yumurtlatma tedavisi uygulayanlar buraya

hopeless13

sen olmadan asla
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
161
3
316
42
İzmir
herkese slm evet sadece yumurtlatma tedavisi ile hamile kalanlar veya kalmak isteyenler bilgilerimizi paylaşalım bende mecburen sadece yumurtlatma tedavisi uygulamak zorundayım şansım belki çok az ama eşim asla tüp bebek istemiyor ben hipogonadizm hastasıyım bilgilerimizi paylaşalım :a015: ve bu zor süreçte birbirimize hiç değilse bu şekilde destek olalım

cnm bende 6 ay ovulasyon indüksiyonu yaptırdım yani klomenle yumurtlatma sonrada 2 ay aşılama ama hiçbiri olmdı bende pko var inş sen başarılı olursun

herkese slm evet sadece yumurtlatma tedavisi ile hamile kalanlar veya kalmak isteyenler bilgilerimizi paylaşalım bende mecburen sadece yumurtlatma tedavisi uygulamak zorundayım şansım belki çok az ama eşim asla tüp bebek istemiyor ben hipogonadizm hastasıyım bilgilerimizi paylaşalım :a015: ve bu zor süreçte birbirimize hiç değilse bu şekilde destek olalım

ben bu konuda cahilimsenağlama şimdi bu nasıl tüp bebek olmuyo anlamadım.yumurtaların tüb bebekteki gibi ilaçlarla çogalacak ama aşılamamı yapılacak.
o zaman o aşılama olur niye ismi yumurtlatma tedavisiki????????????????:bbo:

canım sadece yumurtaların büyüyor ardından çatlatma iğnesi vuruyorlar ve doğal yoldan deniyorsun aşılamada direk spermleri katater yoluyla rahmine bırakıyorlar aslında arada çok fark yok

aslını isterseniz bende hada ilk tedavim daha önce hiç cocuk tedavisi denemedim şimdi üç ay bekleyecem çünkü doktorym önce üç ay boyunca rahimi geliştirme için tedavi uygulayacağını daha sonra çocuk tedavisine başlayacakmışız bakalım rabbim isteyen herkese bizlerde naip etsin:emir_bebek:

birde sizlerden öğrenmek istediğim yumurtlama redavisi ile birlikte alternatif tıp uygulamanın bi zararı olurmu hani yan destek olarak ama birkaç arkadaşım yapma tedaviye başlayınca bırak dediler ama ben bazen kararsız kalıyorum deneyen arkadaşlar rica etsem paylaşa bilirlermi

Back
X