- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Ben zaten hiç ihtimal vermedim adet olacak gibi her an oldum olacak gibi ayni sonra neyse dedim son kez yapayım varsa var yoksa yoktur dedim direk çıktı azda olsa bende şaşırdımHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBeni biraz umutlandırdınız dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de
Hiç Moral bozma biz acele ediyoruz başkaları gecikmeyi bekliyor Allah'ım hepinizin yüzüne Gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.bende hastaneden geliyorum beta falan aldılar erken olduğu için kese falan gözükmüyor yarın sonucla tekrardan gel keseyi görelim kan sulandırıcı igne başlayalım hiç ilaç Aspirin sakın atma dediler.Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBeni biraz umutlandırdınız dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de
Evet canım çok net umarım aksilik çıkmaz tebrik ederimMerhaba bir şey sorucam bu sabah awox erken gebelik testi yaptım benimde yumurtlama sonrası 11. Gün silik çizgi çıktı şuan kan vermem gerekiyor mu
TeşekkürlerEvet canım çok net umarım aksilik çıkmaz tebrik ederim
Merhabalar. Gebeliğiniz devam ediyor mu acaba? Sizde de pıhtılaşma varmış ama neden aspirin sakın atma dediler? Hangi genlerinizde ne tür mutasyonlar var sizin?Hiç Moral bozma biz acele ediyoruz başkaları gecikmeyi bekliyor Allah'ım hepinizin yüzüne Gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.bende hastaneden geliyorum beta falan aldılar erken olduğu için kese falan gözükmüyor yarın sonucla tekrardan gel keseyi görelim kan sulandırıcı igne başlayalım hiç ilaç Aspirin sakın atma dediler.
Benim de 3 kaybım var en son mart ayında kaybetim bebeğimi allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize2. Gebelikte de sabah 6 da yapmıştım negatif ti üzüldüm uyumustum rüyamda hamilesin demişlerdi aksam 5 te yapmıştım pozitif ti. Ya illaki gebelik oluyor da bende karnımda ölüyor kalbi duruyor benim derdim de bi baska olana kadar ayrı eziyet üzüntü oluyor yine sitres üzüntü kalbi atacak mi duracak mı diye insan yinede pes etmiyor işte. 3 kaybım var.7 aydır daha pozitif göremedim kürtaj sonrası
En erken 12'de başlayabilirsiniz teste belki çok silik görebilirsiniz o zaman ama daha net sonuçlar 14-16 ekimde çıkarBende 15 eylülde adet oldum 30 eylül 1 ekim yumurtlama 2 ekim çatlama gördüm 9 ekimde erken gebelik testi yaptım negatif cıktı erkenmi yaptım yani adetim 15 i
Benim de 2 ekim çatlama, şu an negatif hoş umudum da yok ama bakalım bence ptesi belli olur artıkBende 15 eylülde adet oldum 30 eylül 1 ekim yumurtlama 2 ekim çatlama gördüm 9 ekimde erken gebelik testi yaptım negatif cıktı erkenmi yaptım yani adetim 15 i
13 ekimde dpo 10 oluyor daha. Şu an çıkmaması çok normalBenim de 2 ekim çatlama, şu an negatif hoş umudum da yok ama bakalım bence ptesi belli olur artık
Aynen ptesi bi test yapcam bakalım inş görürüm pozitifi13 ekimde dpo 10 oluyor daha. Şu an çıkmaması çok normal
Gebellikle en erken silik çizgiyi 11. ya da 12.günde görüyorlar. Pzt çıkmazsa üzülmeyin. İnşaAllah vardır...Aynen ptesi bi test yapcam bakalım inş görürüm pozitifi
Cok teşekkür ederim inş vardır diyim ben de, o zaman ptesi de yapmayım ben test direkt regl günümü bekleyimGebellikle en erken silik çizgiyi 11. ya da 12.günde görüyorlar. Pzt çıkmazsa üzülmeyin. İnşaAllah vardır...
Ya da çarşamba belki yapılabilir 12.günde genelde çıkıyorCok teşekkür ederim inş vardır diyim ben de, o zaman ptesi de yapmayım ben test direkt regl günümü bekleyim
Awox var onunla yapıyımYa da çarşamba belki yapılabilir 12.günde genelde çıkıyorlaboquick yabda awox varsa daha güvenilir olur.
Süper bence en iyilerinden asla kuruma çıkarmadı bende. Genelde de çok düşük değerlerde silik görüyorlar on küsürlerde falan..Awox var onunla yapıyım
Çok iyi o zaman bakalım ne olcak sonuçSüper bence en iyilerinden asla kuruma çıkarmadı bende. Genelde de çok düşük değerlerde silik görüyorlar on küsürlerde falan..
Aynı durumu yaşayanınız var mı yada ne yapabilirim ağrı kesici de içemiyorumHanımlar iyi akşamlar bana yardımcı olabilir misiniz yumurtlamadan sonraki 12. Günümdeyim iki gün önce beta baktırdım negatifti fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var ve yerimde duramıyorum adet sancısı değil daha önce hiç yaşamadım dün lekelenmem oldu ara ara kahvemsi akıntım oldu sonra kesildi sarımsı akıntım oldu şu an hiç yok ama bel ağrısından yatamaıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?