yumurtlamayi bulmak icin hem akinti hemde vucut isisi takibi yapanlar

merhaba arkadaşlar ben pkos hastasıyım. adetlerim çok düzensiz. 30 ile 50 gün arasında değişiyor. ilk önce ısı takibi yaptım ateşim hiç değişmedi bazen ölçmeyi unuttum takip etmek çok zor. salgı olayını duyunca onun takibine başladım. 2 aydır ne zaman salgının olduğunu tespit etsem (şefaf ve uzayandan) tam 14 gün sonra adet oldum.buda doğru yolda olduğumu gösteriyor. ama sonuç alamadık henüz. bu ay aşılama yapılacak. inş olumlu sonuçlar alırız hep birlikte.

Ben yaklaşık 3 aydır düzenli olarak aynı saatte ısı ölçümü yapıyorum.Yumurtlamadan hemen sonraki gün ısıda yükselme olacağı söyleniyor ama benim şeffaf olan akıntım ve hafif kasık ağrılarım olduktan ancak 4-5 gün sonra ısım yükseliyor.Yani ısı ölçme beni yanıltıyor gibi geldi çünkü ısımın yükselmesi geç oluyor.Normalde adetlerimde oldukça düzenlidir.

ya ben bu akıntı olayını hhiiiiiiiççç anlamıyorum takip ediyorum ama benim sürekli akıntım var. adetten bittiğinde kupkuru hissediyolarmış benim bittikten hemen sonra başlıyoo akıntım 2. adetime kadar devam ediyo

Canım aynı bahsettiğin olay bendede oldu geçen ay ve çok sinir olmuştum .ç
adetimden 13.gün ile 15.günler arası yoğun akıntı ve hafıf kasık ağrıları vardı dedim bu ara kein yumurtaladım.Bende ısı ölçümü yaıyordum baktım ısım 20-21 günde yükseldi .
oysa benım 16.günden sonra hiç akıntım yoktu.kafam almıyor yaa karışık bir durum.
bu ay hiç gün saymıyorum ,ısıda ölçmüyorum,akıntıyada bakmıyorum
sadece en mantıklısı bence gün aşırı ilişki böyle olması daha stressiz kendi adıma sengözlerimebaksanab

Kızlar, bende 6 ay boyunca ısı takibi yaptım. Akıntıyı da takip etmeye çalıştım ama pek anlayamadım.Bazen tüm bu takip ettiğimiz belirtiler aynı anda olmuyor ya da aynı günü işaret etmiyor.

Akıntı takibi sadece ovulasyonun yaklaştığını gösterir, yumurtlamayı konfirme eden tek şey ısı takibidir. Isınız 3 gün boyunca yükselerek devam ettiğinde ısının ilk yükselmeye başladığı gün yumurtlama olduğunu gösterir.

Bu da ilk ayı kaçırsanız bile, diğer aylarda o günlerin 2 gün öncesi ve 2 gün sonrasını dikkate alarak yoğun çalışma gerektirir eşlerle.a.s.

Ponaran cım benim de bildiğim ısı yükseldiği gün değil de o günden 1 ya da 2 gün önce yumurtlama gerçekleştiği. Yani ısının yükseldiği gün yumurtlamayı kaçırmış oluyorsun.

merhaba elif naz yumurtlama testini nerden alıyorsun ve nasıl yapıyorsun bana bilgi verirsen sevinirim.arkadaşım...sevgiler..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar normalde benim hesaplayıcılara göre yumurtlama tarihim 24 haziran gösteriyor ama ayın 21 den beri başladı bu gün ise çok yoğun yapış yapış hatta çamaşırıma çıkıyor kendimi çok rahatsız hissediyorum bu akşam mutlaka değerlendirecğim ama asıl yarın diyor ya hesaplayıcı yani her gün hergün olacak ara verin diyorlar ya bir sıkıntı olmaz değilmi arkadaşlar ??????????bilmiyorumkismile

arkadaşlar bugün adetimin 18.günü...sabah tuvalete gittiğimde uzayan akıntımın olduğunu farkettim.adetlerimde oldukça düzenlidir.28 günde bir adet olurum...bu akıntı neyin göstergesidir sizce.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…