Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

canım bence sen çatlama iğnesinden sonraki günü sayarak baişlayabilirsin bir gün es ver

canım bence sen çatlama iğnesinden sonraki günü sayarak baişlayabilirsin bir gün es ver
Hımm tamam canım teşekkür ediyorum. sen 6-9 arası yerleşme oluyor demiştin. Salı çatlatma iğnesi çarşamba dpo1 dersek Benim dpo 9 oluyor bugün. O zaman çıkar sankiiiii

Hımm tamam canım teşekkür ediyorum. sen 6-9 arası yerleşme oluyor demiştin. Salı çatlatma iğnesi çarşamba dpo1 dersek Benim dpo 9 oluyor bugün. O zaman çıkar sankiiiii
bence çatlama çarşamba olmuştur çatlamadan sonraki günleri 1 diye sayıyorsun bence şuan dpo 8 sin canım . '2 gün daha bekle dpo 10 da sonuç çıkıyor benim öyle olmuştu.

bence çatlama çarşamba olmuştur çatlamadan sonraki günleri 1 diye sayıyorsun bence şuan dpo 8 sin canım . '2 gün daha bekle dpo 10 da sonuç çıkıyor benim öyle olmuştu.
Tamamdır çok teşekkür ediyorum pazartesi sonucu yazarım buraya

Kızlar dün akşam pik gördüm değerlendirdik, gece tekrar ovulasyon yaptım hafif siliklesmeye baslamıstı, sabah tekrar değerlendirdik yine test yaptım iyice siliklesmeye baslamıstı zaten 2 günde bir birliklelik yaşıyoruz, piki görünce 2 gün üst üste oldu. Yarınıda değerlendirmem lazım mı ya

Canım bende tek kese vardı doktor haftaya gel dedi gittim çift yumurta ikizleri olmus benim pıhtılaşma yatkınlığı olduğu için ecopirin 100 mg verdi haftaya gel bebeklerin kalbi atınca iğne ile destek vereceğiz dedi bugün 6+4 oldum Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…