- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Tabi ki belirtilere göre bu süreç yerleşme süreci ama olmayadabilir allahın taktiri bi oplum var elinizden öperSonuçlarını bizimle paylaşır mısıninşallah pozitif sonucu hepimiz görürüz bu ay
Sende sonuçlarını paylaşır mısın mutluluğunla bizde mutlu olalımBenimde 15 i adetim idrar testi yaptım 9 unda negatif cıktı ama cok erken yapmışım en erken 12 si olması lazımmış dogru sonuç için testi aldıgım kadında yumurtlama gününden 17 gün sonra yap demişti zaten
Eczaneden erken gebelik testi alırsanız erken öğrenebilirsiniz galiba adet öncesinde öğrenilen test olduğunu duymuştumAma karnımda bi sızı var ara ara bilemiyorum aslında geöçte değil ilk gebeliğimde 5 gün önce kaset testte öğrenöiştim
O kadar çok aldım ve o kadar çok pozitif gördüm ki ama hepsi yalancı pozitif çıkardı o yüzden almıyorum direk kan veriyorumEczaneden erken gebelik testi alırsanız erken öğrenebilirsiniz galiba adet öncesinde öğrenilen test olduğunu duymuştum
Tabiki kan tahlili gibi olmuyor ama insanın içine kuşku girdi mi hemen yapmak istiyorO kadar çok aldım ve o kadar çok pozitif gördüm ki ama hepsi yalancı pozitif çıkardı o yüzden almıyorum direk kan veriyorum
Ama aşkım inanki güvenilir değil yani sana bi tane atıyım bakTabiki kan tahlili gibi olmuyor ama insanın içine kuşku girdi mi hemen yapmak istiyor
Rabbim anne baba olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallahAma aşkım inanki güvenilir değil yani sana bi tane atıyım bak Eki Görüntüle 3657253
Amin inşallah hepimizin duasını kabul etsin 4 yıldır hiç olmadı ilk kez bu ay yumurtlama testi denedim inşallah benimde sizinde olur aminRabbim anne baba olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallahtestte pozitif görüp sonra negatif çıkınca daha bi kötü
Evet pikten sonra silik çıktıgı 2 günde değerlendirilir4 numara olan dün 5 numaralı olan test bugün yaptım dün attığım zaman pik denildi bugün bır tane çizgi hafif silik gibi çıktı dün değerlendirdik bugünde değerlendirmemiz gerekiyor mu bu konuda yardımcı olur musunuz rica etsemkoltukta attığım dün yaptığım test diğeri de bugün yaptığım
3 gün testim pik gösterdi bugün böyle bugünde değerlendirmemiz uygun mudurEvet pikten sonra silik çıktıgı 2 günde değerlendirilir
evet canım 2,3,4 ü değerlendirmen gerekliSelam canım bende bu ay ovulasyon testi yaptım alttan 3 ve 4 çatlamış değil mi ??
Canım pik gününü ve pikten sonra silikleşen pikten sonraki 2 günü değerlendiriyosun bu kadar3 gün testim pik gösterdi bugün böyle bugünde değerlendirmemiz uygun mudur
Değerlendirdik Hayırlısı bakalımevet canım 2,3,4 ü değerlendirmen gerekli
inşallah hayırlısıyla tutacak çatlamadan 10 gün sonra test yapabilirsinDeğerlendirdik Hayırlısı bakalımTeşekkürler canım
Evet çatlamış çatlama günüde degerlendir3 gün testim pik gösterdi bugün böyle bugünde değerlendirmemiz uygun mudur
o kanama yerleşme kanaması olabilir ama daha yeni yerleştiği için kanda çıkmamış olabilir bi kaç gün bekleyip öyle kan ver yada idrardada belli olabilirArkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım
İnşallah canım beniminşallah hayırlısıyla tutacak çatlamadan 10 gün sonra test yapabilirsin
Bugün eğer adet olmazsam yarın idrar testi vereceğimEvet çatlamış çatlama günüde degerlendir
o kanama yerleşme kanaması olabilir ama daha yeni yerleştiği için kanda çıkmamış olabilir bi kaç gün bekleyip öyle kan ver yada idrardada belli olabilir
Aminn ben hamileyim 5+5 oldum inşallah bu sefer kucağıma almak nasıp olur cuma günü kalp atışı randevum varBenim de 3 kaybım var en son mart ayında kaybetim bebeğimi allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?