Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

Şubatta bebeğimi kaybettim ozamanki gebelikte bende awox yaptım hep catlamanin 11. Günü hatta akşam oturdum ağladım yine yok diye gece son kez yapayım dedim pozitif gördüm ertesi gün kan verdim 78 di.
3 gündür awox yapıyorum hiç çizgi yok bugün çatlamanin 10. Günü şimdi yine yapacağım

11. Gün negatif görüp aynı gün gece pozitif mi gördün yanii

Çok sasirdimm bide değerin baya yüksekmiş ki nasıl çıkmamış yaa
2. Gebelikte de sabah 6 da yapmıştım negatif ti üzüldüm uyumustum rüyamda hamilesin demişlerdi aksam 5 te yapmıştım pozitif ti. Ya illaki gebelik oluyor da bende karnımda ölüyor kalbi duruyor benim derdim de bi baska olana kadar ayrı eziyet üzüntü oluyor yine sitres üzüntü kalbi atacak mi duracak mı diye insan yinede pes etmiyor işte. 3 kaybım var.7 aydır daha pozitif göremedim kürtaj sonrası

Canm bende 3 kayıp yaşadım. Pıhtılaşma çıktı. Sonuncuda iğne kullandım ama kalbi durdu 9. Haftada. Ama ilk defa kalp atışı olmuştu. Sonra rahim filmi çektirdim bir tüpte sıvı birikimi varmış onu aldırmak gerekiyordu aldırdım. Rahimde perde varmış onu da ameliyat ettim ama bu sefer de amh değerim Cook düşük çıktı inanılmaz düşük çıktı yani. Hatta gebelik oluşmayınca gittik tüp bebeğe orda da yumurta boş çıktı falan. Hep kürtaj oluyordum 8-9 ay sonra gebe kalıyordum ovulasyon testi yapmama rağmen falan. Şimdi tek tüplü kaldım amh düşük, dediğin gibi de başka sorunlar varmı yokmu bilmiyorum. Sen cektirdinmi rahim filmi falan. Ay bide bağışıklığa bakmak gerekiyormus ama bizim burda hiç o testi yapmıyorlar.

Ama bu anlattığın beni çok etkiledi ya... Bişey dicem sen rüyanda korkutucu şeyler goruyomuydun yani sende bı sorun olmayabilir

Kuzum ilk gebelik te normal dediler kalp atışı durunca 2. De aynı haftalarda kalbi durdu araştırma yapıldı genetik doktoru eşimle bana genetik ve kromozom bakıldı sorun çıkmadı bende sadece genetik olarak mthfr heterozigt faktör 5 heterozigt pıhtılaşma yatkınlığı varmış. Bebekte inceleme yaptırdik 45 kromozom Robert translakosyon sendromu çıktı olabilir nadiren görülür denildi 3. Gebelik olana kadar coraspin gebelik olunca aspirini bırakıp gel direk iğne denildi.neyse hamile olunca aspirin bırakıp iğne vuruldum iğnenin 5. Günü kanama başladı yatış verildi kanama durdu düşük önleyici falan verildi bu seferde kalp atışı hiç görülmedi hafta olarak 8. Haftaydi ama bebek 6+4 kalmış

Bnde de ilk de normal dediler ikincide normal dediler bisuru şey oldu.

Benimde adetim 1 gün gecikti ovülasyon testlerim koyu çıkıyor ama idrar tahlili negatif çıktı neye inanacağımı şaşırdım ya

Günlerdir negatif ti awox bugün çatlamanin 13. Günü az önce saat öğlen 3 pozitif gördüm
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Beni biraz umutlandırdınız dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…