Evet hatta ovulasyon testimde pikti adetime 3 gün varkenÇatlamanın 13.gününde mi evdeki testinde pozitif gördünüz ?
Benim bat 27 Nisan. Göğüslerimde sızlama hassasiyet var şişkinlikte. Birde belim de ağrı var. 12 Nisan piktiKızlar belirtileriniz var mı?bende 13 Nisan'da Yumurtlama gördüm
Varsa eğer 3 gün sonra falan testte silik olsa çıkarBenim bat 27 Nisan. Göğüslerimde sızlama hassasiyet var şişkinlikte. Birde belim de ağrı var. 12 Nisan pikti
Benm 11 gün normal testte silik çizgi var perşembe kan verecgm bakalmÇatlamanın 13.gününde mi evdeki testinde pozitif gördünüz ?
Hayırlı olsunBenm 11 gün normal testte silik çizgi var perşembe kan verecgm bakalm
Teşekkür ederim inşallah vardır bakalmHayırlı olsun
Dayanamadım test yaptım innovita negatif çıktıVarsa eğer 3 gün sonra falan testte silik olsa çıkar
Daha erken bende benm 25 nisan bat dün çok zor bi çizgi gördüm bugün bi tık daha çıktı sanki gecikme bekleyecgm ama sizin erken gibi dahaDayanamadım test yaptım innovita negatif çıktı
Bekleyin bence regl olmadan henüz bişey demek için erkenDayanamadım test yaptım innovita negatif çıktı
27 Nisan benimdeDaha erken bende benm 25 nisan bat dün çok zor bi çizgi gördüm bugün bi tık daha çıktı sanki gecikme bekleyecgm ama sizin erken gibi daha
2 gün kala falan tekrar yapın istersnz27 Nisan benimde
Öyle yapıcam2 gün kala falan tekrar yapın istersnz
Hayırlısı olsun inşallah gecikme olursa yeniden denersnzBat 27 Nisan test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?