- 4 Mart 2022
- 25
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Aminn ben hamileyim 5+5 oldum inşallah bu sefer kucağıma almak nasıp olur cuma günü kalp atışı randevum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn ben hamileyim 5+5 oldum inşallah bu sefer kucağıma almak nasıp olur cuma günü kalp atışı randevum var
Adet oldunuzmu acaba test yapcakmısınızBugün eğer adet olmazsam yarın idrar testi vereceğim
Daha adet olmadım bekliyorum teste yapmadım sarı akıntım devam ediyorAdet oldunuzmu acaba test yapcakmısınız
Cok zor durum bende yoruldum yarın benimde adet günüm inşallah güzel haberler alırızo kadar çok negatif gördüm ki her ay korkuyorum
Merhaba yumurtlama gününüzü ovülasyonla mı ilk defa denedinizCok zor durum bende yoruldum yarın benimde adet günüm inşallah güzel haberler alırız
EvetMerhaba yumurtlama gününüzü ovülasyonla mı ilk defa denediniz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benim yaşım 40 daha önce gelişimi durdu hamilelikte sonra genetik testte sizin gibi pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı aspirin mi kullanmam gerekiyor hiç bi şey demedi doktorlarAminn ben hamileyim 5+5 oldum inşallah bu sefer kucağıma almak nasıp olur cuma günü kalp atışı randevum var
Başka herhangi bir probleminiz var mı eğer yoksa bence kolay hamile kalırsınız
Ne güzel açıklamışsınızcanım şöyle şimdi LH pik yaptıgında 24/36 saat arasında çatlıcak demek oluyor o gün pik yapmış ama çatlamamış oluyor. Çatlama ise silik çıktığı gün oluyor yani 13 eylül asıl çatlama günün .bu günü dpo ise çatlamadan sonraki günleri sayma demek mesela 14 eylül DPO 1 15 eylül DPO 2 olmuş oluyor. DPO 10 da sabah idrarla silik pozitif görebilirsin. çünkü bebek DPO 6-9 arası yerleşiyor oyüzden tam yerleşmeden BETA nı artıramaz. Bugun DPO 9 dasın yani yerleşmek üzere . Yarın sabah ilk idrarla çıkabilir. inşallah hamilesindir öptüm seni![]()
4 yıldır olmadı benim sonuclarım temiz hepsi ama eşimde varikosel çıktı temmuzda ameliyat olduBaşka herhangi bir probleminiz var mı eğer yoksa bence kolay hamile kalırsınız
Anladım sizde de sorun yoksa bence hamile kalırsınız inşallah4 yıldır olmadı benim sonuclarım temiz hepsi ama eşimde varikosel çıktı temmuzda ameliyat oldu
Bende yok görünüyo rahim filmi bile çektirdim hiç bişe demedi doktorlar eşimede doktor ameliyat olmasada olur demişti ama 4 yıldır olmadı bekliyoruz vaktinde gelcek nasipAnladım sizde de sorun yoksa bence hamile kalırsınız inşallah
İnşallah her şeyin hayırlısı olsun hepimiz içinBende yok görünüyo rahim filmi bile çektirdim hiç bişe demedi doktorlar eşimede doktor ameliyat olmasada olur demişti ama 4 yıldır olmadı bekliyoruz vaktinde gelcek nasip
İnşallahİnşallah her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için
test yaptınız mı benim de çatlama sonrası 16. günümdü dün ve testim pozitife dönmüştü. ben de kimyasal yaşadığım için tekrarlamak istemedim testimio kadar çok negatif gördüm ki her ay korkuyorum