yumurtlamayi bulmak icin hem akinti hemde vucut isisi takibi yapanlar

Elif Naz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
1.153
0
116
Diğer
Arkadaslar aranizda yumurtlama gununu bulmak icin hem akinti hemde vucut isisi takibi yapanlar var mi? uzayan, yumurta aki gibi olan akinti geldikten ne kadar sonra yumurtlama oluyor?

canım ben yapıyorum.. ama bu ay yapamdım ısı takbi ..girp oldumm çünki.. doğru olmuyordu sıcaklık ateşim olduğu için yüksekti.. ama akıntıma bakıyorumm.. o akıntı gelmeye başladıktan itibaren gün aşırı çalışş.. ben öyle yapıyorumm..

tamamda akinti geldikten kac gun sonra yumurtlama oluyor acaba. yani okudugum hersey akinti geldikten sonra yumurtlama cok yakindir diyor. yakin ama kac gun sonra????

Canim Kimisi Diyor Akinti Başladiktan Sonra Yumurtlama Başlamiştir.. Kimsi Diyor Akinti Gelince Yumurtlama Bitiyor.. Sen En Yisii Adetin Bitince Gün Aşiri çalişş..en Güzel öyle Yakalasirin:))

kizlar bir yumurta akinda olan var birde kremsi yine sundukce uzayan var hangisi bunlardan yumurtlama gunu

valla canım tam yumutlama günümü bilmiyorum sadece akıntımın kıvamı değişince yani işte yapışkanlı olunca heh diyorum başlıyo.ateşimi ölçmüyorum çünkü hergün aynı saatte kalkmıyorum biraz o yöntem zor geliyo vallah artık hiç bi yöndetm yapmak istemiyorum.sade adetim bittiği andan itibaren gün aşırı çalışmalarına devam etmeye çalışıyorum bezen iki gün bazende 3 gün sonra eşimle birlikte oluyorum sana tavsiyem sende hiç bi yöntem uygulama yöntem uygularsan sonra sabırsıkla adet gününü beklersin sonra psikolojik belirtilerin başlar sonra adet olursun üzülürsün rahat bırak kendini kafaya takma tamamı canım başarılar iyi çalışmalar...

kizlar bir yumurta akinda olan var birde kremsi yine sundukce uzayan var hangisi bunlardan yumurtlama gunu

canim yumurtlamayi gosteren o seffaf uzayan akinti. kremsi olan yumurtlamadan sonra geliyor ve o akinti icinde spermler yasiyamiyormus. spermlerin hareketine engel bir akinti yani kremsi olan.
ben bu ay Nisan2'de yumurtlama testi yaptim negatif cikti. Ama ertesi gun oglen falan seffaf, yapiskan akinti geldi. O aksam test yaptim ve pozitif cikti. Yani test pozitif cikntiktan 24-36 sonra yumurtlama olduguna gore Nisan4'te yumurtlamam lazim. Nisan4'te yine test yaptim ve yine pozitif cikti, akintida devam ediyordu bu arada. Ve cok fena kasik agrim oldu Nisan4'te. O yuzden merak ediyorum ben simdi hangi gun yumurtladim. Nisan4'mu yoksa ertesin gunmu?

senağlamabenim ilk akıntım beyaz renkti ogün bişey yapmadık ertesi gün şeffaf aynen yumurta beyazının uzaması gibi olduğu gün çalışma yaptık ve hamile kaldım.sonuç kızlar 15 martta düşük.

canim yaa...cok uzuldum. ama ben seffaf akintidan 1 gun once calismistim. 2 Nisan'da yani. Yumurtlama da 4 Nisan'da olduguna gore tutmus olabilir mi acaba? Allah'im yaa, tuttumu ki?

canim yaa...cok uzuldum. ama ben seffaf akintidan 1 gun once calismistim. 2 Nisan'da yani. Yumurtlama da 4 Nisan'da olduguna gore tutmus olabilir mi acaba? Allah'im yaa, tuttumu ki?

canım benim,spermler insan vücudunda 72 saate kadar canlı kalabiliyor.bu da evet olabilir demek.zaten nasibinde varsa herşey bahane,sonuç muhteşem.inşallah gönlünce olur.yerimseniben

arkadaşlar ben de birşey soracağım. Ben bu ay adaçayı içtim normalde benim yumurtlamam 18-19. günlerde olurken bu ay aha erken oluyor heralde. geçen 2 ay ovulasyon testi kullandım ama bu ay erken oldu gibi geliyor yani alsam da çıkmaz heralde bu saatten sonra.
Sorumsa şu benim akıntım 11. günde gelmeye başladı. 10. gün gecesinde beraber olmuştuk ancak çok ayıp olcak ama pozisyonumuz uygun değildi. Yani yumurtlamama daha var diye yastık falan koymadım hemen kalkıp tuvalete falan gittim. Dün dediğim gibi şeffaf akıntım oldu ama dün beraber olmadık. Bugün de yarı şeffaf akıntım devam ediyor ama çok sıvı değil. Acaba yumurtladım mı yoksa 14. gün olan yarın mı yumurtlayacağım? eğer dün yumurtladıysam bu gece ilişki olursa hamile kalma ihtimalim var mı? Ya da 10. geceden olan ilişkiden kalma ihtimalim olabilir mi?
Aslında dün gece de olabilirdi ama gün aşırı olması gerek diye istemedim.
Bir fikir verin kızlar ya. Sizce benin şu anki akıntıma göre yumurtladım mı, yoksa yumurtlayacak mıyım?

cnm kac gunde bir regl oluyosun bence bugunde sansin var kacirmaa derim dun ve dunden onceki gunlerde sansin vardi
akintiya goree
atesinide olcseydin tam anlardinn

merhaba bende bu ay ilk kez adaçayı içtim ve sanırım erken yumurtladım.önce kremsi bir akıntı geldi.dün.bakalım neler olacak.ben çok geç yumurtlardım normalde.18-19-20.günler.nasıl oldu anlamadım sağ yumurtalığımda ağrı var.solda çok hafif.inşallah bu ay hiç ilaç kullanmadan gerçekleştirdiğim herşey olur.bu ay ilaç kullanmadım ama adaçayı içtim.faydasınıda gördüm.acaba olmuşmudur inşallah olmuştur ve bebişim gelir.isteyen herkese inşallah en kısa zamanda bebiş verir.

Kızlar,
size bir tavsiye hem yumurtlama öncesi iki gün, hemde yumurtlama sonrası 2 gün mutlaka birlikte olun. Yumurtladım bitti diye düşünmeyin yani. İşi garantiye alın. a.s.

slm kızlar benim son adetim 45 güne uzadı mart ayındada hsg çektirdim sol tüp tıkalı adetlerim genellikle 35 güne uzadığı oluyor bu ay 14.günümde şiddetli bir kasık agrısı yaşadım ve 1-2 gün sürdü hah yumurtladım dedim ama bugün 17.günüm ve ilk defa tariflerde uyan salgıyı gördüm vajinam ıslak sanki ve iki parmak arasında bayağı uzuyor ve bayağı fazla miktarda geliyor sizce bu yumurtama belirtisi olabilirmi bugün çalışsak işe yararmı

canım benim vajinal salgım da bugün baktım aynı dediğin gibi iki parmak arasında uzuyor ben dün akşam eşimle beraber oldum ama bu akşamda beraber olmayı düşünüyorum yumurtlamayı kaçırmamak için

ben eşimle adet bittiğinden beri nerdeyse sadece 1 kere birlikte olabildiim o da hemen bittiği zamandı bazı sebeblerden eşimin yüzünü bile göremedim bakalım belki bugünden itibaren olur bu geceyi boş geçirmiycem artık.....kısmetse olur...

Arkadaşlar yazılarınızı okudum ve kafam karıştı lütfen beni bu konuda bilgilendirin. İlk sorum yumurtlamayla adçayının ne ilgisi var? Bu olumlu mu yoksa olumsuz bir ilgi mi? ikinci olarak da yumurtlama dönemi için ovulasyon testini ne sıklıkla yapmalıyım? Ayrıca gelen akışkan akıntımdan sonra mı yumurtlama dönemi içindeyim yoksa bir kaç gün sonra mı? Şayet bir kaç gün sonraysa ne kadar gün sonra??? Lütfen bilgilerinize ihtiyacım var...

kızlar ya ben hiç akıntıya falan dikkat etmiyorum.bu ayda tutturamazsak.reglimden sonra bende dikkat edeyim bari.akıntı olunca of genemi üşüttüm yoksa diyodum.meğerse yumurtluyormuşum yahu

canım adacayı hakkında bir bilgim yok fakat yumurta akı kıvamında akıntın gelirse yumutlama günü kabul adiliyor 1 gün öncesi ve bir gün sonrası önemli olan.bu arada akıntının kıvamını anlamak için akıntıyı eline alıp başparmagınla ikinci parmagın arasında böyle yapış yapış gibi iki parmagının arasında açıp kapıcaklsın yapışkansa yumurladıgın göstergesiymiş bende gebelik ile ilgili bir siteddee komuştum hatta orda kıvamının resmini bile göstermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…