Yumurtlaması 12 13 nisan olanlarr

Kızlar benimde, yumurtlama 13 de pikti. 15 de silikleşmişti.

Regle 8 gün kala yaptım bugün negatifti.
Erken dimi daha.

Kızlar belirtileriniz var mı?bende 13 Nisan'da Yumurtlama gördüm

Benm soldaki kasık ağrım devam ediyor bişey çekiyo gibi orda göğüslerim aşırı acıyor birde beyaz akıntm var
Bendede kasık ağrısı var ama sağ kasık başkada bişey yok . Zaten erken şuan belirti beklememiz ama duramayiz ki vücut bir kaç sinyal verince

Bendede kasık ağrısı var ama sağ kasık başkada bişey yok . Zaten erken şuan belirti beklememiz ama duramayiz ki vücut bir kaç sinyal verince
Benm ilk kez böyle bi ağrım oluyo o yüzden şaşırdm regl olcgm zaman karnım hep ağrr ama bu sefer tek taraflı ağrı var bide göğüslerim dokunulmck kadar acıyo bu kadar olmazdı hiç

Benm ilk kez böyle bi ağrım oluyo o yüzden şaşırdm regl olcgm zaman karnım hep ağrr ama bu sefer tek taraflı ağrı var bide göğüslerim dokunulmck kadar acıyo bu kadar olmazdı hiç
İnşallah gebeyizdir ben geçen ay kimyasal yaşayınca bu ay da aynı ağrı ile karsilasinca biraz umutlandim ama bakalım nasip.. herkesin belirtileri farklı oluyor

İnşallah Rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatır siz ne zaman test yapacaksnz
Amin inşallah benim reglime daha 9-10 gün var 2 gün kala yaparım.. aslında catlamanin 13.gunu testlere yansıyor geçen ay 14.gun görmüştüm ama bu ay aceleci olmak istemiyorum sabırla beklicem

Amin inşallah benim reglime daha 9-10 gün var 2 gün kala yaparım.. aslında catlamanin 13.gunu testlere yansıyor geçen ay 14.gun görmüştüm ama bu ay aceleci olmak istemiyorum sabırla beklicem
Evet erken yapp negatif görmekten daha iyi beklemek hayırlısı artk

Çatlamanın 13.gününde mi evdeki testinde pozitif gördünüz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…