- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Adet kanamasımıAma dünden beri kanamam var onun için bir daha tekrar etmedim
sanki ben çok hafif görüyorummm çizgiyiiAma dünden beri kanamam var onun için bir daha tekrar etmedim
canım bence sen çatlama iğnesinden sonraki günü sayarak baişlayabilirsin bir gün es verNe güzel açıklamışsınızpeki çatlatma iğnesinde nasıl sayıcaz? Benim çatlatma iğnem geçen hafta salı akşamı yapıldı. Aşılama perlrmbe yapıldı. Hangi gün dpo 1? Çarşamba mı yoksa 36 saat sayınca perşembe mi oluyor?
Ama dünden beri kanamam var onun için bir daha tekrar etmedim
Psikolojim hala yerindeyse bende görüyorum sanki ya kanamada yerleşmeden dolayı olabilirmi acaba ondan testte cıkmıyo tam kana karışmamıştırsanki ben çok hafif görüyorummm çizgiyii
Hımm tamam canım teşekkür ediyorum. sen 6-9 arası yerleşme oluyor demiştin. Salı çatlatma iğnesi çarşamba dpo1 dersek Benim dpo 9 oluyor bugün. O zaman çıkar sankiiiiicanım bence sen çatlama iğnesinden sonraki günü sayarak baişlayabilirsin bir gün es ver
kanama devam ediyo mu yoksa bitti mi ne kadar sürdüPsikolojim hala yerindeyse bende görüyorum sanki ya kanamada yerleşmeden dolayı olabilirmi acaba ondan testte cıkmıyo tam kana karışmamıştır
EvetAdet kanamasımı
Kuruma çizgisi olmasından korkuyorum inanın o kadar kötü bir karmaşığın içindeyim kiPsikolojim hala yerindeyse bende görüyorum sanki ya kanamada yerleşmeden dolayı olabilirmi acaba ondan testte cıkmıyo tam kana karışmamıştır
bence çatlama çarşamba olmuştur çatlamadan sonraki günleri 1 diye sayıyorsun bence şuan dpo 8 sin canım . '2 gün daha bekle dpo 10 da sonuç çıkıyor benim öyle olmuştu.Hımm tamam canım teşekkür ediyorum. sen 6-9 arası yerleşme oluyor demiştin. Salı çatlatma iğnesi çarşamba dpo1 dersek Benim dpo 9 oluyor bugün. O zaman çıkar sankiiiii
Tamamdır çok teşekkür ediyorum pazartesi sonucu yazarım burayabence çatlama çarşamba olmuştur çatlamadan sonraki günleri 1 diye sayıyorsun bence şuan dpo 8 sin canım . '2 gün daha bekle dpo 10 da sonuç çıkıyor benim öyle olmuştu.
Merhabalar bende 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti inşallah güzel haberler alırızTamamdır çok teşekkür ediyorum pazartesi sonucu yazarım buraya
İnşallahhhMerhabalar bende 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti inşallah güzel haberler alırız
Hayır ilk çatlatma tedavisiİnşallahhhaşılama mı senin de
Hadi güzel haberler gelir inşallahHayır ilk çatlatma tedavisi
Canım bende tek kese vardı doktor haftaya gel dedi gittim çift yumurta ikizleri olmus benim pıhtılaşma yatkınlığı olduğu için ecopirin 100 mg verdi haftaya gel bebeklerin kalbi atınca iğne ile destek vereceğiz dedi bugün 6+4 oldum Allah'ın izniyleAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benim yaşım 40 daha önce gelişimi durdu hamilelikte sonra genetik testte sizin gibi pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı aspirin mi kullanmam gerekiyor hiç bi şey demedi doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?