- 29 Eylül 2017
- 155
- 29
- 48
- 28
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Erken canımYumurtalamin 12. Gununde gebelik testi negatif cikti. Bende bel agrisi sol bacak agrisi ve yorgunluk hissi var yani tam olarak kasik sayilmasa da sol karnım agry biraz batma gibi bisi oluyor ama testim negatif adetime 5 gun var sizce cikmamis olabilirmi hala umut varmi beklemelimiyim
Belirti yaşayınca negatuf cikmasi beni dusundurduTesti erken yapmışsın canım...biraz daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin
İki gün sonra adet olmam lazım 14. Gün adetin gelir gelmezse tekrar et testiYumurtalamin 12. Gununde gebelik testi negatif cikti. Bende bel agrisi sol bacak agrisi ve yorgunluk hissi var yani tam olarak kasik sayilmasa da sol karnım agry biraz batma gibi bisi oluyor ama testim negatif adetime 5 gun var sizce cikmamis olabilirmi hala umut varmi beklemelimiyim
Oyle canim yumurtalam a gordugun gunun uzerine 14 katiyosun adet gunun oliyorBenim adetim düzensiz illa yumurtlama catkadıktan 14 gün sonra adet gelir mi
Ben gecen ay 15 inde adet oldum bu ay 2 gun erken olurum degilmiİki gün sonra adet olmam lazım 14. Gün adetin gelir gelmezse tekrar et testi
Eğer net yumurtlama günü nü biliyorsan iki gün sonra gelirBen gecen ay 15 inde adet oldum bu ay 2 gun erken olurum degilmi
Oyle canim yumurtalam a gordugun gunun uzerine 14 katiyosun adet gunun oliyor
Evet 29 yumurtalam a oldu 30 da catladi ama su an adet olacakmisim gibi hic hissim yokEğer net yumurtlama günü nü biliyorsan iki gün sonra gelir
Ovulasyon testi ile mi denedinuzPoliver kiistim var bi kaç denedim olmuyo hastalıgımdan mı acaba
14 ekim de olmazsan testti tekarla cnmEvet 29 yumurtalam a oldu 30 da catladi ama su an adet olacakmisim gibi hic hissim yok
Bence yumurtalama dun olmua bugunde catlamis pazartesiye kadar değerlendirinKızlar sizce yumurtlama olmuş mu
Canim pargon ben c cizgisini karıştırmışım yumurtalam a olabilmesi icin t çizgisinin c kadar koyu ve ya daha koyu olmaso lazim ama bence yinede degerlendirBence yumurtalama dun olmua bugunde catlamis pazartesiye kadar değerlendirin
Bana da ikisi soluk geldi ya dün değer lendirdik . bugün karnım çok agrıyo çatlayınca katın çok ağrır mıBence yumurtalama dun olmua bugunde catlamis pazartesiye kadar değerlendirin
Dün değerlendi bugün duralım o zaman çünkü eşimin sperm sayısı düşükCanim pargon ben c cizgisini karıştırmışım yumurtalam a olabilmesi icin t çizgisinin c kadar koyu ve ya daha koyu olmaso lazim ama bence yinede degerlendir
Aynen o zaman gunasiri birlikte olunDün değerlendi bugün duralım o zaman çünkü eşimin sperm sayısı düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?