erken gebelik testinde çıkan kaset testte çıkmaz zaten erken gebelik testi daha hassas ya ben daha test yapmadım çünkü hiiiiçççç inancım kalmadı
Yok kız başka erken gebelik de yaptım akşam gelince yok çizgi mizgi benim de inancım kalmadı artık bi dahaki aya umutlar

Test aşeriyoruz resmen ya çıkmayacağını bile bile yapasım geliyo aynen cnm ne zamandır deniyorsun
Bizim 3. Denememiz aslında geçen sene bi ara istemiştik hemen oldu ilk ay ama kimyasal oldu sonra istemedik 6 ay sonra bi daha olsun dedik istedik ilk aydan oldu yine ama dış gebelik oldu onun üstünden de 9 ay geçti şimdi tekrar deneyelim dedik bu ilk ay daha. Her denediğinizde hemen oldu ilk ay hamilelik ama iyi sonuçlanmadı maalesef

Hayırlısı olsun cnm çok duydum oluyor böyle şeyler bende birbuçuk yıl sonra hamile kalmıştım sağlıksız oldu şimdi tekrar deniyoruz kürtaj sonrası 5.ay denemem ama tabi her ay acaba mı belirti var mı oldu tuttu mu hep kafalar dolu

Benim 3 gün önce böyleydi. Yani ilişkiden 7 gün sonra.Bugün kaset test yaptım ilişkinin 10. Günü bugün ama tek çizgi çıktı kasette. Yarın ve diğer gün her gün görene kadar yapacam kaset test. Bu arada 2 ayda bir adet oluyorm son 3 adetimi o yüzden ilişkiden hesaplıyorum.

Eklentiler

• IMG-20230925-WA0004.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 90
Hayırlısı olsun zamanını bekliyorlar demek ki

Bence erken testler sıkıntı ya

10. Günse yeni yerleşiyor olabilir 11. Yada 12. Çıkabilir testte bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…