- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi kelebekketkisii
-
Silik varsa olabilir o zaman cnm sen yarında tekrarla o zaman testin resmini çeksene merak ettim markası ne testinin bide ben dün akşam test yaptım ilk idrar değildiBen dün yaptığımda çıkmamıştı bu arada bu sabah ilk uyandığımda çıktı silik ama erken testler yanıltabiliyor da
Silik varsa olabilir o zaman cnm sen yarında tekrarla o zaman testin resmini çeksene merak ettim markası ne testinin bide ben dün akşam test yaptım ilk idrar değildi
Fotoğrafta çok belli olmuyor ama böyleydi bundan sonra da test yaptım negatif çıktı vanu markasıSilik varsa olabilir o zaman cnm sen yarında tekrarla o zaman testin resmini çeksene merak ettim markası ne testinin bide ben dün akşam test yaptım ilk idrar değildi
Ay ben de aynı böyle çizgiyle öğrendim bak ekliyorum görseli,inşaAllah vardır sağlıkla hayırla
Aaa çok hafif var gibi
ya olsa başka testlerde de çıkardı bence bi tek bunda çıktı markası da dandik zaten bunun bilmiyorumAy ben de aynı böyle çizgiyle öğrendim bak ekliyorum görseli,inşaAllah vardır sağlıkla hayırla
Sen yaptın mi bi daha canımAaa çok hafif var gibi
Hııı o zaman bilemicemya olsa başka testlerde de çıkardı bence bi tek bunda çıktı markası da dandik zaten bunun bilmiyorum
Cnm sen erken gebelik testi yapmışsın erken gebelik testinde çıkan kaset testte çıkmaz zaten erken gebelik testi daha hassas ya ben daha test yapmadım çünkü hiiiiçççç inancım kalmadıya olsa başka testlerde de çıkardı bence bi tek bunda çıktı markası da dandik zaten bunun bilmiyorum
Yok kız başka erken gebelik de yaptım akşam gelince yok çizgi mizgi benim de inancım kalmadı artık bi dahaki aya umutlarCnm sen erken gebelik testi yapmışsın erken gebelik testinde çıkan kaset testte çıkmaz zaten erken gebelik testi daha hassas ya ben daha test yapmadım çünkü hiiiiçççç inancım kalmadı
Yok kız başka erken gebelik de yaptım akşam gelince yok çizgi mizgi benim de inancım kalmadı artık bi dahaki aya umutlar
Bizim 3. Denememiz aslında geçen sene bi ara istemiştik hemen oldu ilk ay ama kimyasal oldu sonra istemedik 6 ay sonra bi daha olsun dedik istedik ilk aydan oldu yine ama dış gebelik oldu onun üstünden de 9 ay geçti şimdi tekrar deneyelim dedik bu ilk ay daha. Her denediğinizde hemen oldu ilk ay hamilelik ama iyi sonuçlanmadı maalesefTest aşeriyoruz resmen ya çıkmayacağını bile bile yapasım geliyo aynen cnm ne zamandır deniyorsun
Hayırlısı olsun cnm çok duydum oluyor böyle şeyler bende birbuçuk yıl sonra hamile kalmıştım sağlıksız oldu şimdi tekrar deniyoruz kürtaj sonrası 5.ay denemem ama tabi her ay acaba mı belirti var mı oldu tuttu mu hep kafalar doluBizim 3. Denememiz aslında geçen sene bi ara istemiştik hemen oldu ilk ay ama kimyasal oldu sonra istemedik 6 ay sonra bi daha olsun dedik istedik ilk aydan oldu yine ama dış gebelik oldu onun üstünden de 9 ay geçti şimdi tekrar deneyelim dedik bu ilk ay daha. Her denediğinizde hemen oldu ilk ay hamilelik ama iyi sonuçlanmadı maalesef
Benim 3 gün önce böyleydi. Yani ilişkiden 7 gün sonra.Bugün kaset test yaptım ilişkinin 10. Günü bugün ama tek çizgi çıktı kasette. Yarın ve diğer gün her gün görene kadar yapacam kaset test. Bu arada 2 ayda bir adet oluyorm son 3 adetimi o yüzden ilişkiden hesaplıyorum.
Hayırlısı olsun zamanını bekliyorlar demek kiHayırlısı olsun cnm çok duydum oluyor böyle şeyler bende birbuçuk yıl sonra hamile kalmıştım sağlıksız oldu şimdi tekrar deniyoruz kürtaj sonrası 5.ay denemem ama tabi her ay acaba mı belirti var mı oldu tuttu mu hep kafalar dolu
Bence erken testler sıkıntı yaBenim 3 gün önce böyleydi. Yani ilişkiden 7 gün sonra.Bugün kaset test yaptım ilişkinin 10. Günü bugün ama tek çizgi çıktı kasette. Yarın ve diğer gün her gün görene kadar yapacam kaset test. Bu arada 2 ayda bir adet oluyorm son 3 adetimi o yüzden ilişkiden hesaplıyorum.
Bence de.. umutlanmıştım ama artık olmayacağını anladım. Bugün yine negatif. Jinekoloğa gitcem artık. 2 ayda bir adet olmaya başladım moralim bozuk. Hala adet olmadm 8 ağustostan beri..Bence erken testler sıkıntı ya
Mutlaka gidin doktora geçmiş olsunBence de.. umutlanmıştım ama artık olmayacağını anladım. Bugün yine negatif. Jinekoloğa gitcem artık. 2 ayda bir adet olmaya başladım moralim bozuk. Hala adet olmadm 8 ağustostan beri..
az önce iç çamaşıma 2 damla şeklinde kahverengi leke gelmişşş yeni farkettim ilk defa geliyor. Ve bugün uzanırken kalkacağım esnada kasığımda çekilme oldu. Acaba yeni mi yerleşiyorr tam umudumu kesmiştim. 10. Gün bugünMutlaka gidin doktora geçmiş olsun
10. Günse yeni yerleşiyor olabilir 11. Yada 12. Çıkabilir testte benceaz önce iç çamaşıma 2 damla şeklinde kahverengi leke gelmişşş yeni farkettim ilk defa geliyor. Ve bugün uzanırken kalkacağım esnada kasığımda çekilme oldu. Acaba yeni mi yerleşiyorr tam umudumu kesmiştim. 10. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?