Benim 6 gün kaldı Awox yaptım negatifAwoxta silik çizgi çıktı mı adete 5 6 gün kala ?
BenimdeBenim 6 gün kaldı Awox yaptım negatif
Evet benm 13 de silikti baya oda erkenmş yumurtlamadan sonra 10 14 gün geçsn diyolrKızlar benimde, yumurtlama 13 de pikti. 15 de silikleşmişti.
Regle 8 gün kala yaptım bugün negatifti.
Erken dimi daha.
Bekleyebilsek ne âlâEvet benm 13 de silikti baya oda erkenmş yumurtlamadan sonra 10 14 gün geçsn diyolr
1 gün kala yapın benceGünaydın kızlar test yaptım negatif bata 4 gün
Bende 13 nisanda yumurtlama gördüm ama belirtileri kulak vermiyorum şu anlık psikolojik olabilir diyeeeeKızlar belirtileriniz var mı?bende 13 Nisan'da Yumurtlama gördüm
Benm soldaki kasık ağrım devam ediyor bişey çekiyo gibi orda göğüslerim aşırı acıyor birde beyaz akıntm varKızlar belirtileriniz var mı?bende 13 Nisan'da Yumurtlama gördüm
Psikolojik de olsa var yani belirtiBende 13 nisanda yumurtlama gördüm ama belirtileri kulak vermiyorum şu anlık psikolojik olabilir diyeeee
Bendede kasık ağrısı var ama sağ kasık başkada bişey yok . Zaten erken şuan belirti beklememiz ama duramayiz ki vücut bir kaç sinyal verinceBenm soldaki kasık ağrım devam ediyor bişey çekiyo gibi orda göğüslerim aşırı acıyor birde beyaz akıntm var
Benm ilk kez böyle bi ağrım oluyo o yüzden şaşırdm regl olcgm zaman karnım hep ağrr ama bu sefer tek taraflı ağrı var bide göğüslerim dokunulmck kadar acıyo bu kadar olmazdı hiçBendede kasık ağrısı var ama sağ kasık başkada bişey yok . Zaten erken şuan belirti beklememiz ama duramayiz ki vücut bir kaç sinyal verince
İnşallah gebeyizdirBenm ilk kez böyle bi ağrım oluyo o yüzden şaşırdm regl olcgm zaman karnım hep ağrr ama bu sefer tek taraflı ağrı var bide göğüslerim dokunulmck kadar acıyo bu kadar olmazdı hiç
İnşallah Rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatır siz ne zaman test yapacaksnzİnşallah gebeyizdirben geçen ay kimyasal yaşayınca bu ay da aynı ağrı ile karsilasinca biraz umutlandim ama bakalım nasip.. herkesin belirtileri farklı oluyor
Amin inşallahİnşallah Rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatır siz ne zaman test yapacaksnz
Evet erken yapp negatif görmekten daha iyi beklemek hayırlısı artkAmin inşallahbenim reglime daha 9-10 gün var 2 gün kala yaparım.. aslında catlamanin 13.gunu testlere yansıyor geçen ay 14.gun görmüştüm ama bu ay aceleci olmak istemiyorum sabırla beklicem
Çatlamanın 13.gününde mi evdeki testinde pozitif gördünüz ?Amin inşallahbenim reglime daha 9-10 gün var 2 gün kala yaparım.. aslında catlamanin 13.gunu testlere yansıyor geçen ay 14.gun görmüştüm ama bu ay aceleci olmak istemiyorum sabırla beklicem
Tabiki öyleEvet erken yapp negatif görmekten daha iyi beklemek hayırlısı artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?