Yumurttam 13mm olmuş

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
27
Yumurtam 13 mm olmuş doktorum dedi diger aya aşılama yapalım yumurtası böyle olup kendiliğinden gebe kalan oldumu

Yumurtam 13 mm olmuş doktorum dedi diger aya aşılama yapalım yumurtası böyle olup kendiliğinden gebe kalan oldumu
Kuzum bense klomen kullandım 5 gün bygun adetin 10.gunu ultrasonda 13 mm gelisen yumurtam varmış doktor igne vermedi catlamasi icin akışına bıraktı çarşamba tekrar gidecegim kontrole

Canim 13 mm yumurta henuz daha olgunlaşmamistir her gun ortalama 1.5 -2 mm buyur 18-25 arasi oldugunda catlayacaktir. Doktorun neden erteledi aşılamayi sana bir şey söyledi mi ? Tabikii degerlendir yumurtan var ve büyüyor önünde 1 haftayı degerlendir

Tatile cikiyomus onun için eylüle kaldı napmam gerekiyor catlamasinicinn yemek konusunda veya spor felan öneriniz varmı ama sürekli sağ Kasıgm'da bi ağrı var niçin öyle oluyor anlayamiyorm

Tatile cikiyomus onun için eylüle kaldı napmam gerekiyor catlamasinicinn yemek konusunda veya spor felan öneriniz varmı ama sürekli sağ Kasıgm'da bi ağrı var niçin öyle oluyor anlayamiyorm
Canim hic telas etme eger her hangi bir hormonal sorunun yoksa zaten yumurtan gelisip kendiliginden catlayacaktir, fakat yumurta olusumunu desteklemek icin gunluk 30-40 dakikalik yuruyusler ve 2 lt su kan dolasimi icin harika birer destek. Eger yumurtlama ile ilgili sorunun varsa youtube de birgebeningunlugu ebru ceylan diye bir kanal var. orada bir cok masaj yontemi var onlari biraz arastirabilirsin bir sonraki adetinde yapmak uzere.
Bir de yumurta catlamasi icin havuc oneriliyor ben bazen ovulasyon testi ile takip ettigim zamanlarda yumurtlama gordugum gun havuc yiyordum catlama desteklensin diye bunlari yapabilirsin.
Kasik agrisi yumurtlamadan kaynaklidir yumurta buyurken, catlayinca ve sonrasinda ki olusan sividan kasik agrilari olabilmekte

Tesekkur ederim bilgilerin icinn hemen denicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…